Simona Halep, despre adversarele de la Turneul Campioanelor - ce avantaj are

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 12:00
6832 citiri
Simona Halep, despre adversarele de la Turneul Campioanelor - ce avantaj are
Foto: Twitter/Giulio Gasparin

Simona Halep le-a analizat pe cele trei jucatoare pe care le va intalni in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor din Singapore.

Sportiva noastra spune ca este avantajata de faptul ca le-a intalnit foarte des pe cele trei si le cunoaste foarte bine.

"Cand am ajuns aici am spus ca nu am preferinte la grupa, pentru ca toate joaca bine. Am picat intr-o grupa grea, din punctul meu de vedere, dar si cealalta este grea.

Le stiu foarte bine pe toate trei si va fi, probabil, un avantaj ca le-am intalnit asa de des; dar fiecare meci a fost greu contra lor si nu-mi va fi usor nici acum. Am incredere, sunt destul de pozitiva si cred ca am jocul potrivit sa le inving", a spus Simona Halep pentru Treizecizero.

Apoi, Simona Halep a facut o analiza individuala a adversarelor.

Simona, despre...

Angelique Kerber: "Este o jucatoare solida, puternica fizic, alearga foarte mult, loviturile ei cu mana stanga nu-s deloc usoare pentru ca efectul vine invers, pot sa atac un pic mai mult serviciul ei. Va fi un meci interesant, mai mult fizic, ma simt destul de pregatita, bine pe picioare, ca sa fac fata".

Madison Keys: "Este o jucatoare total diferita, loveste puternic, nu se deplaseaza atat de bine precum Kerber, insa loviturile ei sunt mult mai puternice. Are un serviciu foarte puternic si va trebui sa stau bine la retur. Nu am prea multe de facut contra ei, nu pot sa lovesc atat de tare cum loveste ea. Va trebui sa joc smart-aggresive cum zic eu, ca sa o fac pe ea sa incerce cat mai multe lovituri riscante".

Dominika Cibulkova: "Se misca bine, loveste repede, joaca repede, ii place sa ia mingea foarte devreme. Am avantaj ca am castigat contra ei anul acesta, dar a fost pe zgura. Va fi alta poveste si cred ca am jocul potrivit sa castig din nou contra ei".

Turneul Campioanelor din Singapore va incepe duminica, in direct pe Ziare.com, de la ora 12:00, cu meciul Simona Halep - Madison Keys.

Simona Halep face parte din Grupa Rosie, alaturi de Angelique Kerber, Madison Keys si Dominika Cibulkova.

In Grupa Alba le regasim pe Aga Radwanska, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza si una dintre Svetlana Kuznetsova sau Johanna Konta. Kuznetsova este obligata sa castige turneul de la Moscova pentru a ajunge in Singapore. In caz contrar, Konta va obtine acest loc.

C.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Simona Halep Turneul Campioanelor, #Simona Halep adversare Turneul Campioanelor , #Turneul Campioanelor