Simona Halep, pariul specialistilor straini in 2015

Marti, 30 Decembrie 2014, ora 14:51
5087 citiri
Simona Halep, pariul specialistilor straini in 2015
Foto: DigiSport

Simona Halep este pariul specialistilor in tenis din strainatate in anul 2015.

Cei mai multi dintre acestia cred ca sportiva romanca isi va continua parcursul ascendent si ca va reusi sa castige primul turneu de Grand Slam din cariera.

Cotidianul Gazeta Sporturilor a prezentat, in editia tiparita de marti, cele mai importante reactii din presa internationala cu privire la evolutia Simonei Halep din 2015.

Iata care sunt acestea:

- Joel Drucker (Tennis Channel): "Vor putea Halep si Bouchard ca cucereasca titlurile importante in 2015?"

- Tom Perrotta (The Wall Street Journal): "Sunt nerabdator sa le vad pe stelele noului val - Simona Halep, Eugenie Bouchard, Garbine Muguruza - continuand sa evolueze si castigand turnee de Grand Slam."

- Steve Tignor (Tennis Magazine): "Abia astept sa vad cum se va prezenta Simona Halep, pe care o cred posibilul challenger al Serenei, in perioada de dupa extrasezon."

- Liu Renjie (Sina.com - China): "Jucatorii pe care ii voi urmari cu mare atentie in 2015 sunt Kvitova, Halep si Murray. In ce o priveste pe Halep, am fost uimit sa aud de despartirea de antrenorul Wim Fissette. Dar indiferent ce a construit de atunci impreuna cu noua ei echipa, o sustin drept o piesa importanta in turneele mari. Jocul ei complet, aratat la Turneul Campioanelor de la Singapore, a fost impresionant si frumos de urmarit."

- Lindsay Gibbs (The Changeover): "Anul acesta, Simona Halep si Genie Bouchard au furat atentia in circuitul feminin, iar Wawrinka, Cilici si Nishikori in cel masculin. In afara, probabil, de Halep, nu cred ca multa lume astepta un sezon atat de valoros din partea lor. Abia astept sa vad daca vor confirma in 2015."

- Steve Flink (Tennis Channel): "O vad pe Simona Halep castigand Roland Garros-ul!"

Simona Halep a plecat deja spre China, ea urmand a incepe noul an competitional la turneul de la Shenzen.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Simona Halep presa internationala, #Simona Halep Grand Slam 2015, #Simona Halep Shenzen 2015 , #stiri Simona Halep