Simona Halep a abandonat in primul tur la Beijing

Duminica, 30 Septembrie 2018, ora 13:00
31966 citiri
Simona Halep a abandonat in primul tur la Beijing
Foto: Twitter / SuperSport

Simona Halep a fost nevoita sa abandoneze in primul tur al turneului WTA de la Beijing, dupa ce a acuzat din nou probleme la spate, ca si in partida cu Dominika Cibulkova de la Wuhan, renuntand in jocul cu Ons Jabeur dupa doar 32 de minute.

Un singur set a rezistat Simona Halep la Beijing, pierzand clar cu 6-1 mansa intai, sportiva din Africa nefacand nimic altceva decat sa trimita mingi peste fileu, pe care Simona le-a irosit cu mare usurinta.

La 1-4, Halep a cerut o pauza de vestiar, pentru a primi ingrijiri medicale, in urma unor probleme lombare, aparute din nou, dupa episodul de la Wuhan, cu Cibulkova.

Romanca de pe locul 1 mondial WTA il chemase la 0-3 in ajutor pe Darren Cahill pentru sfaturi, dar pana la urma a luat decizia sa nu mai continuie dupa primul set.

Ea pierde cele 650 de puncte cucerite anul trecut dupa finala bifata la Beijing, iar Angie Kerber se poate apropia oarecum periculos de romanca, daca va face un turneu foarte bun in Asia, si anume sa ajunga pana in cel putin semifinale.

Ons Jabeur din Tunisia, 113 WTA, va da piept in turul II cu Donna Vekici din Croatia, 40 WTA.

Desfasurarea intalnirii:

SET facut de Jabeur, dar iata ca Simona Halep ABANDONEAZA la capatul acestei prime manse, nu avea niciun sens sa mai continue din punct de vedere fizic, partida a durat doar 32 de minute..

12.53: Ceva este clar in neregula din punct de vedere fizic cu Halep, 1-5, break la zero cucerit de africana.

12.51: A revenit liderul mondial in arena, este 1-4, Halep serveste pentru a se apropia de Jabeur.

INFO: Sunt aceleasi probleme ca si in meciul cu Cibulkova, probleme lombare, Simona s-a dus la vestiar in aceasta pauza medicala. Ramane de vazut cum va rezista romanca..

Simona Halep l-a chemat in ajutor pe Darren Cahill la Beijing, intr-un moment delicat

12.43: Rebreak rapid facut de Simona Halep, care a profitat si de doua duble greseli ale lui Jabeur. Halep a cerut in ajutor si medicul acum, este time-out medical.

12.41: Situatia devine din ce in ce mai problematica, este 4-0, dublu break al jucatoarei din Africa.

INFO: Simona i-a cerut ajutorul lui Darren Cahill, la 0-3.

12.37: 3-0, iata ca Simona Halep incepe la fel de slab asa cum a facut-o la Wuhan in prima mansa, cand a pierdut la 0 in fata lui Cibulkova.

12.34: Si iata ca tunisiana face break, 2-0, inceput bun al lui Jabeur, ezitant al lui Halep..

12.31: Jabeur incepe cu bine acest meci, 1-0, desi a avut putine emotii pe propriul serviciu.

Incepe partida, cu Jabeur la serviciu!

12.25: Cele doua jucatoare au intrat pe arena principala, a inceput incalzirea oficiala.

12.12: S-a terminat partida, Caroline Garcia castiga cu 6-3 in decisiv dupa 3 ore si 2 minute de joc! Ne pregatim de startul partidei Simonei Halep, in circa 15-20 de minute.

11.32: Set castigat de Wang la limita, 7-6, tot la tiebreak s-a decis si aceasta mansa, vom avea set decisiv, iar Halep va mai astepta la vestiare.

10.57: 4-2 pentru Wang in setul 2 si se pare ca Simona Halep va mai avea de asteptat pana sa intre in arena.

10.24: In meciul de dinaintea Simonei, Caroline Garcia a castigat un prim set dramatic, terminat in tiebreak, cu 12-10, salvand multiple mingi de set in fata lui Yafan Wang din China.

Este prima intalnire directa dintre cele doua in circuitul WTA, Jabeur intrand din calificari pe tablou aici la Beijing, unde le-a invins in cele doua tururi preliminare pe Monica Puig, campioana olimpica de la Rio si Tatjana Maria din Germania.

Simona Halep trebuie sa isi apere finala atinsa anul trecut aici la Beijing, cand ajungea in premiera numarul 1 mondial WTA, dar pierdea ultimul act la Caroline Garcia.

La Wuhan, saptamana trecuta, Halep iesea din primul meci, in turul II, dupa o partida la Dominika Cibulkova.

Partida va fi televizata pe DigiSport.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#Halep live text prim tur Beijing, #Halep versus Jabeur prim tur Beijing, #live cronica Simona Halep Beijing debut , #stiri Simona Halep