Înapoi la listarea arhivei

21 Noiembrie 2013 - Laboratoarele din Olt nu vor mai retine trimiterea daca pacientul plateste analizele

De anul viitor aceasta practica va fi considerata o ilegalitate, iar doctorii vor fi aspru sanctionati, atentioneaza Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).

21 Noiembrie 2013 - CSM Slatina vrea a noua victorie a campionatului cu CSM Bistrita

CSM Slatina va avea un meci destul de dificil la sfarsitul acestei saptamani. Handbalistele de la malul Oltului vor intalni, in sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, gruparea CSM Bistrita.

21 Noiembrie 2013 - Controale in judet pentru prevenirea comertului ilegal cu carne, legume si fructe

Politia Romana a declansat, la data de 18 noiembrie, la nivel national, o actiune de prevenire a evaziunii fiscale in domeniul comertului cu carne, legume, fructe si obiecte ornamentale.

21 Noiembrie 2013 - Teatru pentru copii la Slatina

Timp de trei ani, copii vor fi pregatiti pentru a putea evolua pe scena, cursurile constand in exercitii de improvizatie, vorbire si miscare scenica, simt ritmic si muzical.

21 Noiembrie 2013 - Cainii si pisicile, vaccinate antirabic gratuit de DSVSA

Reprezentantii DSVSA Olt deruleaza in aceasta perioada campania de vaccinare antirabica a carnasierelor - caini si pisici. Pentru caini atat vaccinul cat si manopera sunt gratuite, in schimb la

21 Noiembrie 2013 - Targurile din judet, tot neautorizate

Targurile din judet raman in continuare neautorizate din punct de vedere sanitar-veterinar, spun reprezentantii Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Animalelor Olt.

21 Noiembrie 2013 - O noua amanare in procesul medicilor Iancu si Tusciuc

Magistratii Curtii de Apel Craiova au stabilit marti un nou termen in dosarul in care medicii Paul Iancu si Mircea Tusciuc sunt judecati pentru ucidere din culpa in cazul copilului din Serbanesti,