Presa americana prezinta "un adevar dureros" despre Simona Halep

Joi, 04 Iunie 2015, ora 16:00
13297 citiri
Presa americana prezinta "un adevar dureros" despre Simona Halep
Foto: fedcup.com

Chiar daca sportiva noastra a avut un parcurs foarte bun in prima parte a acestui an, eliminarea de la Roland Garros i-a determinat pe jurnalistii americani sa-si schimbe parerea despre Simona Halep.

Astfel, jurnalistii de la cunoscutul portal Bleacher Report le considera pe Simona Halep si Eugenie Bouchard marile dezamagiri de la Roland Garros.

Desi cele doua sportive au avut rezultate diametral opuse in acest an, cu un avantaj clar in favoarea sportivei noastre, publicatia americana noteaza ca "Halep nu s-a descurcat cu mult mai bine" decat canadianca.

"Finalista anul trecut la Roland Garros, Halep a ajuns pe locul 2 si parea favorita sa castige primul sau turneu de Grand Slam. Dar apoi a esuat sa se califice in finala la urmatoarele trei turnee de Grand Slam la care a participat, pentru ca apoi sa fie eliminata dezmamagitor in turul doi de la Roland Garros", scrie sursa citata.

De asemenea, portalul american mai prezinta "un adevar dureros" despre Simona Halep - acela ca sportiva noastra pierde foarte clar in fata adversarelor.

"Infrangerile sale de la ultimele patru turnee de Grand Slam au fost in doua seturi, iar mereu in setul secund au fost scoruri precum 6-2, 6-2, 6-0 si 6-1", mentioneaza publicatia americana.

In incheierea articolului, jurnalistii americani se intreaba daca Simona Halep si Eugenie Bouchard vor putea deveni vreodata certitudini in lumea tenisului.

C.S.

Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Clasamentul nu îi permite Simonei Halep să se înscrie la Roland Garros, așa că singura șansă a ei ar fi să primească un wild-card. Simona Halep se pregătește pentru turneul de la...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Simona Halep presa americana, #Simona Halep Roland Garros , #stiri Simona Halep