Ilie Nastase, despre eliminarea Simonei Halep de la Wimbledon

Marti, 11 Iulie 2017, ora 21:38
16480 citiri
Ilie Nastase, despre eliminarea Simonei Halep de la Wimbledon
Foto: Hepta.ro

Ilie Nastase a comentat infrangerea suferita de Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa infrangerea cu Johanna Konta.

"In momentele importante, Konta a riscat mai mult. De fapt, Konta a riscat de la inceput si pana la final. A lovit foarte tare. Cand intra, intra, cand iesea afara se ducea mingea trei metri nu 10 sau 20 de centimetri. Asta este, pana la urma, esenta jocului pe iarba.

Cat despre Simona, asa e jocul ei, nu o pot critica. Nici eu, nici antrenorul si nici Virginia Ruzici. Asa joaca ea. E greu sa schimbi ceva, plus trebuie sa stii sa schimbi. Daca adversarul iti da asa tare, e greu sa joci", a spus Ilie Nastase, la Digi Sport.

Apoi, Nastase a afirmat ca si faptul ca putea urca pe primul loc in clasamentul WTA a influentat-o pe Simona.

"A fost o presiune foarte mare pe ea, pentru ca stia ca trece pe locul 1 in cazul unei victorii si ca poate juca iar o finala de Grand Slam. Mai trebuie sa ai si sansa ca sa castigi un meci. La Roland Garros ea a avut set si 3-0, a avut o sansa pe care n-a fructificat-o. Pentru ca nu Ostapenko a castigat finala, Simona a pierdut-o", a completat Nastase.

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala de la Wimbledon de britanica Johanna Konta, ocupanta locului 7 in clasamentul WTA.

Sportiva noastra a cedat cu 7-6 (2), 6-7 (5), 4-6, la capatul unui meci dramatic, in care s-a luptat intens pentru fiecare minge.

Dupa acest rezultat, Simona rateaza sansa de a urca in premiera pe locul 1 in clasamentul WTA.

Simona a parasit astfel turneul de la Wimbledon si nu a reusit sa-si egaleze performanta din 2014, cand a ajuns in semifinale.

Romanca pleaca acasa cu un cec in valoare de 275 de mii de lire sterline, iar de saptamana viitoare va ramane pe locul doi in clasamentul WTA.

In schimb, Johanna Konta o va intalni joi in semifinale pe Venus Williams.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Simona Halep Wimbledon, #Ilie Nastase Simona Halep , #Wimbledon