US Open: Cine o poate detrona pe Serena de pe primul loc si ce asteptari sunt de la Simona Halep

Vineri, 26 August 2016, ora 21:59
6607 citiri
US Open: Cine o poate detrona pe Serena de pe primul loc si ce asteptari sunt de la Simona Halep
Foto: Hepta.ro

Ultimul turneu de Grand Slam al anului ar putea fi momentul schimbarii liderului WTA, dupa mai bine de trei ani si jumatate in care Serena Williams a dominat clasamentul de pe prima pozitie.

Lupta este stransa la varf, Angelique Kerber fiind foarte aproape de Serena Williams si avand mult mai putine puncte de aparat la US Open fata de americanca.

Kerber a fost eliminata in turul trei in 2015, in timp ce Serena a ajuns in semifinale, astfel ca chiar si o performanta usor mai slaba la US Open a jucatoarei din Germania, fata de a americancei, o poate duce pe prima pozitie a clasamentului WTA.

"Asteptati-va la neprevazut la US Open-ul din acest an", titreaza Rediff, care scrie ca sunt posibile niste surprize la Grand Slam-ul american.

Sursa citata noteaza ca principalele adversare ale Serenei vor fi campioana de la Australian Open, Angelique Kerber, cea de la Roland Garros, Garbine Muguruza, si Simona Halep, una dintre cele mai in forma jucatoare ale verii.

Site-ul WTA aminteste ca Serena oricum va egala recordul lui Steffi Graf de 186 de saptamani consecutive pe primul loc al clasamentului WTA, care se vor implini chiar inainte de finalul US Open. Ramane de vazut daca va si depasi acest record.

Hindustian Times scrie ca, pe langa Kerber si Muguruza, si poloneza Agnieszka Radwanska poate ajunge, teoretic, pe prima pozitie a clasamentului WTA, dupa US Open, insa in cazul sau calculele sunt mult prea complicate.

In ce o priveste pe Simona Halep, Herald Sun scrie despre sansele acesteia de a obtine primul sau titlu de Mare Slem.

"Simona Halep a fost probabil ghinionista sa nu castige primul sau titlu de Grand Slam la Roland Garros, in 2014. A urcat pana pe locul 2 in clasament, dar poate ca a atins acele inaltimi marete prea repde. Performantele sale din ultimii doi ani au fost amestecate, insa a ajuns in semifinale la US Open anul trecut. Forma sa din utlimele cateva luni a fost excelenta", scrie sursa citata.

Blasting News titreaza "Simona Halep ia cu asalt US Open", si noteaza ca, "daca vrea sa fie o parte importanta a acestei ere a tenisului, Simona Halep trebuie sa castige un Grand Slam cat de curand posibil".

"In aceasta vara, si-a imbunatatit palmaresul cu doua noi titluri, iar jocul sau este tot mai bun. Simona Halep are statistici grozave pe terenul american", mai scrie sursa citata.

Insideout Tennis noteaza ca ceea ce o face pe Halep atat de periculoasa pe teren este faptul ca are "cel mai fluid joc din circuitul WTA". Sursa citata, care a inclus-o pe Halep in "top 10 jucatoare de urmarit la US Open", aminteste si de forma buna a romancei, insa lanseaza o intrebare: "poate transforma aceasta forma in rezultate la ultimul Grand Slam al anului?".

Dupa tragerea la sorti a meciurilor de la US Open, Simona si Serena se pot intalni in sferturi, iar USA Today noteaza ca romanca va fi un adversar tare pentru Serena, unul dintre obstacolele in cursa spre un nou titlu de Grand Slam.

Iata pe ce posturi puteti urmari US Open la televizor

Citeste si ce spune Simona Halep despre starea sa de sanatate inaintea Marelui Slem.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Serena Williams detronata primul loc, #Serena numarul 1 WTA, #Halep US Open, #Serena US Open , #US Open