Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Presa internationala, despre eliminarea suferita de Simona Halep: Ce-au remarcat publicatiile straine

Joi, 29 Iunie 2017, ora 21:46
33096 citiri
Presa internationala, despre eliminarea suferita de Simona Halep: Ce-au remarcat publicatiile straine
Foto: lta.org.uk

Simona Halep a fost eliminata joi seara in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne, iar publicatiile internationale comenteaza infrangerea suferita de tenismena noastra.

Se remarca faptul ca Simona a ratat, dupa aceasta infrangere, posibilitatea de a urca pe primul loc in ierarhia WTA.

De asemenea, publicatiile straine au vazut ca Simona Halep a resimtit oboseala meciului lung disputat in optimi cu Tsvetana Pironkova.

Dar iata ce scriu cateva dintre cele mai importante publicatii straine:

"Wozniacki o invinge pe Halep si pune capat luptei pentru locul 1 in clasamentul WTA. Favorita numarul 6 a revenit dupa ce a pierdut primul set si a ajuns in semifinale" - WTA.

"Halep, facuta KO in sfertul cu Wozniacki. Locul lui Kerber e salvat, cel putin pentru moment. Nemtoaica se va prezenta la Wimbledon din postura de lidera modniala" - La Repubblica.

"Wozniacki ii spulbera visul lui Halep de a ajunge pe primul loc" - Yahoo Sports.

"Halep a fost intoarsa de Caroline Wozniacki, dupa ce a jucat doua partide intr-o zi. Romanca n-a reusit sa se recuperez dupa maratonul cu Pironkova" - Sport 365.

"O Simona Halep vizibil obosita dupa meciul de doua ore si 43 de minute cu Pironkova a luat primul set, dar n-a mai rezistat dupa aceea si a fost invinsa de Wozniacki" - Fox Sports.

  • Simona Halep (locul 2 WTA) a fost invinsa joi seara de favorita numarul 6 la castigarea turneului, daneza Caroline Wozniacki, in trei seturi, scor 7-5, 4-6, 1-6.

    Dupa prezenta in sferturi la Eastbourne, Simona va primi un cec in valoare de 18,940 de dolari si 100 de puncte in clasamentul WTA.

    De partea cealalta, Caroline Wozniacki si-a asigurat un cec in valoare de 37,370 si 185 puncte in clasamentul WTA, urmand a juca in semifinale cu invingatoarea sfertului dintre Heather Watson si Barbora Strycova.

    Pentru Simona urmeaza acum cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului - Wimbledon, a carui tragere la sorti va avea loc vineri, la ora 12, iar meciurile de pe tabloul oficial se vor disputa in perioada 3-16 iulie.

    I.G.

    Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
    Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
    Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
    BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
    BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
    Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
    #presa internationala eliminare Halep, #Simona Halep invinsa Wozniacki, #Simona Halep turneu Eastbourne , #stiri Simona Halep