Presa internationala, despre eliminarea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 13:48
16800 citiri
Presa internationala, despre eliminarea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor
Foto: captura Tennis TV

Ziare.com va prezinta cele mai importante comentarii aparute in presa internationala dupa ce Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor din Singapore.

Iata principalele reactii aparute dupa meci:

WTA: Simona Halep avea nevoie de punctele de la final, dar lucrurile n-au mers asa cum isi dorea. Acesta a fost finalul unui alt sezon puternic pentru Halep, care abia asteapta sa plece in Romania sa petreaca timpul alaturi de nepotica sa nou-nascuta.

Ubitennis: Cibulkova a obtinut o victorie splendida! Simona a avut probleme in special in a impinge in genunchi pentru a lovi cat mai puternic. S-a jucat mult pe muchie de cutit, intr-un meci plin de dramatism.

Punto de Break: Cu siguranta n-a fost cel mai bun meci intre cele doua jucatoare de top, deoarece romanca a fost afectata din punct de vedere fizic. Cu siguranta putem spune ca n-a incetat nicio clipa din a alerga, a se bate si a lupta. Pana la urma, diferenta a fost facuta de mici detalii intre cele doua jucatoare.

Sport Face: Cibulkova invinge o Simona Halep ghinionista. Un joc minunat, in special pe final, dar trebuie spus ca Simona nu a fost la cel mai bun nivel al sau. Slovaca s-a impus in ceea ce poate fi numit o batalie a emotiilor.

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor din Singapore dupa ce a pierdut ultimul meci din Grupa Rosie. Simona a fost invinsa de Dominika Cibulkova (locul 8 WTA), scor 3-6, 6-7 (5).

Sportiva noastra avea nevoie de macar un set castigat pentru a pastra sanse de calificare, dar o accidentare la genunchi i-a dat tot planul peste cap.

Simona a avut pe genunchi o fasa de protectie inca de la inceputul meciului si a aratat din primele minute ca are mari dificultati in alergare.

Este pentru al doilea an la rand cand Simona paraseste competitia din Singapore in faza grupelor si ramane cu amintirea placuta din 2014, cand a jucat finala.

In urma acestui rezultat, Angelique Kerber este deja calificata matematic in semifinale. Cibulkova se poate califica si ea, in cazul in care Kerber va lua cel putin un set in meciul cu Madison Keys.

C.S.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Simona Halep Turneul Campioanelor, #Simona Halep eliminata Turneul Campioanelor , #Turneul Campioanelor
Comentarii