Înapoi la listarea arhivei

04 August 2010 - Familia barbatului care a murit in spital a cerut amanarea necropsiei

Rudele barbatului de 60 de ani, din comuna Valeni, care a murit ieri la Spitalul din Slatina au cerut amanarea examenului de necropsie a cadavrului.

04 August 2010 - Slatina: Strazile Crisan si Cireasov s-au transformat in lacuri

Ploaia din ultimele doua ore a paralizat circulatia pe cateva strazi din oras. Canalizarea nu a mai facut fata, iar apa a ramas pe carosabil.

04 August 2010 - Seceris de toamna pentru agricultorii romani

Pentru ca Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Regionale le-a taiat cam toate formele de sprijin, agricultorii din cadrul AGROSTAR, cea mai mare uniune sindicala de profil din tara, si Federatiei

04 August 2010 - Sapte caprioare sunt tinute in conditii improprii la Bals

Sase caprioare si un caprior stau captivi intr-un tarc de langa stadionul de fotbal din Bals in conditii greu de descris in cuvinte.

04 August 2010 - Caldura mare pana spre sfarsitul saptamanii

Cateva judete, printre care si Olt, se vor lupta pana in 5 august cu temperaturi caniculare, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, de la care aflam ca, mai ales dupa-amiaza, vom fi

04 August 2010 - Romania, printre repetentele UE10

In premiera de la inceputul crizei financiare, cele mai noi state ale Uniunii Europene (UE10) raporteaza cresteri economice.

04 August 2010 - David. De la Newcastle

E doar un copil. Dar felul in care se bucura atunci cand reuseste un sut bun, o demarcare inteligenta sau o pasa exacta nu-i deloc specific cuiva de varsta lui.

04 August 2010 - Accident cu doua victime pe DN 64

Doua persoane au suferit rani usoare ieri in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a petrecut pe Drumul National 64, la intersectia cu satul Doba, comuna Plesoiu, din cauza

04 August 2010 - Transporta grau fara acte

Mii de kilograme de grau au fost descoperite luni, in baza planului de actiune "Silozul". Politistii din Piatra-Olt si cei ai Serviciului de Investigare a Fraudelor au identificat in trafic pe Ion D.

04 August 2010 - Prins baut la volan

Un barbat din Bals a fost prins luni in timp ce conducea sub influenta alcoolului. In jurul orei 19.00, pe strada Nicolae Titulescu, din orasul Bals, politistii l-au depistat pe Marin C., de 45 de