Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce asteptari are Simona Halep de la turneul de la US Open: Stiu ca am jocul potrivit pentru a mai castiga un Mare Slem

Sambata, 24 August 2019, ora 13:58
4526 citiri
Ce asteptari are Simona Halep de la turneul de la US Open: Stiu ca am jocul potrivit pentru a mai castiga un Mare Slem
Foto: usopen.org

Simona Halep a acordat un interviu in cadrul US Open in care a vorbit despre asteptarile pe care le are de la acest ultim turneu de Mare Slem al anului si ce obiectiv anume si-a setat sportiva noastra la New York.

Ea va intra in focuri marti de la ora 20.30, in primul tur cu Nicole Gibbs din SUA, 135 WTA, al doilea meci direct intre cele doua, primul fiind o victorie a Simonei la Shenzen anul trecut.

Simona, 27 de ani, nascuta la Constanta, a vorbit despre starea pe care o are acum si despre increderea in fortele proprii dupa castigarea Wimbledonului:

"Inca muncesc, inca sunt motivata sa castig turnee. In perioada recenta am inceput sa simt din ce in ce mai des ca sunt capabila sa reusesc acest lucru. Dupa victoria de la Wimbledon, increderea mea este la cote inalte, dar acest lucru nu inseamna ca va fi la fel si in aceasta saptamana", a punctat dubla campioana de Mare Slem, Roland Garros si Wimbledon, intr-un interviu acordat jurnalistei Victoria Chiesa din Italia, pentru site-ul oficial al turneului.

Romanca mai adauga ca nu si-a impus practic un obiectiv clar aici la Flushing Meadows, dar ca in acelasi timp e constienta ca vrea si poate sa dea totul pentru a cuceri acest mare trofeu care inca ii lipseste.

"Nu vreau sa-mi desemnez asteptari clare de la mine. Vreau sa o iau zi cu zi si sa vad cat de buna pot sa fiu in fiecare competitie pe care o joc. Simt ca am jocul potrivit si conditia fizica necesara pentru a castiga un turneu de Mare Slem, intrucat deja am reusit acest lucru de doua ori. Nu e usor insa sa incep un Grand Slam si sa ma gandesc la acest lucru. Niciodata nu ma gandeam ca voi castiga turneul. Doar merg acolo, dau tot ce am la fiecare meci pe care il joc. Daca lucrezi din greu, ai o sansa mai buna la victorie. Asadar, asta este mentalitatea mea si o voi pastra pentru totdeauna", puncta cu zambetul pe buze Simona, care triumfa la Roland Garros in 2018 si la Wimbledon acum in luna iulie.

Simona Halep va debuta marti cu Gibbs, pe tabloul feminin urmand sa mai fie alte 4 romance, Niculescu, Buzarnescu, Cirstea si Bogdan. La baieti il avem doar pe Marius Copil.

Intregul turneu de la US Open este televizat pe EuroSport.

Ce spune Simona Halep despre marele duel din primul tur de la US Open dintre Serena Williams si Maria Sharapova

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la US Open. Organizatorii au anuntat data si ora de start a jocului

D.A.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#ce spune Simona Halep despre obiectiv, #ce asteptari are Simona Halep de , #US Open