Simona Halep, sub lupa expertilor: Mai usor de zis decat de facut!

Sambata, 02 Ianuarie 2016, ora 11:58
2668 citiri
Simona Halep, sub lupa expertilor: Mai usor de zis decat de facut!
Foto: Facebook/ Simona Halep

Expertii analizeaza sansele Simonei Halep in 2016, iar toate privirile sunt indreptate catre un titlu de Grand Slam, cunoscatorii tenisului intrebandu-se de ce are nevoie romanca pentru a putea face acest pas in cariera.

Joe Kennard, de la Bleacher Report, scrie ca cel mai bun scenariu pentru Halep in 2016 ar fi sa joace mai consecvent la marile turnee.

Acesta noteaza ca numarul 1 WTA, Serena Williams, vrea sa se consoleze dupa infrangerea din semifinalele US Open si sa scrie istorie in acest an - cele 4 titluri de Grand Slam. "In incercarea de a o opri se va afla o linie formidabila de oponente, inclusiv o Simona Halep determinata si o Maria Sharapova sanatoasa", scrie Kennard.

Jurnalistii straini sunt convinsi: Halep o vaneaza si vrea s-o detroneze pe Serena

"Asemenea lui Muguruza, Simona Halep tanjeste dupa primul titlu de Grand Slam. Acest lucru nu se va intampla in 2016 daca nu va juca mai bine la turneele importante. Anul trecut, a pierdut in primele tururi la Roland Garros si la Wimbledon, fiind invinsa in sferturi la Australian Open si in semifinale la US Open.

Acum intra intr-un alt sezon confruntandu-se cu aceeasi intrebare care a planat totdeauna deasupra sa. Halep este o jucatoare in forma si atletica, cu o multime impresionanta de instrumente. Cu toate acestea, aceste abilitati nu se manifesta suficient de des sub lumina reflectoarelor, in special impotriva jucatoarelor de forta.

Pentru a trece de acest hop, Halep are nevoie de a gasi o modalitate de a-si atinge punctul culminant in fazele superioare ale turneelor importante. Asta este mai usor de zis decat de facut", noteaza Kennard.

WTA, despre obiectivul surpriza al Simonei Halep in 2016

Cel mai bun si cel mai prost scenariu pentru Simona Halep in 2016

Site-ul analizeaza si cele mai bune scenarii pentru alte jucatoare din Top 10. Astfel, pentru Serena Williams ar fi sa castige mai multe titluri de Grand Slam, iar pentru Garbine Muguruza sa il castige pe primul. Pentru Maria Sharapova ar fi un adevarat succes sa fie sanatoasa intreg sezonul, potrivit sursei citate.

Simona Halep incepe noul sezon cu prezenta la turneul de la Brisbane, Australia. Sportiva din tara noastra va evolua direct in turul al doilea, marti sau miercuri, unde va intalni invingatoarea dintre bielorusa Victoria Azarenka si o jucatoare venita din calificari, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri dimineata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#predictii Simona Halep 2016, #cel mai bun scenariu Halep 2016, #Halep Grand Slam 2016 , #WTA