Presa internationala despre victoria Simonei Halep

Miercuri, 13 August 2014, ora 12:20
6350 citiri
Presa internationala despre victoria Simonei Halep
Foto: Wimbledon

Simona Halep a debutat cu o victorie la turneul WTA de la Cincinnati, iar presa internationala i-a acordat spatii importante romancei.

Site-ul oficial al turneului nord-american a remarcat faptul ca Simona a reusit cinci breakuri in decursul partidei cu belgianca Flipkens.

"Intr-o batalie purtata noaptea tarziu pe terenul central, noul numar doi mondial, Simona Halep, a invins-o pe Kirsten Flipkens, scor 6-4, 6-2, si a obtinut numai a patra sa victorie la Cincinnati.

Tanara romanca a reusit cinci breakuri in meciul care a durat 90 de minute, dar nu a fost o victorie facila, Halep avand de doua ori mai multe greseli nefortate decat puncte castigatoare", scriu americanii.

Site-ul oficial al WTA scoate in evidenta faptul ca Simona a revenit perfect dupa aproape o luna de inactivitate.

"In primul meci dupa mai mult de patru saptamani de pauza, starul in ascensiune al WTA, Simona Halep, a revenit cu o victorie in fata unei foste semifinaliste de la Wimbledon", noteaza cei de la WTA.

"Marti noaptea, finalista de la Roland Garros, Simona Halep, a avut nevoie de numai 87 de minute pentru a trece de belgianca Kirsten Flipkens", noteaza si Kansas City Star.

Simona Halep, victorie si calificare la Cincinnati

Simona Halep a debutat cu dreptul in turneul WTA de la Cincinnati, SUA, ea reusind sa se califice in turul III dupa o victorie convingatoare.

Numarul doi mondial a trecut de belgianca Kirsten Flipkens, pe care a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-2.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria de la Cincinnati

In turul optimile turneului american, Simona va da piept cu invingatoarea partidei dintre Lucie Safarova (Cehia, 17 WTA) si Zarina Diyzas (Kazahstan, 52 WTA).

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Simona Halep presa internationala, #Simona Halep Cincinnati 2014, #Halep Flipkens Cincinnati 2014 , #WTA