Presa franceza, fermecata de Simona Halep

Marti, 29 Octombrie 2013, ora 20:34
3520 citiri
Presa franceza, fermecata de Simona Halep
Foto: WTA

Presa franceza are un adevarat sentiment de admiratie fata de jucatoarea de tenis Simona Halep.

Inaintea Turneului Campioanelor de la Sofia, publicatia Sport a scris un amplu material despre romanca pe care o vede principala favorita la castigarea trofeului din capitala Bulgariei.

Cu titlul "Simona Halep favorita a Mastersului de la Sofia", jurnalisti din Hexagon scriu "Revelatia sezonului in tenis, romanca Simona Halep, deja laureata a cinci turnee WTA, in acest an, soseste la Sofia, purtand eticheta de cea mai in forma jucatoare a momentului, si care vrea sa incheie cel mai bun sezon al sau la cel mai inalt nivel".

Autorii articolului remarca valoarea pe care a atins-o jucatoarea nascuta in Constanta: "Tanara romanca a implinit la sfarsitul lui septembrie 22 de ani si s-a dovedit a fi o jucatoare polivalenta, cum rar poti intalni in circuitul feminin, ea impunandu-se pe diferite suprafate de joc, de la iarba pana la zgura."

In legatura cu turneul care va incepe marti, in articol se arata ca "La Sofia, Simona Halep (14-a WTA) va trebui sa infrunte impunatoarea colonie a jucatoarelor din Rusia, intr-un turneu care reuneste unele dintre cele mai bune sase jucatoare din clasamentul WTA, si care au castigat cel putin un turneu in acest sezon, dar care nu s-au calificat la Mastersul de la Istanbul, alaturi de alte doua jucatoare invitate."

Simona Halep a fost repartizata in grupa "Serdika" la Turneul Campioanelor, alaturi de Maria Kirilenko (Rusia), Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia) si Alize Cornet (Franta).

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Presa franceza fermecata Simona Halep, #Simona Halep Turneul Campioanelor , #stiri Simona Halep