Înapoi la listarea arhivei

18 Aprilie 2013 - Bercea Mondial, doi ani la puscarie

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost condamnat definitiv, ieri, de instanta suprema la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani.

18 Aprilie 2013 - Pata, Veteanu si Cosma, condamnati la patru ani de inchisoare in dosarul Mafiotu'

Rasturnare de situatie in dosarul Mafiotu'. Cei trei angajati ai Ministerului de Interne inculpati in dosar, respectiv politistii Claudiu Pata si Marius Veteanu, si jandarmul Nelu Cosma, au fost

18 Aprilie 2013 - Patronul unei firme de fier vechi din Slatina, prins cu deseuri fara acte si oameni angajati "la negru"

Razia autoritatilor a avut loc ca urmare a mai multor informatii despre administratorul unei firme din Slatina, firma avand ca domeniu de activitate colectarea deseurilor reciclabile.

18 Aprilie 2013 - Slatinenii, asteptati la Cupa CSM Slatina

Saptamana viitoare, orasul nostru va fi luat gazda unei competitii internationale de box.

18 Aprilie 2013 - Din anul scolar urmator, mai multe unitati de invatamant din judet vor sa implementeze programul "After School"

La ora actuala, in municipiul Slatina sunt cinci scoli care deruleaza programul "Scoala dupa scoala" - Scoala Gimnaziala Nr. 3, Scoala Gimnaziala Nr. 5, Scoala Gimnaziala "Stefan Protopopescu",