Înapoi la listarea arhivei

28 Septembrie 2011 - Procurorul Iacobescu, audiat miercuri la CSM din cauza declaratiilor despre Mircea Basescu

Procurorul Eugen Iacobescu din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt urmeaza ca sa fie audiat in orele urmatoare de colegii de la Consiliul Superior al Magistraturii.

28 Septembrie 2011 - Au venit, au controlat, dar... au uitat. ANAF nu mai recunoaste controlul facut la Finantele oltene!

Controlul celor patru inspectori ANAF efectuat in urma cu cinci luni de zile la DGFP Olt a ramas fara rezultat pana acum. Raspunsul dat de ANAF solicitarii ADS Slatina este uimitor: acest control nu

28 Septembrie 2011 - Lansare de proiect la Slatina

Hotelul "Parc" din Slatina a gazduit luni conferinta de lansare a proiectului "Crearea unei piete comune a muncii prin mobilitate si servicii de formare in zona Olt - Pleven", proiect ce apartine

28 Septembrie 2011 - Elevii, monitorizati pe banii parintilor

Inspectoratul Scolar al judetului Olt intentioneaza sa introduca in unitatile de invatamant din zona sisteme de monitorizare a elevilor pe baza de cartela electronica.

28 Septembrie 2011 - Seful filialei Olt a PP-DD nu s-a gandit ca noul partid ar putea cultiva demagogia

Mugurel Craciunica, presedintele filialei Olt a nou-infiintatei formatiuni politice Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), a sustinut, marti dupa-amiaza, la Slatina, prima conferinta de presa

28 Septembrie 2011 - De la nasu' pentru finu': ia un avocat!

Mircea Basescu nu-si lasa rudele la greu, fapt demonstrat de sprijinul acordat finului sau, Bercea Mondial, caruia i-a pus la dispozitie avocatul familiei.

28 Septembrie 2011 - De la cumatru fara numar...

Bercea Mondial are un nou avocat, dar nu pe oricine, ci tocmai pe cel care i-a aparat interesele cumatrului sau, Mircea Basescu, in procesul cu jurnalistul Sorin Rosca Stanescu.