Înapoi la listarea arhivei

14 Februarie 2012 - Bugetul Caracalului ramane in ceata, dascalii raman fara salarii

Bugetul municipiului Caracal pe anul in curs ramane in ceata, dupa ce ieri majoritatea consilierilor locali a refuzat sa participe la sedinta extraordinara convocata de primarul Gheorghe Anghel.

14 Februarie 2012 - Primul caz de gripa sezoniera a aparut in Olt

In ultima saptamana, reprezentantii Directiei de Sanatate Olt au inregistrat primul caz de gripa sezoniera din aceasta iarna.

14 Februarie 2012 - Seara Grigore Vieru la Dobretu

Asociatia ,,Salvati Identitatea Satului" va lansa joi, incepand cu ora 17.00, la Gradinita "Nicolae Truta" din Dobretu, in parteneriat cu Biblioteca comunala ,,Ilie Renghea", cea de-a V-a editie a

14 Februarie 2012 - Miercuri se reiau cursurile in toate scolile din Olt

Dupa doua zile de vacanta fortata, prescolarii si elevii olteni se reintorc miercuri la ore. Toate unitatile scolare din Olt isi vor deschide maine portile.

14 Februarie 2012 - Drumuri judetene inchise, trafic restrictionat si circulatie pe un singur sens, in Olt. Vezi starea drumurilor la ora 08.00!

In judetul Olt, caderile de zapada si viscolul creeaza in continuare probleme. Potrivit autoritatilor, in judet sunt inca drumuri inchise circulatiei, sosele cu circulatie pe un singur sens sau cu

14 Februarie 2012 - Muncitorii de la Utalim au reinceput lucrul in chinurile frigului

Dupa o pauza de 10 zile impusa de iarna grea, cei aproximativ 50 de muncitori ai SC Utalim SA Slatina au reinceput luni lucrul. Decizia de a lasa oamenii acasa o perioada de timp a fost luata de

14 Februarie 2012 - Seful Garzii Financiare Olt, locul 12 pe tara la salarii

Seful Garzii Financiare Olt, comisarul sef Damian Tanasescu, ocupa locul 12 pe tara la capitolul salarii. Tanasescu primeste aproape 5.000 de lei lunar.

14 Februarie 2012 - Orgoliile primarului Gheorghe Anghel lasa profesorii din Caracal fara salarii

Cadrele didactice din Caracal risca sa ramana luna aceasta fara salarii, pentru ca bugetul localitatii nu a fost aprobat nici pana acum.