Simona Halep explica de ce nu participa la Fed Cup si ofera o declaratie emotionanta despre Romania

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 17:30
8120 citiri
Simona Halep explica de ce nu participa la Fed Cup si ofera o declaratie emotionanta despre Romania
Foto: Facebook/SimonaHalep

Simona Halep a explicat marti de ce nu participa la intalnirea de Fed Cup dintre reprezentativele Romaniei si Canadei si le-a oferit un raspuns celor care o critica.

Tenismena noastra sustine ca ii e imposibil sa fie prezenta la Montreal, pentru ca se simte obosita, iar o asemenea deplasare i-ar afecta evolutia la turneele ce urmeaza pe zgura.

"In primul rand, parerea mea si opinia mea este ca eu joc zilnic pentru Romania, tot timpul cand intru pe teren acolo scrie Romania, Halep. Cred ca asta este mult mai important pentru mine, pentru tara, am jucat intotdeauna cu mare drag la FedCup, cand am putut si cand s-a putut. Am fost si accidentata si tot am jucat anul trecut, am riscat foarte multe lucruri. Mi-am dorit mult sa joc Fed Cup intotdeauna", a spus Simona Halep, conform Digi Sport.

"Anul acesta este imposibil pentru ca programul nu imi permite, daca jucam in alta parte, in Europa, mai aproape, ma duceam cu mult drag. Acum este imposibil sa ma duc sa schimb din nou fusul orar, si-asa sunt obosita, vin dupa o perioada lunga in America, am venit acasa, sa plec iar in Canada si sa ma intorc este foarte, foarte greu. Fiecare isi da cu parerea, fiecare are parerea personala, tin sa spun doar ca joc pentru tara zilnic, nu joc doar la FedCup", a continuat sportiva romanca.

Reactia Simonei Halep dupa ce-a fost criticata dur de Ilie Nastase

Simona e sigura ca Romania are mari sanse sa invinga Canada si fara ea: "Imi doresc sa castige fetele acolo si fara mine, au sanse, joaca bine, avem jucatoare foarte bune. O sa le tin pumnii si o sa le sustin de acasa".

De asemenea, a comentat si acuzele cum ca a participat la cateva meciuri din Fed Cup pentru a se putea duce la Olimpiada.

"Habar n-aveam ca sunt calificata la Olimpiada deja. Nu este in gandul meu asa ceva, sa joc pentru FedCup doar ca sa joc la Olimpiada, imi doresc sa joc la Olimpiada, dar daca sunt sanatoasa si apta sa fac acel turneu este greu, repet, pentru ca saptamanal avem turnee si nu stii ce se poate intampla, asa cum m-am mai accidentat de foarte multe ori, acum sunt bine si ma bucur pentru asta", a conchis aceasta.

Poate fi acuzata Simona Halep de lipsa de patriotism? - sondaj Ziare.com

Intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Canada e programata in weekendul 18-19 aprilie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Simona Halep explicatie absenta Fed Cup , #stiri Simona Halep