Presa internationala, despre infrangerea suferita de Simona Halep la Miami

Joi, 30 Martie 2017, ora 08:00
11705 citiri
Presa internationala, despre infrangerea suferita de Simona Halep la Miami
Foto: Hepta.ro

Ziare.com va prezinta principalele reactii aparute in presa internationala dupa eliminarea suferita de Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de la Miami, dupa un meci cu Johanna Konta.

Iata principalele reactii:

WTA: Britanica a fost nevoita sa treaca peste un start greoi, in timp ce romanca a inceput in forta si a facut un break rapid, ce i-a fost suficient pentru a castiga primul set. In setul secund, britanica a condus cu 3-0, insa lucrurile au devenit complicate si Simona a egalat. Romanca a fost la doua puncte distanta de victorie, dar britanica a cedat presiunii si a trimis meciul in decisiv. Apoi, ea nu i-a mai permis lui Halep sa revina in meci.

The Sun: In circuitul feminin este permis ca antrenorii sa discute cu jucatoarele in timpul meciurilor, dar Darren Cahill mai bine nu se mai obosea sa incerce sa discute cu Halep, intr-un dialog aprins surprins de camerele de filmat.

The Telegraph: Victoria lui Konta vine intr-un moment perfect, avand in vedere ca in curand va juca in orasul lui Halep in duelul din Fed Cup. Romanca va conduce echipa Romaniei si va fi interesant sa vedem cum va juca. Saptamana trecuta, romanca a recunoscut ca aceasta responsabilitate o face sa fie nervoasa.

Oricum, Halep are toate ingredientele necesar pentru a fi campioana: Loviturile sale sunt excelente, iar marea sa calitate este viteza de pe teren. Insa ea admite ca are dificultati in a face fata presiunii. Asta s-a intamplat si miercuri seara, cand a servit pentru meci.

Daily Mail: Halep, care dupa propriile standarde a avut un start mediocru de sezon, a luat primul set, dar cea mai buna britanica a trimis meciul in decisiv dupa un set pe care il putea castiga mai confortabil. Totusi, lovitura de forehand nu a ajutat-o deloc pe Simona.

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Miami dupa ce a fost invinsa de britanica Johanna Konta, scor 3-6, 7-6 (7), 6-2.

Sportiva noastra a fost la doua mingi de castigarea partidei, dar a pierdut tie-break-ul din setul secund si apoi s-a prabusit.

In urma acestui rezultat, Simona pleaca de la Miami cu un cec in valoare de 146.575 de dolari.

Simona va ramane pe locul 5 in clasamentul WTA si saptamana viitoare intrucat nu a reusit sa o intreaca pe Dominika Cibulkova.

C.S.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Simona Halep Miami, #Simona Halep Johanna Konta , #stiri Simona Halep
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Presa internationala, despre infrangerea suferita de Simona Halep