Simona Halep incepe excelent turneul WTA de la Beijing

Duminica, 28 Septembrie 2014, ora 16:12
25767 citiri
Simona Halep incepe excelent turneul WTA de la Beijing

Simona Halep s-a calificat in turul II al turneului WTA de la Beijing, dupa o victorie facila in prima mansa, in compania sportivei din Cehia, Barbora Zahlavova Strycova, scor 6-1, 6-4.

Halep a inceput entuziasmant jocul de la Beijing, in fata locului 32 WTA, castigand primul set intr-o maniera categorica, scor 6-1. Prima mansa a durat doar 29 de minute.

In setul secund, adversara Simonei si-a ridicat nivelul, tinandu-i piept sportivei din Romania. S-a mers pana la 4-4 in setul 2, de aici Halep punctand decisiv ultimele doua game-uri pentru a castiga meciul.

Partida a durat per total 1 ora si 29 de minute.

In turul II, romanca va da piept cu o sportiva din China, L.Zhu, care a beneficiat in primul tur de retragerea Anastasiei Pavlyuchenkova.

Desfasurarea intalnirii:

16.10: Meci Simona Halep! 6-1, 6-4 dupa un meci foarte bun facut de romanca, Halep incepe excelent la Beijing acest turneu.

16.02: Multe emotii acum pentru Simona, care face totusi 5-4, dupa ce Strycova a avut de doua ori sansa de break. Romanca va primi acum pentru meci.

15.54: 4-4, egaleaza iarasi Strycova situatia pe tabela, din nou ea fiind nevoita sa anuleze o sansa de break a Simonei.

15.47: 4-3, un game greu acum pentru Simona, un game intrat in prelungiri, dar pana la urma Simona ajunge la doua puncte de victorie.

15.41: 3-3 dupa game care a tinut minute bune, Halep a avut si o sansa de break, pentru a face 4-2, dar pana la urma este egalitate.

15.31: 3-2 Halep, care isi face un nou serviciu in aceasta secunda mansa. Se joaca de aproape o ora.

15.28: 2-2, Strycova s-a adunat si joaca mult mai bine in acest set secund, in care, cel putin pe propriul ei serviciu, nu prea i-a lasat mari sanse Simonei.

15.23: 2-1 Halep, un nou game sigur facut de romanca. Ii functioneaza foarte bine lovitura de dreapta astazi.

15.20: 1-1, game la zero facut de cehoaica pe propriul serviciu.

15.16: 1-0 in setul secund, Halep si-a facut perfect serviciul in primul game din setul secund.

15.10: 6-1, set perfect facut de Halep.

15.07: 5-1 pentru Halep, dupa un game in care Strycova a avut doua mingi de break.

15.00: 4-1 dupa doua breakuri la rand Simona Halep! Romanca joaca entuziasmant la Beijing, cel putin in aceste prime momente de joc cu Strycova.

14.57: Halep face 3-1, dupa un serviciu categoric al romancei. Constanteanca pare sa fie in controlul acestei partide.

14.53: 2-1 Halep, break facut de romanca, sportiva care a avut 40-0 in game, a fost egalata, dar apoi a facut doua puncte la rand.

14.47: 1-1, Halep isi castiga punctul relativ sigur, Strycova a pus insa doua scurte interesante.

14.44: 1-0 pentru sportiva din Cehia, Simona a facut un singur punct pana acum.

14.41: Strycova va servi prima in meci.

14.40: Incalzirea a luat sfarsit, ne pregatim de debutul partidei.

14.32: Sportivele au intrat in arena, urmeaza incalzirea.

INFO - Competitia de la Beijing este ultima importanta inainte de Turneul Campioanelor, care va avea loc in Singapore, intre 20-26 octombrie.

INFO - Halep a pierdut saptamana trecuta in turul II la Wuhan, tot in China, scor 6-2,2-6,3-6 cu Garbine Muguruza din Spania.

INFO - Strycova are un rezultat interesant in 2014, si anume un sfert de finala la Wimbledon, acolo unde a pierdut in fata conationalei sale, Petra Kvitova, cea care avea sa castige trofeul.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#simona halep live zahlavova, #halep live prim tur beijing, #halep versus strycova beijing , #stiri Simona Halep