Înapoi la listarea arhivei

04 Octombrie 2013 - Vicele CJ Olt - accident cu victime

Va prezentam mai jos comunicatul de presa pus la dispozitie de catre reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Olt:

04 Octombrie 2013 - Elevii chiulangii, ridicati de politie din baruri

O parte din liceenii slatineni merg la scoala doar doua sau trei ore pe zi iar restul timpului il petrec in barurile si cafenelele din oras. O demonstreaza o actiune organizata joi de politistii

04 Octombrie 2013 - FC Olt Slatina vrea sa-si revina dupa doua esecuri in meciul cu Metalul Resita

FC Olt Slatina va incerca sa obtina cel putin un punct in etapa ce urmeaza sa se desfasoare la sfarsitul acestei saptamani dupa ce in ultimele doua jocuri oltenii au inregistrat tot atatea esecuri.

04 Octombrie 2013 - Noile formulare pentru ajutoarele de incalzire vor fi distribuite dupa avizare

Primariile nu pot primi deocamdata cereri pentru acordarea ajutoarelor de incalzire, noile formulare pentru acordarea acestui tip de prestatie fiind inca in proces de avizare.

04 Octombrie 2013 - Bioexpozitie de produse eco deschisa pana astazi la Casa de Cultura a Sindicatelor

Produsele ecologice romanesti si bulgare vor fi promovate prin intermediul unui e-mall, gratie unui proiect pe fonduri europene implementat de Consiliul Judetean Olt si Asociatia Nationala a

04 Octombrie 2013 - Scandal la UPU Slatina

Un barbat din comuna Radomiresti este cercetat penal dupa ce a facut scandal la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Slatina. Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de interventia jandarmilor.