Articole despre "expozitie lucrari paste elevi"

Rezultatele 1 - 4 din 4 (0.184 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Galceava in sanul Festivalului "Oltenii &... restu' lumii". Caricaturist revoltat ca n-ar fi lasat sa participe

Luni, 07 August 2017, ora 16:12

Galceava in sanul Festivalului "Oltenii &... restu' lumii". Caricaturist revoltat ca n-ar fi lasat sa participeUnul dintre caricaturistii "nascuti" artistic aproape odata cu festivalul "Oltenii &... restu' lumii", supranumit si caricaturistul vedetelor, il acuza pe directorul principalei institutii organizatoare ca i-ar fi interzis prezenta la manifestare. "Sa arate oricui ceva scris care atesta acest lucru", spune directorul. Caricaturistul Gogu Neagoe, elevul celebrului Stefan Popa Popa's si un obisnuit al Festivalului "Oltenii &... restu' lumii", care se organizeaza de la inceputul anilor '90 in

Actualitate / stiri Actualitate113 vizite[ Adevarul ]

Saptamana plina de activitati la Colegiul National "Ion Minulescu"

Miercuri, 08 Aprilie 2015, ora 19:15

Saptamana plina de activitati la Colegiul National "Ion Minulescu""Scoala altfel" a insemnat pentru micutii elevi ai clasei a II-a B din cadrul Colegiului National "Ion Minulescu" o intreaga saptamana de activitati deosebite si relaxante, care le-au pus la incercare imaginatia si creativitatea.

\In fiecare zi a saptamanii, elevii au avut un program distractiv, conceput pe o anumita tema.

Astfel, printre activitati, micutii au avut in orar educatie pentru sanatate, activitate in cadrul careia au invatat notiuni de igiena, educatie rutiera, in cadrul careia au invatat semnele de circulatie prin abilitati practice si au participat la concursul "Pasaport pentru cultura" si.

O activitate inedita a fost prezenta actorilor Teatrului "Anton Pann" din Ramnicu-Valcea, care au interpretat pe scena amfiteatrului Colegiului piesa de teatru "Gascanelul laudaros". Saptamana s-a incheiat cu o actiune in cadrul careia elevii au confectionat felicitari si ornamente pentru Paste, iar lucrarile lor au fost expuse intr-o mica expozitie in sala de clasa.

Saptamana 6-10 Aprilie a fost dedicata activitatilor educative extracurriculare si extrascolare, pe parcursul careia nu s-au organizat cursuri. Scopul acestui program a fost implicarea tuturor elevilor si a cadrelor didactice in activitati care sa raspunda intereselor si preocuparilor diverse ale elevilor, sa puna in valoare talentele si capacitatile acestora in diferite domenii si sa stimuleze participarea lor la actiuni variate, in contexte nonformale.

Actualitate / stiri Actualitate132 vizite[ Eveniment de Olt ]

Expozitie cu lucrari de Paste, creata de elevii clasei I B ai Colegiului National "Ion Minulescu"

Vineri, 11 Aprilie 2014, ora 00:03

Expozitie cu lucrari de Paste, creata de elevii clasei I B ai Colegiului National "Ion Minulescu"Cei mai mici elevi ai Colegiului National "Ion Minulescu" au dat frau liber imaginatiei, si, ajutati de cadrul didactic, au creat o expozitie de lucrari de Paste in cadrul saptamanii "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!".

Pentru ca saptamana "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!" a reprezentat o provocare pentru toti elevii din judet, acest lucru nu putea fi trecut cu vederea de cei mai mici dintre scolarii slatineni. La Colegiul National "Ion Minulescu!" din Slatina, elevii clasei I B au avut o saptamana plina de activitati "altfel", care le-au pus la incercare talentul si i-au provocat sa creeze si sa se distreze jucandu-se, desenand, pictand.

Programul a fost unul destul de incarcat, saptamana cuprinzand activitati legate de insusirea unor reguli de igiena, educatie rutiera, vizionarea de piese de teatru si vizita la manastirea Clocociov. Joi, acestia au realizat o mica expozitie cu desene si obiecte traditionale de Paste, ajutati de cadrul didactic Ionela Melinte.

Desi la prima vedere pare simplu, pentru elevii clasei I B realizarea desenelor si a lucrarilor a fost o adevarata provocare. S-a muncit intens la realizarea desenelor cu flori de primavara, peisaje, iepurasi in iarba, oua decorate cu diferite modele populare. Pentru efortul lor, au fost si rasplatiti cu diplome care atesta participarea activa si creativa la activitatile desfasurate in cadrul programului.

Life Show / expozitie730 vizite[ Eveniment de Olt ]

Expozitie de Paste la Gradinita cu Program Prelungit "Ion Creanga" din Slatina

Marti, 30 Aprilie 2013, ora 00:04

Expozitie de Paste la Gradinita cu Program Prelungit "Ion Creanga" din SlatinaZeci de prescolari si elevi din mai multe unitati de invatamant din judet au confectionat, cu ajutorul cadrelor didactice, felicitari si oua incondeiate, pentru a marca Sarbatoarea Pastelui. Lucrarile confectionate de copiii au fost prezentate in cadrul unei expozitii la Gradinita cu Program Prelungit "Ion Creanga" din Slatina.

Gradinita cu Program Prelungit "Ion Creanga" din Slatina a fost ieri gazda unei expozitii cu obiecte pe tema Pastelui, actiune desfasurata in cadrul proiectului educational judetean "Traditie si continuitate - Sunt roman, roman voinic". Obiectele confectionate de prescolari si elevi din mai multe unitati de invatamant - oua incondeiate, felicitari, desene - au fost prezentate intr-o expozitie la care au participat atat reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean, ai CJRAE, cat si ai gradinitelor participante la proiect.

In cadrul actiunii a avut loc si o prezentare Power Point a obiceiurilor si traditiilor de Paste.

Printre initiatorii proiectului se regasesc Florina Dumitru, Ramona Pungaru, de la GPP "Ion Creanga", si Aurora Oporanu, Mariana Zamfir, de la GPP nr. 7 Slatina.

Lucrari au mai expus si copii de la GPP nr. 2, GPN nr. 6, Scoala Gimnaziala "Constantin Brancoveanu" - Slatina, precum si prescolari de la GPN Ganeasa.

Life Show / expozitie1297 vizite[ Eveniment de Olt ]


Cele mai citite stiri
Copil de un an si doua luni din Slatina, confirmat cu coronavirus
Un copil de un an si doua luni, din municipiul Slatina, a fost confirmat cu Covid-19. Este vorba ...
Ce spune o slatineanca stabilita de 13 ani in Italia despre cei care se intorc in tara
Ionela Nicoleta Pistoleanu are 39 de ani si este din Slatina. Slatineanca este stabilita de 13 ani ...
Creste numarul carantinantilor in centrele special amenajate in Olt. Autoritatile au identificat spatii noi
Continua sa creasca numarul oltenilor care se intorc din tarile serios afectate de noul coronavirus ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor