Simona Halep la US Open: Ce spune despre urmatorul meci, cu Safarova

Miercuri, 31 August 2016, ora 07:40
11092 citiri
Simona Halep la US Open: Ce spune despre urmatorul meci, cu Safarova
Foto: Twitter/ WTA

Simona Halep a vorbit, marti, dupa partida castigata categoric in primul tur la US Open in fata lui Kirsten Flipkens, despre meciul urmator, cu cehoaica Lucie Safarova.

"O stiu destul de bine pe Safarova. Am jucat de multe ori si astept un meci foarte greu. Este o jucatoare buna, dar simt ca am sansa mea sa castig. Trebuie sa muncesc mult si sa cred ca totul va fi bine", a spus Halep, potrivit Digi Sport.

"A fost o experienta interesanta sa joc in primul tur pe Arena Centrala, care este acoperita. Nu a fost vant, ceea ce face jocul nostru mai usor.

E intotdeauna placut sa joci la New York. Multa lume vine la meciuri si e multa galagie. Simt energia pozitiva, care imi da si mai multa putere sa lupt pentru fiecare punct", a mai spus Simona.

Jucatoarea noastra a recunoscut ca isi doreste sa castige turneul, dar a precizat ca nu stie daca va putea sa triumfe vreodata intr-un Grand Slam.

"Imi doresc sa castig turneul, dar nu e usor sa ma gandesc la lucrul asta. E doar primul tur. Urmatorul adversar va fi foarte greu. Poate in cariera mea voi castiga un Grand Slam, nu sunt sigura si nu stiu daca se va intampla. Dar eu sunt aici sa muncesc si sa visez.

(...) Cateodata ma supar pe mine, dar asta ma motiveaza si mai mult. Nu ma gandesc doar la acest turneu, ma gandesc in general. Atitudinea asta ma ajuta si e important ca acum sunt sanatoasa", a mai subliniat Halep, citata si de Dolce Sport.

Iata si ce a declarat Halep imediat dupa meciul castigat usor cu Flipkens

Tenismena nascuta la Constanta si Safarova s-au intalnit de patru ori pana acum in circuitul feminin, Simona avand trei victorii.

Lucie Safarova incearca sa isi revina dupa seria de probleme medicale care au prabusit-o in ierarhia feminina de pe locul 5, pe care se afla in urma cu un an, pana pe pozitia 44, pe care o ocupa in prezent.

Intalnirea dintre Halep si Safarova se va disputa, cel mai probabil, joi seara la o ora ce va fi anuntata de catre organizatori.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Simona Halep US Open, #Halep Safarova US Open, #Halep tur doi US Open, #Halep Safarova turul doi , #US Open
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Simona Halep la US Open: Ce spune despre urmatorul meci, cu
Poza Hera
Hera
rank 5
Succes, Simona !