Traseu complicat pentru Simona Halep la turneul de la Moscova

Duminica, 14 Octombrie 2018, ora 14:18
12298 citiri
Traseu complicat pentru Simona Halep la turneul de la Moscova
Foto: Twitter / Live Tennis

Simona Halep si-a aflat la Moscova viitoarele sale adversare din cadrul turneului WTA care va incepe de luni, 15 octombrie, turneu dotat cu premii in valoare totala de 867.766 de dolari.

Acesta este ultimul turneu de pregatire pentru liderul mondial inainte de Turneul Campioanelor de la Singapore, care va debuta pe 22 octombrie, in Asia.

La tragerea la sorti care a avut loc in Rusia duminica, incepand cu ora 13, Simona Halep nu prea a avut foarte mult noroc. Ea are bye in prima faza, urmand sa evolueze direct in turul II, cu invingatoarea partidei Anastasia Pavlyuchenkova - Tomljanovic Ajla.

Halep a jucat cu ambele posibile adversare chiar recent, trecand de amandoua, dar dupa meciuri complicate. Daca va trece de acest tur, romanca de 27 de ani poate intalni alta favorita a gazdelor, Daria Kasatkina, care trebuie sa treaca intai de Lesia Tsurenko si apoi cel mai probabil de Alize Cornet.

In semifinale, Halep ar putea da peste vechea ei cunostinta Kiki Bertens, Olanda, cea care o invingea in finala de la Cincinnati. De asemenea, Mihaela Buzarnescu este si ea prezenta la Moscova, fiind pe aceeasi parte de tablou cu Simona, cele doua putand da piept in semifinale.

In primul tur, Miki se va duela cu Aliaksandra Sasnovich din Belarus, 31 WTA. Irina Begu are si ea un prim tur dificil la Moscova, in fata lui Yulia Putintseva (47 WTA), Kazahstan.

De pe partea cealalta de tablou, pericolele se numesc Karolina Pliskova, dar si Sloane Stephens, care a primit un wild-card din partea organizatorilor.

In meciurile directe cu Pavlyuchenkova, Halep conduce cu un lejer 8-0.

Simona Halep a avut probleme serioase de sanatate in ultima perioada, acuzand mari probleme la spate si fiind pana la urma diagnosticata cu hernie de disc. Prezenta la Moscova si Singapore a fost in pericol, s-a vorbit si de o posibila operatie, dar pana la urma Halep s-a refacut si a venit in capitala Rusiei, acolo unde va disputa al doilea turneu Premier din 2018, dupa Stuttgart.

Ce ar fi riscat Simona Halep daca nu se prezenta la Moscova, pe langa ratarea bonusului de 1 milion de dolari

Toate meciurile Simonei Halep de la Moscova vor fi LIVE pe Ziare.com, iar turneul va fi televizat pe DigiSport TV.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Simona Halep aflat adversare Moscova, #traseu complicat pentru Halep la Moscova, #adversare grele Halep Moscova Bertens Kasatkina , #stiri Simona Halep