Înapoi la listarea arhivei

02 August 2012 - * FC Olt - Damila Maciuca se joaca pe "1 Mai"

Desi jocul a fost programat, initial, pe terenul de la Piatra-Olt, oficialii gruparii slatinene au decis ca partida cu Damila sa se dispute pe Stadionul "1 Mai" din Slatina, sambata, de la ora 10.30.

02 August 2012 - Tanar din Sarbii Magura, ucis cu o scandura cu cuie

Potrivit politistilor, totul s-a petrecut pe fondul consumului de bauturi alcoolice si a unui conflict spontan, pe strada. Politistii, impreuna cu un procuror, au demarat cercetarile pentru omor

02 August 2012 - Politist implicat in accident

Un politist din Draganesti Olt a provocat, aseara, un grav accident de circulatie, pe raza orasului. Baut fiind, omul legii a lovit cu masina un profesor si a fugit de la locul faptei.

02 August 2012 - Cimitirele, marul discordiei dintre Primaria Traian si Episcopia Slatinei si Romanatilor

Conflictul a inceput in momentul in care primarul a refuzat sa transfere cele doua cimitire din administrarea Consiliului Local in cea a singurei biserici din localitate.

02 August 2012 - Despagubirile din hambare

Si in aceasta toamna, prin hambarele oltenilor va bate vantul saraciei. Natura i-a lovit din nou pe satenii care traiesc din agricultura si pe cei care nu vor sa-si abandoneze pamanturile mostenite.

02 August 2012 - Excursiile electorale din satul lui Bula Jr.

Aproape 70.000 de turisti au luat cu asalt judetul Olt, in ziua referendumului. Au vizitat bufetele satesti, caminele culturale si au votat.