Presa internationala, despre retragerea Simonei Halep: Ce preconizeaza jurnalistii straini

Vineri, 03 Februarie 2017, ora 13:00
8310 citiri
Presa internationala, despre retragerea Simonei Halep: Ce preconizeaza jurnalistii straini
Foto: Hepta

Presa internationala comenteaza retragerea Simonei Halep inaintea disputarii partidei cu Natalia Vikhlyantseva din sferturile de finala ale turneului de la St. Petersburg.

Publicatiile straine au remarcat ca Simona a avut aceleasi probleme ca si la Australian Open, unde a fost eliminata inca din prima runda.

Problemele medicale tot mai dese ale Simonei ar putea-o impinge pe aceasta sa apeleze la o operatie chirurgicala, de care se tot fereste, anticipeaza jurnalistii straini.

Dar iata ce noteaza publicatiile straine:

"Simona s-a retras de la St. Petersburg din cauza unei accidentari la genunchi, aceeasi problema pe care a dat vina si la Australian Open, cand a pierdut in runda inaugurala" - ABC News.

"Ce surpriza la Sankt Petersburg: Simona s-a retras si tanara Vikhlyantseva, aflata pe locul 115 in clasamentul WTA, a ajuns in semifinale" - Sport Fair.

"Din cauza unei probleme medicale, numarul 4 in ierarhia WTA s-a vazut nevoita sa abandoneze la Sankt Petersburg. Tenismena din Romania, care de mai bine de un an se lupta cu problemele fizice, n-a reusit nici macar sa intre pe teren pentru partida din sferturi cu Natalia Vikhlyantseva. Simona a declarat ca nu vrea sa apeleze la o interventie chirurgicala, dar aceasta ultima problema ar putea s-o faca sa se razgandeasca" - UBI Tennis.

"Desi acum doua zile, dupa ce-a invins-o pe Ana Konjuh, a declarat ca n-are nicio durere, Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Sankt Petersburg, a abandonat din cauza durerilor la genunchi" - ESPN.

Simona Halep a declarat forfeit vineri cu putin timp inainte de disputarea partidei cu Natalia Vikhlyantseva din sferturile de finala ale turneului de la St. Petersburg, dotat cu premii in valoare totala de 776.000 de dolari.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Sankt Petersburg

In urma participarii la acest turneu, Simona va primi un cec in valoare de 20.350 de dolari si 100 de puncte in ierarhia WTA.

Accidentarea Simonei ar putea da peste cap si planurile echipei Romaniei de Fed Cup, care saptamana viitoare va intalni Belgia, la Bucuresti.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#presa internationala retragere Halep, #Simona Halep Sankt Petersburg , #stiri Simona Halep