Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in sferturi la Wimbledon

Marti, 05 Iulie 2016, ora 08:10
14636 citiri
Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in sferturi la Wimbledon
Foto: wimbledon.com

Site-ul Ziare.com va prezinta principalele comentarii aparute in presa internationala dupa calificarea obtinuta de Simona Halep in sferturile de finala de la Wimbledon.

Iata principalele reactii:

WTA Tennis: Sfertfinalista la editia de anul trecut, Keys se afla intr-o forma excelenta in ultima perioada. In schimb, Halep nu s-a putut pregati pe iarba din cauza unei accidentari la tendon. Totusi, Simona a parut in forma in primele meciuri de la Wimbledon. Simona a pierdut primul set, dar a sapat adanc si si-a revenit, obtinand calificarea in sferturi la prima minge de meci.

Wimbledon.com: Simona Halep a oferit tot ce a avut mai bun pentru a intoarce rezultatul in meciul cu Madison Keys. In acest meci s-a dovedit ca doua picioare apte sunt mai bune decat unul. Pana la finalul meciului, Keys a parut ca a avut probleme la tendon, in timp ce Halep a defilat.

Ubitennis: Nu a fost doar optimea care a pus in fata cele mai tinere jucatoare ramase in concurs, ci si un duel tehnic foarte interesant. Jocul a avut o calitate excelenta, iar sportivele au comis putine greseli nefortate. A fost practic un meci in trei faze.

In prima, ambele jucatoare au inceput bine si au oferit un nivel inalt al jocului. Apoi, in finalul primului set a contat aspectul mental. Dar pana la urma, in cea de-a treia faza, fizicul a facut diferenta, iar Simona a fost capabila sa ia controlul meciului.

Reuters: Nemiloasa Simona Halep intoarce rezultatul si o invinge pe Madison Keys. Romanca in varsta de 24 de ani a ratat patru mingi de set, dar si-a revenit si nu a mai avut mila in fata unei Keys ce parea ca acuza probleme la picior.

Simona Halep a invins-o pe Madison Keys, scor 6-7 (5), 6-4, 6-3, si s-a calificat in sferturile de finala de la Wimbledon, unde o va intalni pe Angelique Kerber.

Meciul dintre Simona Halep si Angelique Kerber va fi transmis in direct de Ziare.com marti de la ora 15:00.

Simona Halep si Angelique Kerber se vor intalni pentru a cincea oara. Simona conduce cu 3-1, dar a pierdut ultimul meci, in acest an in Fed Cup, cand a fost usor accidentata.

Angelique Kerber ocupa locul 4 in ierarhia mondiala, in timp ce Simona este pe 5.

Jucatoarea din Germania a castigat Australian Open in acest an, a ajuns in semifinale la Miami, dar la Madrid, Roma si Roland Garros a avut evolutii modeste, fiind eliminata mereu dupa primul meci.

Castigatoarea meciului isi va asigura un cec in valoare de 500 de mii de lire sterline, iar invinsa va ramane cu 250 de mii de lire sterline.

Ramaneti alaturi de Ziare.com pentru cele mai importante evenimente de la Wimbledon, in timp real!

C.S.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Simona Halep Wimbledon, #Simona Halep Angelique Kerber , #Wimbledon