Simona Halep: Iata de ce am fost eliminata de la US Open

Joi, 05 Septembrie 2013, ora 18:17
4918 citiri
Simona Halep: Iata de ce am fost eliminata de la US Open

Jucatoarea Simona Halep a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca ploaia care a intrerupt meciul cu Flavia Pennetta (Italia) din optimile de finala ale turneului de Grand Slam US Open a fost un dezavantaj pentru ea deoarece a scos-o din ritm.

"Ploaia este un dezavantaj, mai ales daca astepti doua-trei ore, pentru ca te scoate din ritm. Pentru mine a fost un dezavantaj, dar trebuie sa accept pentru ca asa este in tenis. Stiam ca voi avea un meci greu cu Pennetta, m-a mai invins de doua ori in trecut. Este o jucatoare foarte buna si a jucat un tenis foarte bun", a explicat Halep infrangerea in fata jucatoarei italiene.

Simona Halep nu a hotarat deocamdata ce va face cu cei 165.000 de dolari primiti pentru participarea in optimile de finala ale US Open. "Nu m-am gandit inca ce voi face cu banii, dar prioritatea mea acum este sa merg la cat mai multe turnee, sa investesc in mine si sa urc la un nivel si mai inalt", a spus Halep.

Ea a adaugat ca anul 2013 este cel mai bun din cariera sa de pana acum. "Este un moment deosebit in viata mea pentru ca am ajuns in scurt timp in top 20. Adversarele au fost de top, joaca la un nivel foarte inalt, a fost o perioada grea pentru mine, dar in acelasi timp foarte frumoasa pentru ca am reusit sa le inving. Acest an va ramane unul deosebit pentru mine pentru ca am reusit sa ajung la un nivel foarte inalt, bineinteles si pentru ca 13 este numarul meu norocos. E posibil sa mai urc in clasament. Mai sunt cateva turnee, nu va fi usor, dar eu voi face tot posibilul", a adaugat Simona Halep.

Jucatoarea in varsta de 21 de ani sustine ca nu ar refuza sa joace la dublu mixt cu Horia Tecau si crede ca acesta ar trebui sa faca din nou cuplu cu suedezul Robert Lindstedt. "Avand in vedere ce rezultate a avut cu Robert Lindstedt, cred ca pentru Horia ar fi o idee buna sa faca din nou un cuplu cu el. Nu m-am gandit inca sa fac pereche de dublu mixt cu Horia, dar in viitor este foarte posibil", a precizat jucatoarea.

Simona Halep regreta ca nu poate vedea din tribuna partida de fotbal Romania - Ungaria, dar le transmite bafta tricolorilor. "Imi pare rau ca nu pot sa vin la meci pentru ca plec in vacanta, dar voi fi cu sufletul alaturi de Romania. Baietilor le urez curaj si multa bafta", a adaugat Halep.

Simona Halep a primit o placheta din partea ministrului Nicolae Banicioiu pentru rezultatele obtinute in acest an.

"Suntem mandri de victoria Simonei de la New Haven si de tot ce a facut pana acum. Si o felicitam pentru ca si-a indeplinit visul de a fi in primele 20 de jucatoare ale lumii. Ii doresc sa nu se opreasca aici, mai ales ca ne-a invatat cu astfel de victorii. Suntem alaturi de ea in continuare", a precizat Nicolae Banicioiu.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, considera ca Simona Halep este un exmplu pentru tinerii sportivi, deoarece ea este o jucatoare cu antrenor roman si care se pregateste in Romania.

"Sunt foarte bucuros si mandru de rezultatele Simonei. Avem nevoie de exemple si Simona este un model astazi pentru noi toti. Zic ca este un model pentru ca se antreneaza in Romania, are antrenor roman, iata ca avem valoare si suntem capabili de performante deosebite. Eu spun ca Simona va ajunge in doi ani in Top 10, sper sa ma contrazica si sa ajunga mai repede. Deocamdata ea este adolescent in crestere si cred ca atunci cand va deveni o domnisorica mai zdravana cu siguranta nu va avea adversar", a afirmat el.

La US Open, Simona Halep a reusit cea mai buna performanta a carierei la un turneu de Grand Slam, calificarea in optimi de finala.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Simona Halep US Open, #rezultate Simona Halep , #stiri Simona Halep