Victoria Simonei Halep in presa internationala: A evitat o surpriza colosala

Luni, 25 August 2014, ora 21:35
8078 citiri
Victoria Simonei Halep in presa internationala: A evitat o surpriza colosala

Victoria obtinuta de Simona Halep in primul tur de la US Open este tratata pe larg de presa internationala.

Marea majoritate a jurnalistilor straini remarca jocul ceva mai poticnit al romancei in fata unei adversare practic necunoscuta.

"Halep continua", scriu cei de la Tennis Magazine, care continua cu: "Condusa cu un set de campioana colegiilor, Danielle Collins, favorita numarul doi, Simona Halep, le-a castigat pe urmatoarele doua si a evitat astfel o surpriza colosala".

Site-ul oficial al US Open este ceva mai bland cu romanca in varsta de 22 de ani, titrand "Halep o trimite pe Collins inapoi la scoala", aluzie la faptul ca sportiva americana a lipsit la primele cursuri de la Universitatea din Virgina pentru a juca la Flushing Meadows.

"Poate ca Halep nu a avut cel mai convingator debut, insa victoria de luni ii va aduce un plus important la capitolul incredere, mai ales dupa ce a pierdut la New Haven in calitate ca campioana en-titre. Simona incearca sa isi depaseasca recordul la New York, turul patru."

Si cei de la WTA remarca forta Simonei de a reveni dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi.

"Simona Halep a reusit sa isi revina dupa ce a pierdut primul set in fata lui Danielle Collins, campioana colegiilor si studenta la Universitatea din Virginia, impunandu-se in trei seturi."

Si britanicii de la Sky Sports adopta acelasi tip de discurs subliniind si surpriza de care a fost aproape americanca.

"Necunoscuta din Statele Unite a fost aproape de o surpriza uriasa dupa ce castigat primul set in fata finalistei de la Roland Garros. Dar Halep a reusit sa intoarca rezultatul in urmatoarele doua seturi, pe care le-a castigat fara probleme."

Simona Halep, victorie cu emotii in primul tur de la US Open

Simona Halep si-a aflat adversara din turul II de la US Open

Simona Halep s-a calificat in turul II de la US Open dupa un meci neasteptat de dificil cu americanca Danielle Collins.

Romanca s-a impus in trei seturi, scor 6-7, 6-1, 6-2.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Simona Halep presa internationala, #Simona Halep US Open 2014, #Halep Collins US Open 2014 , #US Open