Simona Halep a trecut la pas de primul tur la Madrid

Luni, 05 Mai 2014, ora 17:43
10916 citiri
Simona Halep a trecut la pas de primul tur la Madrid

Simona Halep n-a avut niciun fel de probleme in a trece luni de prima runda a turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de 4 milioane de euro.

Tenismena noastra, favorita numarul patru la castigarea turneului, a invins-o foarte usor, in doua seturi, scor 6-2, 6-0, pe nemtoaica Julia Goerges, locul 97 in clasamentul WTA.

Doar inceputul partidei a fost echilibrata, in rest Simona a surclasat-o pe Goerges la toate capitolele, in putin peste o ora de joc.

Dupa aceasta victorie, Simona si-a asigurat un cec in valoare de 20.750 de euro si 65 de puncte in clasamentul WTA.

In turul doi, sportiva nascuta la Constanta va intalni tot o tenismena venita din calificari, spaniola Lara Arruabarrena, clasata pe pozitia 145 in ierarhia WTA.

Tot luni, Irina Begu a invins-o pe Zhang Shuai cu 7-5, 6-4, urmand sa fie si ea prezenta in turul doi la Madrid, unde o va intalni pe nemtoaica Sabine Lisicki.

Urmariti acum, in direct pe site-ul Ziare.com, partida pe care Simona Halep a disputat-o in prima runda a turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de 4 milioane de euro.

Desfasurarea intalnirii:

Halep - Goerges 6-2, 6-0

ora 17:43 - Simona Halep s-a impus la 0 in setul secund si merge fara niciun fel de probleme in turul urmator.

ora 17:12 - Un prim set castigat la pas de tenismena noastra, care a avut nevoie de doar 30 de minute. Echilibrul s-a mentinut doar la inceputul partidei.

ora 16:40 - a inceput partida.

ora 16:17 - Tsonga l-a invins pe Vasselin, astfel ca partida dintre Simona Halep si Julia Goerges va incepe in aproximativ 20 de minute.

*incepe in jurul orei 16:30, dupa terminarea partidei dintre Tsonga si Vasselin, aflata, in acest moment, in setul decisiv.

INFO: Nemtoaica Julia Goerges are 24 de ani, ocupa locul 94 in clasamentul WTA si a trecut de calificari la turneul de la Madrid.

INFO: Castigatoarea intalnirii dintre Simona Halep si Julia Goerges o va intalni in runda a doua pe spaniola Lara Arruabarrena, si ea venita din calificari.

Turneul din capitala Spaniei are loc in perioada 2-11 mai.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Simona Halep calificare Madrid, #Simona Halep invins Goerges, #LIVE Simona Halep Julia Goerges, #LIVE Simona Halep turneu Madrid , #stiri Simona Halep