Presa internationala, la picioarele Simonei Halep

Vineri, 09 Mai 2014, ora 19:06
3937 citiri
Presa internationala, la picioarele Simonei Halep

Presa internationala a laudat-o pe Simona Halep pentru parcursul pe care il are in cadrul turneului Mutua Masters de la Madrid, patronat de Ion Tiriac.

"A fost un start puternic pentru Ivanovici, insa Halep a fost capabila sa raspunda imediat. Jucatoarea in varsta de 22 de ani a dominat terenul si a castigat primul set. A fost o adevarata lovitura pentru Ivanovici, care si-a pierdut serviciul in primul game al setului secund. [...] Halep a obtinut apoi un break vital, care i-a permis sa serveasca pentru meci si sa ajunga in ultimele patru", a scris Sports Mole din Anglia.

Ziarul Telegraf din Serbia a titrat "O romanca a maturat cu Ana Ivanovici", iar apoi i-au fost acordate meritele romancei.

"Desi a facut un break in primul set, jocul Anei Ivanovici a mers din ce in ce mai prost, ceea ce i-a permis ocupantei locului 5 in lume sa castige impetuos si sa gaseasca drumul spre victorie. Halep a luat initiativa si a castigat meritat", au scris sarbii.

De asemenea, Simona Halep a fost laudata si in Franta, de France Info, care considera ca romanca si-a demonstrat valoarea.

"Ajunsa in top 10 de la inceputul acestui sezon, Simona Halep si-a asumat statutul de star fara complexe. Tanara romanca a ajuns in semifinalele de la Madrid cu o victorie facila in fata Anei Ivanovici", a mentionat sursa citata.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o pe sarboaica Ana Ivanovici (locul 12 in clasamentul WTA), scor 6-2, 6-2.

In semifinalele de la Madrid, Simona Halep o va intalni pe cehoaica Petra Kvitova, sambata, intr-un meci ce va fi transmis in direct de Ziare.com.

Pentru Simona, meciul se anunta a fi dificil intrucat Kvitova este mai odihnita dupa abandonul Serenei Williams, care a adus la anularea confruntarii din sferturi.

In cealalta semifinala se vor intalni Maria Sarapova si castigatoarea duelului Garcia - Radwanska.

Turneul de la Madrid face parte din categoria Premier Masters, primul ca importanta dupa cele de Grand Slam.

Pana la aceasta editie, Simona Halep nu trecuse de primul tur al turneului de la Madrid.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Simona Halep presa internationala, #Simona Halep semifinale Madrid , #stiri Simona Halep
Comentarii
Poza SS-Independentul
SS-Independentul
rank 1
Poza alex-7
alex-7
rank 5
Dar antrenorul ei ce face...nu ia nici o atitudine