Presa americana, despre sansele Simonei Halep de a incheia anul pe locul 1 in clasamentul WTA

Vineri, 04 August 2017, ora 14:01
7495 citiri
Presa americana, despre sansele Simonei Halep de a incheia anul pe locul 1 in clasamentul WTA
Foto: Hepta.ro

Cea mai apreciata publicatie de tenis din lume a analizat sansele Simonei Halep de a termina acest an pe primul loc in clasamentul WTA.

Jurnalistii de la Tennis Magazine au publicat 3 motive pentru care Simona va incheia anul pe primul loc, dar si alte 3 motive pentru care nu o va face.

Iata motivele pentru care Simona va incheia anul pe primul loc:

1. Conduce in clasamentul WTA Race, ce ia in calcul doar rezultatele din acest an.

2. Este una dintre favoritele la castigarea US Open, unde a avut rezultate bune in ultimii ani: in 2015 a ajuns in semifinale, iar in 2016 in sferturile de finala.

3. A terminat ultimii trei ani in top 4 WTA, iar acum a scapat de obstacolul principal numit Serena Williams.

Iata motivele pentru care Simona nu va incheia anul pe primul loc:

1. Patru jucatoare sunt la mai putin de 700 de puncte in spatele ei. O victorie la US Open valoreaza 2000 de puncte, astfel ca Simona poate fi depasita.

2. Nu a castigat un Grand Slam pana acum, in timp ce rivalele sale au facut-o. Daca nu se va impune la US Open, Simona va avea sanse infime sa termine anul pe primul loc.

3. Jucatoare precum Vika Azarenka, Petra Kvitova si Maria Sharapova, care i-au pus probleme in trecut, s-au intors in circuit, iar Simona le poate intalni in primele tururi.

Dupa ce au prezentat aceste argumente, jurnalistii de la Tennise Magazine si-au prezentat si concluziile. In cele din urma, scorul in redactia Tennis Magazine a fost 4-2 pentru ca Simona sa incheie anul pe primul loc.

Americanii sunt convinsi ca Simona se afla intr-o forma foarte buna, avand in vedere ca este sanatoasa si are atitudinea potrivita.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Simona Halep: "I am back in business!". Pe ce loc și-a propus să ajungă în clasamentul WTA
Simona Halep: "I am back in business!". Pe ce loc și-a propus să ajungă în clasamentul WTA
Aflată pe locul 1144 în clasamentul WTA, Simona Halep are un munte de urcat pentru a ajunge acolo unde și-a propus. Cu un antrenor nou, în persoana spaniolului Carlos Martinez, Simona Halep...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Simona Halep clasament WTA, #Simona Halep presa americana , #stiri Simona Halep