Înapoi la listarea arhivei

02 Decembrie 2018 - Alerta pentru toti soferii! Metoda de inselatorie care ii poate lasa fara bani

SONY DSC

02 Decembrie 2018 - INTRERUPERI PROGRAMATE - JUDETUL OLT PENTRU DATA DE 10 DECEMBRIE 2018

Distributie Oltenia anunta intreruperea furnizarii energiei electrice la consumatorii casnici si agentii economici, astfel:

02 Decembrie 2018 - Mai multi veterinari, chemati sa ajute la eliminarea porcilor din Rusanesti

Ridicarea porcilor a continuat si duminica, la Rusanesti. Numarul echipelor care se ocupa de asomarea, izolarea si transportul animalelor a fost mai mare decat in zilele precedente, spun autoritatile.

02 Decembrie 2018 - Elevi din Daneasa, gasiti dormind intr-o catedrala din Alba Iulia

Unui elev i s-a facut rau din cauza frigului, iar echipajul de salvatori care i-a acordat primul ajutor a anuntat autoritatile din Alba ca mai sunt si alti copii care dorm in Catedrala Incoronarii.

02 Decembrie 2018 - Castigul salarial a crescut cu aproape 300 de lei

Mai exact, potrivit statisticienilor olteni, cresterea salariala a fost de 286 lei. Asadar, castigul salarial mediu net in luna septembrie 2018 a fost de 2.418 lei si a inregistrat o crestere cu 13

02 Decembrie 2018 - Impact violent in apropierea orasului Bals. Patru persoane au ajuns la spital

Pompierii din cadrul SMURD Bals si SMURD Osica de Sus, precum si doua echipaje de la Serviciul de Ambulanta Olt, au intervenit la accidentul rutier produs in apropierea orasului Bals.

02 Decembrie 2018 - Prognoza meteo 3 - 31 decembrie. Vremea de Craciun 2018 si Revelion

ANM, prognoza meteo 3 - 31 decembrie. Vremea de Craciun 2018 si Revelion Meteorologii au publicat prognoza meteo pentru luna decembrie.

02 Decembrie 2018 - Atentie! Cei care au aceste boli nu vor mai primi pensie

Toti cei care au aceste boli nu vor mai primi pensie. Noua Lege a Pensiilor, adoptata recent de Senat, vine cu modificari importante.

02 Decembrie 2018 - Anunt neasteptat! Ce se intampla cu voucherele si indemnizatiile de vacanta

Guvernul vrea sa le faca o surpriza de proportii romanilor. Potrivit unui proiect de Ordonanta de Urgenta a Guvernului), Executivul are de gand sa amane majorarea voucherelor de vacanta, in urmatorii

02 Decembrie 2018 - De unde sunt copiii nevoiti sa innopteze in catedrala de la Alba Iulia si care a fost planul excursiei. Sef ISJ: "Sunt bine, sunt in drum spre casa"

Un grup de 22 copii, insotiti de un profesor, din judetul Olt, au fost evacuati, noaptea trecuta, de pompierii ISU Alba, din catedrala din Alba Iulia, si cazati in caminul unui liceu, dupa ce unui

02 Decembrie 2018 - VIDEO Necazul oamenilor din Rusanesti, privit in direct de mii de romani: "Vine copilu' si gaseste masa goala si pe taica-su plangand langa ea"

Este a sasea zi de cand la Rusanesti medicii veterinari actioneaza pentru sacrificarea porcilor, in urma confirmarii a trei focare de pesta porcina africana. Un cetatean transmite, zi de zi, pe