Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Simona Halep explica eliminarea de la Turneul Campioanelor: Eram terminata! Nu mai puteam!

Joi, 29 Octombrie 2015, ora 12:38
16541 citiri
Simona Halep explica eliminarea de la Turneul Campioanelor: Eram terminata! Nu mai puteam!
Foto: captura Tennis TV

Simona Halep a explicat, in direct pe Ziare.com, motivele esecului incredibil pe care l-a suferit, joi, in meciul cu Agnieszka Radwanska din grupele Turneului Campioanelor din Singapore.

Sportiva noastra a afirmat ca totul s-a terminat pentru ea dupa ce a pierdut primul set, intrucat isi pierduse complet increderea.

Apoi, Simona a spus ca nu a fost pregatita din punct de vedere psihic dupa acest meci, iar "energia a pierit de la o zi la alta".

"Totul s-a terminat dupa primul set. Eram terminata! Nu mai aveam energie, nu mai puteam! Eram obosita, simteam ca am am ratat sansa de a castiga primul set si de a castiga meciul! Antrenorul meu imi spunea multe lucruri, dar nu mai auzeam, nu mai puteam sa-l aud deoarece eram foarte nervoasa", a spus Halep.

"Nu am fost pregatita din punct de vedere psihic. Data viitoare voi realiza ca trebuie sa fac altceva pe teren. Este bine ca s-a intamplat asa pana la urma. E o lectie din care voi invata", a mai spus Simona.

Apoi, Simona a mentionat ca este bucuroasa pentru anul pe care l-a avut, iar momentan nu mai vrea sa auda de tenis.

"Sunt foarte fericita pentru anul pe care l-am avut. Acum vreau doar sa-mi iau vacanta. Nu vreau sa ma mai gandesc la tenis. Ma voi intoarce mai puternica", a subliniat Simona.

Ea a mai precizat ca isi doreste ca Flavia Pennetta sa ajunga in semifinalele Trnelui Campioanelor.

"Ii tin pumnii Flaviei Pennetta pentru calificare deoarece imi place. Este o persoana foarte buna. Merita sa ajunga in semifinale pentru ca a castigat US Open", a conchis Halep.

Ziare.com a transmis in direct declaratiile Simonei din Singapore:

12:33 - "Ii tin pumnii Flaviei Pennetta pentru calificare deoarece imi place. Este o persoana foarte buna. Merita sa ajunga in semifinale pentru ca a castigat US Open".

12:32 - "Nu am fost pregatita din punct de vedere psihic. Data viitoare voi realiza ca trebuie sa fac altceva pe teren. Este bine ca s-a intamplat asa pana la urma. E o lectie din care voi invata"

12:31 - "Totul s-a terminat dupa primul set. Eram terminata! Nu mai aveam energie! Eram obosita, simteam ca am am ratat sansa de a castiga primul set si de a castiga meciul! Antrenorul meu imi spunea multe lucruri, dar nu mai auzeam, nu mai puteam sa-l aud deoarece eram foarte nervoasa"

12:29 - "Sunt foarte fericita pentru anul pe care l-am avut. Acum vreau doar sa-mi iau vacanta. Nu vreau sa ma mai gandesc la tenis. Ma voi intoarce mai puternica"

12:22 - Departamentul de comunicare al WTA informeaza ca startul conferintei de presa a fost amanat cu cateva minute. Initial, conferinta trebuia sa inceapa la ora 11:45.

Simona Halep, eliminata de la Turneul Campioanelor dupa un meci incredibil

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor din Singapore dupa ce a pierdut incredibil meciul cu Agnieszka Radwanska, scor 6-7 (5), 1-6, dupa un prim set de infarct, incheiat la tie-break.

Sharapova este deja calificata in semifinale, in timp ce Radwanska se poate califica si ea daca rusoaica va lua macar un set cu Flavia Pennetta

C.S.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Simona Halep Turneul Campioanelor, #Simona Halep eliminata Turneul Campioanelor , #Turneul Campioanelor