Înapoi la listarea arhivei

01 Iulie 2014 - Cererea de eliberare conditionata din penitenciar a lui Bercea Mondial nu s-a mai judecat

Cunoscutul interlop Sandu Anghel, zis si Bercea Mondial, a fost adus marti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova la Tribunalul Olt, unde urma sa se judece o cerere de eliberare conditionata

01 Iulie 2014 - OLT: Salariile personalului din sanatate, marite cu 10%

Ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu, a anuntat ca negocierile cu reprezentantii Federatiei Sanitas s-au soldat cu o crestere a salariilor cu 10% pentru personalul din sanatate.

01 Iulie 2014 - Madalina Ghenea o ia pe urmele Angelinei Jolie! Ce a facut romanca olteanca

Vedeta a postat cateva poze pe contul de Facebook in care este inconjurata de copiii din Haiti si le transmite tuturor un mesaj pentru a-i ajuta sa scape de saracie.

01 Iulie 2014 - Bercea Mondial afla azi, la Slatina, daca are sanse sa fie eliberat

Bercea Mondial (47 de ani) a depus cererea de eliberare conditionata la finele lunii iunie, darn u a aparut in fata instantei Tribunalului Olt din Slatina ziua in care i s-a analizat solicitarea.

01 Iulie 2014 - S-a rasturnat cu masina la Jitaru

O femeie de 36 de ani din Craiova a trecut prin clipe de groaza duminica noaptea dupa ce a fost implicata intr-un accident de circulatie produs in jurul orei 01:40, pe D.N. 65 - E 574, pe raza

01 Iulie 2014 - Un tanar de 18 ani s-a inecat intr-un lac din Crampoia

Tragedie duminica dupa-amiaza in comuna Crampoia. Un tanar de 18 ani din localitate a decedat dupa ce s-a inecat intr-un lac de pe raza comunei.

01 Iulie 2014 - Costel Asanica si Dan Manaila si-au depus dosarul pentru selectioner

Federatia Romana de Fotbal a demarat o campanie denumita "4 THE FUTURE" in care cauta selectioneri pentru nationalele U14, U15, U17, U18 si U21.

01 Iulie 2014 - Ia, purtata inca cu mandrie la Cezieni

Sute de locuitori din Cezieni, dar si din comunele invecinate, s-au adunat pe stadionul comunal pentru a vedea frumoasele ii cusute de femeile din zona Romanati in ultimul an, dar si vechi care inca

01 Iulie 2014 - Un adolescent a murit la Plaja Olt

Tragedie luni dupa-amiaza la recent inaugurata Plaja Olt. Un tanar de 13 ani din comuna Izvoarele, elev al Liceului cu Program Sportiv din Slatina, si-a pierdut viata in conditii ramase neelucidate

01 Iulie 2014 - Incep licitatiile pentru terenul Parcului industrial

Primaria Slatina organizeaza la finalul acestei saptamani prima licitatie pentru vanzarea a cinci parcele din terenul parcul industrial.