Înapoi la listarea arhivei

13 Februarie 2014 - A inceput extinderea UPU Slatina

Lucrarile pentru extinderea si modernizarea Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului din Slatina au inceput, dupa ce proiectul si studiul de fezabilitate au fost aprobate de Consiliul Judetean Olt.

13 Februarie 2014 - Coliziune violenta in afara orasului Bals

Un barbat de 50 ani, din localitate, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, nu s-a asigurat corespunzator la efectuarea schimbarii directiei de mers la stanga si a intrat in

13 Februarie 2014 - Vindeau peste ilegal la Podul Olt

Slatinenii au fost depistati in zona podului rutier de peste raul Olt, in timp ce ofereau trecatorilor spre comercializare peste din specia caras, pentru care nu detineau documente legale.

13 Februarie 2014 - Voiau sa fure bani dintr-un bancomat din Bals

Oamenii legii i-au prins in flagrant pe acestia, acum doua zile, in timp ce incercau sa sustraga bani si dintr-un bancomat din orasul Bals.

13 Februarie 2014 - Femeie accidentata grav la Slatina pe o trecere de pietoni

Accidentul a avut loc in jurul orelor 22.30, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, in dreptul standurilor de flori din fata galeriei ARTIS apartinand Muzeului Judetean Olt. Andreas D., de 24 de ani,

13 Februarie 2014 - FC Olt Slatina a inregistrat a doua victorie din amicale cu FCM Targoviste

FC Olt Slatina a disputat miercuri un nou meci de verificare in aceasta pauza competitionala. Este cel de-al patrulea joc pe care elevii lui Dan Oprescu il sustin de la revenirea din cantonament.

13 Februarie 2014 - In campanie, Sova s-ar putea intoarce in Olt

"Dar ce va intereseaza pe dumneavoastra din Olt ce fac eu la Calarasi?"