Un expert da verdictul: Iata de ce a fost invinsa Simona Halep - Interviu

Miercuri, 20 August 2014, ora 16:19
13133 citiri
Un expert da verdictul: Iata de ce a fost invinsa Simona Halep - Interviu

Simona Halep a fost eliminata surprinzator in turul doi de la New Haven de slovaca Magdalena Rybarikova si ne ofera motive de ingrijorare inaintea turneului de la US Open.

Pentru a afla ce s-a intamplat cu Simona, Ziare.com a stat de vorba cu Ciprian Porumb, fostul capitan nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei.

Fostul tenismen a pus infrangerea Simonei Halep pe seama oboselii, dar a mentionat ca nu ar trebui sa existe motive de ingrijorare.

Simona Halep, eliminata de la New Haven

In opinia lui Porumb, surprizele de acest gen sunt inerente inaintea turneelor importante, intrucat jucatorii incearca diverse strategii.

Ciprian Porumb a vorbit si despre rivalitatea Simonei Halep cu Maria Sharapova si Serena Williams.

Iata interviul acordat Ziare.com de Ciprian Porumb:

De ce credeti ca a pierdut Simona Halep?

Fiind un sezon foarte lung, mai apar si surprize. Intervine oboseala, sunt multe deplasari, exista si presiunea turneelor si a rezultatelor, faptul ca esti numarul doi in lume. Cam astea ar fi motivele, dar nu este un capat de tara ca a pierdut. Poate ca este chiar mai bine, deoarece va avea mai mult timp sa pregateasca US Open.

Se poate vorbi de o eliminare programata si asumata?

Nu, nicidecum. Niciun jucator nu face asta. Toti isi doresc sa castige cand intra pe teren. Nu trebuie s-o suspectam de asa ceva.

Totusi, de ce apar atat de multe surprize inaintea turneelor importante?

Poate este si o strategie de pregatire. Jucatorii importanti incearca anumite executii, anumite scenarii. Incearca sa simuleze anumite dificultati pentru a creste tensiunea jocului si astfel se mai intampla sa si piarda.

Ce asteptari trebuie sa avem la US Open din partea Simonei?

Trebuie sa ne asteptam sa joace foarte bine. Sunt increzator inaintea acestui turneu. Chiar nu trebuie sa fim dezamagiti ca a pierdut la New Haven. Se mai intampla, eu chiar cred ca la US Open are o sansa, mai ales ca suprafata de joc ii place.

De ce nu o poate bate pe Sharapova?

Deocamdata. Doar deocamdata nu o poate bate. E o chestiune de timp pana va sosi si prima victorie. Nu-i lipseste nimic. E doar acea doza de experienta si de gestionare a unor momente. E si normal sa se intample asta, daca ne gandim ca in urma cu un an Simona era mult mai jos in clasament. Dar va sosi in curand si prima victorie.

Serena Williams este si ea in forma. Trebuie sa se teama Simona?

E mai degraba intr-o regasire de forma. Meciurile le-a castigat chinuit, nu mai a fost Serena cea care zdrobea tot. In plus, Serena are si o varsta. Deci cred ca Simona are o mare sansa sa ajunga numarul unu in lume si imi doresc foarte mult asta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Simona Halep New Haven, #Simona Halep eliminata New Haven, #Simona Halep Ciprian Porumb , #stiri Simona Halep