Simona Halep s-a intors in Romania si a vorbit pe larg despre finala pierduta la Roland Garros

Duminica, 11 Iunie 2017, ora 17:40
18652 citiri
Simona Halep s-a intors in Romania si a vorbit pe larg despre finala pierduta la Roland Garros
Foto: hepta.ro

Tenismena de pe locul 2 WTA Simona Halep s-a intors duminica dupa-amiaza in Romania, dupa turneul de la Roland Garros unde a facut finala, o finala pierduta sambata in fata Jelenei Ostapenko.

Sportiva nascuta la Constanta a ajuns duminica pe aeroportul Henri Coanda si a vorbit pe larg in fata presei aflata la fata locului despre finala dramatica pierduta:

"Nu stiu care a fost greseala facuta de mine. Cred ca ea a jucat bine, a facut un tenis putin inconstient dupa parerea mea, a lovit foarte tare si totul i-a intrat. Nu cred ca mi-a lipsit curajul, am avut curaj pe toata perioada sezonului de zgura. Ea a fost doar mai in forma ieri si atat. Daca va veni ziua in care voi fi numarul 1, bine, eu nu analizez statisticile care se tot fac. Momentan, vreau sa ma odihnesc ca sa fiu 100 la suta si sa pot intra din nou in competitie. Acum urmeaza pentru mine 2 zile de pauza si dupa aceea turneele pe iarba. Parintii mei m-au imbratisat, mi-au spus ca este un rezultat extraordinar, ceea ce si este, pacat de ce s-a intamplat, dar va veni si ziua mea intr-o zi", au fost vorbele Simonei la Otopeni.

Halep a continuat declaratiile, spunand ca ii pare rau ca nu le-a putut face o bucurie fanilor sai, mai ales cei care au venit dupa ea la Paris: "Au venit persoane importante acolo la Paris, persoane importante pentru mine, pentru cariera mea. M-au sustinut la fiecare minge, mi-a parut rau ca nu am putut sa le ofer o bucurie, dar asa e in tenis si trebuie sa merg mai departe. Voi face din nou un control la glezna pentru a vedea daca totul este ok. Sper si eu sa trec mai puternica peste acest moment, dupa cum spune si Darren. Ma va ambitiona mai mult sa depasesc aceste momente si sa merg mai departe, nu am incotro".

Simona Halep pierde incredibil finala Roland Garros

In incheiere, Halep a dezvaluit ca vrea acum o pauza si ca este chiar posibil sa nu participe nici la Birmingham, dar nici la turneul de la Bucuresti: "Nu stiu ce voi face atunci, daca voi juca la Bucuresti, vine intai sezonul de iarba, sa vedem cum ma voi simti. Nu am obiective pentru Birmingham, vreau intai sa ma odihnesc cum trebuie. E posibil chiar sa nu merg in Anglia", a tinut sa incheie Simona Halep, care a pierdut sambata a doua finala de Mare Slem din cariera.

Halep va ajunge de luni pe 2 WTA, peste Karolina Pliskova si Serena Williams.

D.A.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Simona Halep intoarcere in Romania, #Halep vorbeste pe larg despre finala, #Halep despre finala pierduta Ostapenko , #stiri Simona Halep