Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Povestea adversarei Simonei Halep: alergica la iarba care face minuni la Londra

Miercuri, 02 Iulie 2014, ora 09:10
5344 citiri
Povestea adversarei Simonei Halep: alergica la iarba care face minuni la Londra
Foto: Daily Star

Poreclita "Boom Boom", Sabine Lisicki, jucatoarea pe care Simona Halep o va intalni in sferturile de finala de la Wimbledon, ascunde o poveste interesanta.

Este alergica la iarba, candva ura sa joace pe aceasta suprafata, dar in cele din urma cele mai mari performante le-a obtinut aici, culminand cu finala de la Wimbledon de anul trecut.

"Obisnuiam sa urasc iarba. Am o alergie puternica la iarba si trebuie sa iau medicamente, dar am invatat sa ma descurc. Stranut cand joc pe iarba, dar asta este viata", afirma Lisicki.

Prezentarea lui Sabine Lisicki, adversara Simonei Halep din sferturile de finala

In 2010 a suferit o accidentare ciudata la glezna, motiv pentru care a coborat pe locul 218 in lume dupa ce a absentat pentru aproximativ 5 luni.

"A fost cea mai grea perioada din viata mea. A fost o situatie prin care n-am mai trecut si nici nu mai vreau. Ma simteam fara ajutor. Acea perioada m-a facut mult mai puternica. Sunt mult mai tare dupa ce am invatat sa merg din nou. Daca am reveni dupa ce am fost aproape pe locul 220 inseamna ca totul este posibil", spune Lisicki.

Nemtoaica in varsta de 24 de ani provine dintr-o familie modesta ce a emigrat din Polonia in Germania in 1979. De fiecare data cand are ocazia, Lisicki isi arata recunostinta fata de parinti.

"Au facut tot ce e posibil pentru a ma ajuta sa-mi indeplinesc visul. Munceau foarte mult, am facut multe sacrificii", isi aminteste Lisicki.

Finalista de anul trecut de la Wimbledon a fost pregatita de belgianul Wim Fissette, actualul antrenor al Simonei Halep. Acum este antrenata de Martina Hingis.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon dupa ce a invins-o pe Zarina Diyas (Kazakhstan), scor 6-3, 6-0.

In sfeturile de finala, Halep o va intalni pe nemtoaica Sabine Lisicki (a 19-a favorita), care a invins-o pe Yaroslava Shvedova (Kazakhstan).

Pentru calificarea in sferturile de finala, Simona Halep si-a asigurat un cec in valoare de 226.000 de lire sterline.

De asemenea, Halep are asigurate si 360 de puncte in clasamentul WTA.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#Simona Halep Sabine Lisicki, #Simona Halep sferturi Wimbledon, #poveste Sabine Lisicki , #stiri Simona Halep