Raspunsul perfect dat de Simona Halep: Ce au remarcat organizatorii turneului de la Roland Garros

Joi, 25 Mai 2017, ora 12:15
10214 citiri
Raspunsul perfect dat de Simona Halep: Ce au remarcat organizatorii turneului de la Roland Garros
Foto: Simona Halep Facebook

Editia din acest an a Roland Garros-ului va debuta la sfarsitul acestei saptamani, iar competitia rezervata fetelor n-a fost niciodata asa de echilibrata.

Intrebata care e favorita la castigarea turneului, Simona Halep a dat raspunsul perfect, potrivit site-ului oficial al Openului Frantei.

"Vreo 15 jucatoare", a spus Simona, iar sursa citata noteaza: "O anecdota care ilustreaza perfect situatia in care se afla circuitul rezervat fetelor in ultimele luni. In absenta Serenei Williams, care a anuntat ca e insarcinata dupa victoria de la Australian Open, nicio jucatoare n-a reusit sa se impuna drep noua lidera. Drept dovada, in primele 26 de turnee ale anului s-au impus 20 de jucatoare diferite".

Totusi, site-ul oficial al celui mai mare turneu pe zgura a intocmit o lista cu primele cinci favorite la cucerirea trofeului: Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Angelique Kerber, Kristina Mladenovic si, bineinteles, Simona Halep.

In ceea ce-o priveste pe tenismena noastra, organizatorii competitiei ce va avea loc in perioada 28 mai - 11 iunie noteaza urmatoarele:

"Un titlu la Madrid, unde s-a impus pentru a-l doilea an consecutiv. Apoi a avut sansa sa castige turneul de la Roma, dar a pierdut in trei seturi cu Elina Svitolina. Si sa nu uitam finala magnifica disputata acum 3 ani cu Maria Sharapova. Simona avea cam tot ce-i trebuia pentru a fi pretendenta numarul 1 la castigarea Openului Frantei. Insa romanca s-a accidentat la glezna dreapta si asta ridica un mare semn de intrebare. Oare o sa fie apta? Va concura la acelasi nivel?"

Simona Halep porneste ca favorita numarul 3 la Roland Garros, insa casele de pariuri o considera principala favorita la castigarea turneului.

I.G.

Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Clasamentul nu îi permite Simonei Halep să se înscrie la Roland Garros, așa că singura șansă a ei ar fi să primească un wild-card. Simona Halep se pregătește pentru turneul de la...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Simona Halep Roland Garros, #Roland Garros 2017 , #stiri Simona Halep