WTA, despre sansele Simonei Halep in turneul de la Roma

Sambata, 11 Mai 2019, ora 11:06
9508 citiri
WTA, despre sansele Simonei Halep in turneul de la Roma
Foto: Hepta.ro

Asociatia de Tenis Feminin (WTA) analizeaza sansele pe care Simona Halep le are in turneul la care va participa saptamana viitoare, la Roma.

Sursa citata scrie ca turneul de la Roma reprezinta un mare obiectiv pentru Simona, intrucat este singurul pe zgura care-i lipseste din palmares.

"Simona a fost sincera in privinta dorintei de a castiga turneul de la Roma. Este singurul mare turneu pe zgura pe care nu l-a castigat inca, dupa ce a disputat finale la ultimele doua editii de la Elina Svitolina.

Intr-o forma grozava si plina de incredere, ar putea fi acesta in sfarsit anul in care romanca obtine singurul mare titlu care ii lipseste?", a scris site-ul oficial al WTA.

Din postura de cap de serie numarul 3, Simona Halep va avea parte de un prim tur liber, pentru ca in turul doi sa dea piept cu invingatoarea partidei dintre cehoaicele Marketa Vondrousova si Barbora Strycova.

In optimile de la Foro Italico, Simona ar putea da peste Daria Kasatkina sau Wang Qiang, pentru ca in sferturi sa existe posibilitatea sa se dueleze cu Serena Williams.

In semifinale, cele mai periculoase adversare ar fi Naomi Osaka si Kiki Bertens, iar in finala Petra Kvitova, Karolina Pliskova si Elina Svitolina.

Culoarul Simona Halep la Roma

turul I: bye

turul II: Marketa Vondrousova sau Barbora Strycova;

optimi: Daria Kasatkina sau Wang Qiang (posibil);

sferturi: Serena Williams, Venus Williams sau Sloane Stephens (posibil);

semifinale: Naomi Osaka, Kiki Bertens sau Aryna Sabalena (posibil);

finala: Petra Kvitova, Karolina Pliskova si Elina Svitolina (posibil).

C.S.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Simona Halep Roma, #adversare Simona Halep Roma , #stiri Simona Halep