Supararea Simonei Halep (Opinii)

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 03 Iulie 2015, ora 07:25
11834 citiri
Supararea Simonei Halep (Opinii)
Foto: Facebook/ Simona Halep

Simona Halep le-a marturisit jurnalistilor prezenti la Wimbledon ca nu va reveni in Romania dupa eliminarea prematura de la Openul englez deoarece se teme de reactiile celor din tara. In aceeasi interventie, a mai spus ca s-a obisnuit sa citeasca lucruri "urate" despre ea.

Prin urmare, cea mai buna jucatoare de tenis din tara noastra in momentul de fata este suparata pe romani. Daca nu pe toti, macar o parte, cei care, culmea, o critica sau ii atrag atentia atunci cand greseste.

Inainte de a discuta despre supararea evidenta a Simonei Halep, trebuie spus ca aceasta a fost, este si probabil va ramane o rasfatata a presei si a fanilor. Cu foarte putine nume din sportul nostru s-au comportat romanii asa cum au facut-o cu jucatoarea in varsta de 23 de ani.

A fost laudata poate mai mult decat merita, a fost adoptata ca ambasador onorific al tarii, a fost iertata atunci cand a gresit, iar criticile s-au spus cu jumatate de gura si numai "pentru binele ei". Poate doar Nadia Comaneci sa fi avut parte de un tratament similar in ultimii ani. Si cu toate acestea, Simona este suparata.

Declaratiile ei de dupa eliminarea de la Wimbledon sunt, pe alocuri, halucinante. Invinsa de o sportiva din afara Top 100 WTA dupa ce a practicat in multe momente un joc de amatoare, asa cum il caracteriza Cristian Tudor Popescu, Halep se declara multumita de tenisul sau, sustinand ca are o problema doar la nivel emotional. Asa cum a sustinut dupa fiecare infrangere neasteptata din acest sezon.

Si, in acelasi timp, s-a aratat deranjata de opiniile celor din Romania, aceeasi Romanie care este motorul ei motivational, dupa cum singura a spus intr-o campanie a WTA. Pare un fel de contradictie. La fel cum pare si faptul ca a tinut sa vorbeasca despre aceasta suparare chiar dupa unul dintre cele mai importante esecuri din acest sezon, sustinand insa ca e obisnuita cu aceasta stare de fapt.

Foarte probabil, romanii care au suparat-o, doar ea stie cum, pe Simona Halep au luat fara sa vrea acest lucru locul lui Victor Ionita, fostul antrenor si sac de box al tenismenei.

Va amintiti poate scene incredibile pentru tenisul profesionist, in care Simona isi ironiza antrenorul venit sa ii dea sfaturi tactice sau in care aceasta il reducea pe Ionita la nivelul de aplaudac obligat sa dea tonul sustinerii sale. Dupa concedierea acestuia, Halep si-a pierdut si supapa de refulare, insa a reusit rapid sa isi gaseasca o alta.

Simona Halep, reactie dura la adresa romanilor: Mi-e greu sa revin in tara, aud lucruri urate despre mine

Romanii care spun "lucruri urate" despre ea sunt, asadar, vinovati pentru Simona Halep nu mai reuseste decat sporadnic lungul de linie care devenise marca inregistrata sau pentru ca este incapabila sa trimita mingea peste fileu la 40-0 intr-un game important de la Wimbledon.

Halepeno va fi iertata si de aceasta data, iar romanii vor accepta sa preia rolul de vinovati de serviciu in speranta ca sportiva ii va bucura din nou, asa cum a facut-o pana acum. Din pacate pentru ea, aceasta clementa parca infinita de care beneficiaza ar putea sa ii faca mai mult rau decat bine, iar aroganta si autosuficienta afisate tot mai mult in ultimele luni ar putea sa creasca pana la un nivel la care s-o sufoce din punct de vedere sportiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Simona Halep suparata romani, #Simona Halep Wimbledon eliminata, #Simona Halep romani , #Wimbledon