Presa italiana: Iata cine e adevarata castigatoare a Turneului Campioanelor

Luni, 27 Octombrie 2014, ora 20:32
17853 citiri
Presa italiana: Iata cine e adevarata castigatoare a Turneului Campioanelor
Foto: Spazio Tennis

Dramatismul si nivelul ridicat al spectacolului aratat in ultima saptamana la Turneul Campioanelor din Singapore au starnit polemici in toata lumea.

In timp ce unii au vazut-o castigatoare meritorie pe Serena Williams, jurnalistii italieni de la Spazio Tennis noteaza ca romanca este "adevarata invingatoare".

"'Fenomenala' Simona Halep este castigatoarea morala a finalei. Asta deoarece a avut in mana soarta Serenei la unul dintre cele mai tari turnee din ultimii ani. Simona a fost insa 'victima' fair-play-ului intr-o duminica dominata inevitabil de forta puterii. Serena a trait insa datorita Simonei Halep, nu trebuie uitat asta", a scris sursa citata.

In ceea ce-o priveste pe Simona Halep, italienii se declara incantati ca in lumea tenisului mai exista astfel de jucatoare, care, pe langa calitatile sportive, au si caracter.

"Simona este foarte simpla si timida. Nu ii plac talk-show-urile si nici sa iasa in evidenta. Simplicitatea sa dezarmanta continua si in viata de zi cu zi. Nu este o privigeliata, nu a primit totul de-a gata", a completat publicatia italiana.

Apoi, italienii evidentiaza progresele tenisului "dintr-o tara aflata in Europa de Est" ce are "un buget ridicol, mai mic de 1 milion de euro".

"O asemenea tara uimeste in continuare. S-au investit putini bani, dar cu cap", a mai scris sursa citata.

Italienii incheie comentariul adresat finalei Turneului Campioanelor cu un mesaj adresat lui Halep in limba romana: "Sa mergem, Simona!", ce s-ar fi vrut a fi, probabil, "Haide, Simona!".

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep a fost invinsa in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, scor 3-6, 0-6, de americanca Serena Williams.

Pentru parcursul din ultima saptamana, Simona Halep a incasat un cec in valoare de 971 de mii de dolari.

In urma rezultatelor de la Singapore, Simona Halep a revenit pe locul trei mondial, depasind-o pe Petra Kvitova.

Turneul Campioanelor a fost ultima competitie la care Simona Halep a participat in acest an.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Simona Halep Turneul Campioanelor, #Simona Halep presa italiana, #Simona Halep Serena Williams , #Turneul Campioanelor