Mesajul la care nimeni nu se astepta: Ce vor avea scris fanii Simonei Halep pe tricouri in Singapore (Foto)

Vineri, 23 Octombrie 2015, ora 18:00
5154 citiri
Mesajul la care nimeni nu se astepta: Ce vor avea scris fanii Simonei Halep pe tricouri in Singapore (Foto)
Foto: captura Ploiesti TV

Simona Halep va avea parte de o surpriza in momentul in care se va uita in tribune, catre fanii sai, in timpul meciurilor de la Turneul Campioanelor.

Sportiva noastra va avea o galerie organizata, insa ceea ce surprinde este mesajul pe care fanii sai il vor avea inscriptionat pe tricourile personalizate.

"Simona, Busteniul te sustine!" - este mesajul care cu siguranta ii va debusola pe fanii Simonei din strainatate.

Cum s-a ajuns ca fanii Simonei sa poarte astfel de tricouri? Primarul orasului Busteni, Emanoil Savin, a hotarat sa mearga in Singapore pentru a fi lider de galerie la Turneul Campioanelor.

Un personaj care profita de orice ocazie pentru a-si alatura numele de cel al unor sportivi aflati pe val, Savin a hotarat sa nu mearga cu mana goala, el luand in Singapore peste 50 de tricouri cu mesajul "Simona, Busteniul e cu tine", pe care le va imparti spectatorilor.

Nu se stie inca daca deplasarea lui Savin in Singapore a fost facuta din bani publici sau personali. Cert este ca primarul Busteniului a fost prezent si la editia de anul trecut de la Turneul Campioanelor.

Ziare.com a incercat sa discute cu primarul Emanoil Savin pentru a afla daca deplasarea in Singapore a fost facuta din bani publici sau personali, insa acesta nu a putut fi contactat. L-am sunat si pe viceprimarul Nae Savel, care a inchis telefonul inainte sa afle ce dorim: "Foarte bine ca sunteti de la Ziare.com! Sunt la cabinetul medical!"

Emanoil Savin este primarul care in ultimii ani a devenit popular dupa ce le-a oferit unor sportivi precum Lucian Bute, Alina Dumitru, Banel Nicolita sau Simona Halep titluri de cetateni de onoare in orasul Busteni.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Turneul Campioanelor: Duel soc cu Sharapova

Simona Halep a fost plasata in grupa rosie a Turneului Campioanelor, alaturi de Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska si Flavia Pennetta.

In cealalta grupa se afla Garbine Muguruza, Petra Kvitova, Angelique Kerber si Lucie Safarova.

Programul meciurilor nu a fost inca stabilit. In prima faza se vor stabili meciurile din prima runda, pentru ca apoi, in functie de rezultate, sa se decida si urmatoarele. Castigatoarele din prima etapa se vor duela intre ele in etapa a doua.

Turneul Campioanelor din Singapore va incepe duminica in direct pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Emanoil Savin Simona Halep, #Simona Halep Turneul Campioanelor , #Turneul Campioanelor