Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.330 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Liviu Voiculescu preia conducerea PNL Olt

Joi, 19 Octombrie 2017, ora 21:56

Liviu Voiculescu preia conducerea PNL OltPrimarul comunei Cungrea, Liviu Voiculescu a fost ales sa conduca organizatia judeteana, dupa votul Biroului Politic Judetean al PNL Olt.

Biroul Politic Judetean al PNL Olt s-a intrunit joi-18 octombrie pentru a desemna persoana care va prelua conducerea interimara a organizatiei judetene. Candidatii pentru aceasta functie au fost: primarul comunei Cungre, Liviu Voiculescu si presedinta PNL Corabia, Ioana Gherghita. Voiculescu a fost ales

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Gazeta Oltului ]

Schimbare in conducerea IPJ Olt

Joi, 19 Octombrie 2017, ora 15:36

Schimbare in conducerea IPJ OltSeful Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Catalin Florescu, va conduce Scoala de Politie din Slatina, in locul sau fiind imputernicit comisarul-sef Cristian Voiculescu.

Comisarul-sef Cristian Voiculescu a ocupat functia de ofiter in cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Gazeta Oltului ]

Termen pentru plata primei rate a impozitului pe venit din agricultura, 25 octombrie

Joi, 19 Octombrie 2017, ora 14:39

Termen pentru plata primei rate a impozitului pe venit din agricultura, 25 octombrieAdministratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Olt informeaza fermierii care obtin venituri din activitati agricole pentru care venitul net se determina pe baza de norme de venit ca, potrivit Codului Fiscal, au obligatia de a plati prima rata a impozitului pe venit pana la data de 25 octombrie 2017.

Miercuri, 25 octombrie 2017, este termenul limita de plata a 50% din impozitul pe venit si a contributiei de asigurari sociale de sanatate datorate de contribuabilii care obtin venituri din

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Gazeta Oltului ]

Noi detalii despre gazoductul BRUA care va traversa judetul Olt . Cum vor fi despagubiti cetatenii de catre Transgaz

Joi, 19 Octombrie 2017, ora 13:40

Noi detalii despre gazoductul BRUA care va traversa judetul Olt . Cum vor fi despagubiti cetatenii de catre TransgazCoridorul european de transport al gazelor naturale care va interconecta Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria (BRUA), va trece prin cinci comune si un oras din judetul Olt. Sute de proprietari de terenuri din judetul Olt vor primi despagubiri.

Corbu, Scornicesti, Oporelu, Priseaca, Teslui si Gradinari sunt localitatile prin care va trece conducta de gaz natural. In aceste localitati gazoductul va traversa sute de proprietati. Deocamdata nu a fost avansata o data pentru inceperea lucrarilor,

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Gazeta Oltului ]

Competitii sportive organizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Olt

Joi, 19 Octombrie 2017, ora 12:08

Cei mai buni pompieri sportivi din tara se intrec in competitii organizate de Inspectorarul pentru Situatii de Urgenta Olt in colaborare cu Asociata Sportiva "Pompierul" Olt si Asociatia Sportiva a Pompierilor din Romania desfasoara, in perioada 18-20 octombrie, Memorialul "Daniel Barabas" la tenis de masa.

"Competitia este organizata in memoria colegului nostru, Daniel Barabas, cel care a castigat numeroase trofee, la competitiile nationale si internationale organizate de Ministerul

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Gazeta Oltului ]

Patroni din Olt care folosesc zilieri, sanctionati de ITM

Joi, 19 Octombrie 2017, ora 12:04

Patroni din Olt care folosesc zilieri, sanctionati de ITMIn ultimele zile, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Olt a desfasurat "Campania Nationala privind respectarea de catre beneficiari a prevederilor Legii numarul 52/2011 privind exercitarea unor activitati cu caracter ocazional desfasurate de zilieri".

Campania si-a propus identificarea beneficiarilor din judet care folosesc zilieri si luarea masurilor care se impun pentru respectarea de catre acestia a prevederilor Legii numarul 52/2011, atat in domeniul relatiilor de munca, cat si in

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Gazeta Oltului ]

Elevi si parinti din Olt, lasati fara alocatii de sustinerea familiei. Vezi motivul si localitatile de unde provin cei mai multi beneficiarii

Joi, 19 Octombrie 2017, ora 11:16

Elevi si parinti din Olt, lasati fara alocatii de sustinerea familiei. Vezi motivul si localitatile de unde provin cei mai multi beneficiariiPeste o suta de familii din judetul Olt au ramas fara alocatie pentru sustinerea familiei, iar alte aproape 300 de familii vor primi diminuat acest drept timp de trei luni. Motivul, numarul mare de absente nemotivate acumulate de elevi in cel de-al doilea semestru al anului scolar 2016-2017.

In consecinta, Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) Olt a dispus, conform legii, suspendarea sau diminuarea dupa caz a acestui tip de ajutor social.

"AJPIS a finalizat centralizarea

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Gazeta Oltului ]

Ministrul Justitiei, anunt de ultima ora. Cati detinuti vor fi eliberati din penitenciare, incepand de astazi

Joi, 19 Octombrie 2017, ora 10:37

Ministrul Justitiei, anunt de ultima ora. Cati detinuti vor fi eliberati din penitenciare, incepand de astaziPrimii detinuti care vor beneficia de masuri compensatorii din cauza conditiilor grele din penitenciare vor iesi din inchisoare chiar astazi, anunta ministrul Justitiei.

Tudorel Toader nu a facut public numarul acestora, desi o statistica a fost deja facuta de cei de la penitenciare. Conform legii, pentru fiecare 30 de zile executate in conditii necorespunzatoare, se considera executate, suplimentar, 6 zile din pedeapsa aplicata.

"La 30 de zile executate in penitenciare, in conditii

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Gazeta Oltului ]

Delegatia Primariei Caracal, in vizita de lucru, in Polonia. Primarul municipiului Caracal: "Polonia este o tara asezata si cu o alta mentalitate. Din pacate, noua ne lipseste aceasta mentalitate"

Joi, 19 Octombrie 2017, ora 10:28

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Primarul municipiului Caracal, Liviu Radu, impreuna cu sapte reprezentanti ai administratiei publice locale s-au aflat, zilele trecute, in vizita de lucru, in Polonia, la invitatia omologului sau, Krzysztof Baginski, primarul municipiului Bialogard. Vizita s-a desfasurat in cadrul Acordului de Cooperare si infratire intre cele doua localitati, semnat in data de 04.08.2007 in municipiul Bialogard.

Municipiul Bialogard a gazduit in perioada 7-15 octombrie 2017 intalnirea

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta Oltului ]

Deputatul Marius Iancu: "Punctul de pensie va creste la 1100 lei, iar pensia minima garantata va ajunge 640 lei"

Joi, 19 Octombrie 2017, ora 09:48

Deputatul Marius Iancu: "Punctul de pensie va creste la 1100 lei, iar pensia minima garantata va ajunge 640 lei"Cresterea cuantumului pensiilor, precum si alte masuri benefice pentru pensionari sunt cateva dintre realizarile executivului condus de Mihai Tudose, in cele 100 de zile de guvernare, subliniaza deputatul PSD de Olt, Marius Iancu.

Promisiunile din programul de guvernare PSD-ALDE devin realitate. O parte din masurile cuprinse in programul de guvernare deja au fost realizate, iar altele urmeaza sa fie implementate, incepand de anul viitor. "Asa cum si-a asumat, PSD a crescut cu 14% punctul de

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Gazeta Oltului ]

Sase cursuri de formare profesionala pentru oltenii aflati in cautarea unui loc de munca, in luna noiembrie

Joi, 19 Octombrie 2017, ora 08:30

Sase cursuri de formare profesionala pentru oltenii aflati in cautarea unui loc de munca, in luna noiembriePeste 130 de persoane din judetul Olt, aflate in cautarea unui loc de munca, vor beneficia in luna noiembrie de cursuri de formare profesionala, oferite de Centrul de Formare Profesionala din cadrul Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Olt.

Cursurile organizate de AJOFM Olt ofera calificare in sase meserii: ingrijitoare batrani (25 de persoane), ingrijitoare batrani la domiciliu (25 persoane), comunicare limba germana (20 de persoane), frizer (20 de persoane), barman (28

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Gazeta Oltului ]

Avalansa de locuri de munca la Bursa pentru absolventi

Joi, 19 Octombrie 2017, ora 07:35

Avalansa de locuri de munca la Bursa pentru absolventiAbsolventii institutiilor de invatamant si nu numai sunt asteptati vineri, 20 octombrie, incepand cu ora 9.00, la Bursa locurilor de munca pentru absolventi. Evenimentul se va desfasura atat in municipiul Slatina (la Casa de Cultura a Sindicatelor), cat si in municipiul Caracal (in foaierul Teatrului National).

Treizeci si cinci de agenti economici din judet din cei 48 contactati de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Olt, pana in prezent, au confirmat prezenta la

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Gazeta Oltului ]

Caramizaru a iesit la pensie, locul sau a fost luat de Tita

Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 22:14

Caramizaru a iesit la pensie, locul sau a fost luat de TitaBiroului Rutier din Politia Slatina are un nou sef. Inspectorul sef Cristian Tita a fost imputernicit pentru urmatoarele sase luni sa ocupe postul de

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Gazeta Oltului ]

"NU VOI UITA CA OLTENII M-AU TRIMIS LA BUCURESTI"

Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 21:10

"NU VOI UITA CA OLTENII M-AU TRIMIS LA BUCURESTI"SENATORUL DE OLT, PAUL STANESCU, A FOST INVESTIT DE PRESEDINTELE ROMANIEI, IN ACTUALUL GUVERN, CA VICE PRIM - MINISTRU SI MINISTRUL DEZVOLTARII REGIONALE, AL ADMINISTRAEsIEI LOCALE SI AL FONDURILOR EUROPENE. DUPA FELICITARILE DE RIGOARE, REDACEsIA A AVUT PLACEREA SA IA UN SCURT INTERVIU DOMNULUI MINISTRU PAUL STANESCU (telefonic).
Red. Felicitari, domnule viceprim ministru... ati avut emotii?

P.S. Multumesc, sincer, atunci la investitura, nu, cred ca s-a vazut...

Red. Da, ati fost

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Gazeta Oltului ]

Cornelia Sulger, membru in Comitetul de reglementare al ANRE

Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 14:55

Cornelia Sulger, membru in Comitetul de reglementare al ANRENoua conducere a Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a fost votata astazi de plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului.
Noua conducere a ANRE a fost validata de plenul Parlamentului cu 220 de voturi "pentru" si 79 voturi "impotriva", votul fiind unul secret, cu buletine.

In functia de presedinte al ANRE a fost numit deputatul PSD Dumitru Chirita, pentru un mandat de cinci ani. In functia de vicepresedinte al ANRE a fost numit Zoltan Nagy-Bege, in timp ce

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Gazeta Oltului ]

Primar din Olt, declarat incompatibil de ANI

Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 13:44

Primar din Olt, declarat incompatibil de ANIAgentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate in cazul a trei alesi locali, printre care se numara si Constantin Dobrita, primarul comunei Mihaesti.
Acesta a detinut in perioada 18 iunie 2012 - 21 februarie 2014 si a exercitat functia de primar al comunei Mihaesti (Olt) si calitatea de comerciant persoana fizica in cadrul Dobrita N. Constantin Persoana Fizica Autorizata,

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Gazeta Oltului ]

Sanitas iese in strada - 200 de membri de sindicat din Olt protesteaza la Bucuresti

Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 12:38

Sanitas iese in strada - 200 de membri de sindicat din Olt protesteaza la BucurestiMaine este ziua protestelor in sistemul medical. Federatia Sanitas se pregateste de proteste si de un miting de amploare. Sindicalistii sunt nemultumiti de limitarea sporurilor la nivelul ordonatorului principal de credite si de propunerea referitoare la transferarea contributiilor de la angajator la angajat.

Reprezentantii Sanitas Olt sustin ca dupa ce au organizat pichetari la mai multe institutii din Capitala, protestul de maine va fi unul mult mai amplu. Liderul Sanitas Olt, Roxana

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Gazeta Oltului ]

A crescut rata somajului in Olt

Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 11:52

A crescut rata somajului in OltRata somajului inregistrat la nivel judetean, la sfarsitul lunii septembrie 2017 a fost de 6,93 %, mai mare cu 0,09 pp fata de luna anterioara, potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii AJOFM Olt.

Numarul total de someri corespunzator lunii septembrie 2017 a fost de 11.659 persoane ( din care femei 4.831). Din totalul

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Gazeta Oltului ]

In timp ce numarul bolnavilor creste, vaccinul lipseste

Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 10:26

In timp ce numarul bolnavilor creste, vaccinul lipsesteSute de pacienti din intreg judetul s-au prezentat saptamana trecuta la medic. Cei mai multi au fost diagnosticati cu infectii respiratorii acute sau pneumonii. De la o saptamana la alta numarul cazurilor de imbolnaviri creste, insa epidemiologii, desi recomanda vaccinarea drept "cea mai sigura si eficienta masura profilactica", ridica neputinciosi din umeri, pentru ca produsul finit inca se lasa asteptat.

Cei multi dintre bolnavi sunt copii si adolescenti. "In saptamana precedenta s-au

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Gazeta Oltului ]

Femeile social-democrate din Olt, implicate intr-o noua actiune umanitara

Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 09:36

Femeile social-democrate din Olt, implicate intr-o noua actiune umanitara17 Octombrie este Ziua Internationala pentru Eradicarea Saraciei, zi pe care femeile social-democrate din judetul Olt au decis sa o marcheze prin actiuni umanitare.

Astfel, sub egida sloganului "Impreuna invingem greutatile!" OFSD Olt a desfasurat actiuni dedicate acestei zile in localitatea Potcoava, judetul Olt, prilej cu care au donat imbracaminte, alimente si jucarii unor familii greu incercate de viata.

"Saracia nu trebuie masurata doar printr-un venit inadecvat, ci, mai ales, prin

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Gazeta Oltului ]

Emil Albota: "Oltul isi contureaza renumele de judet puternic"

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 21:00

Emil Albota: "Oltul isi contureaza renumele de judet puternic"Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, va prelua Ministerul Dezvoltarii si functia de vicepremier in Guvernul Romaniei dupa ce presedintele Romaniei Klaus Iohannis a aprobat in dupa-amiaza zilei de marti- 17 octombrie 2017, propunerea facuta de Comitetul Executiv National al PSD la sfarsitul saptamanii trecute.

Vestea ca senatorul de Olt Paul Stanescu a devenit ministru al Dezvoltarii si totodata vicepremier, nu l-a lasat indiferent pe Emil Albota, seful Inspetoratului de Stat in Constructii,

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Gazeta Oltului ]

Paul Stanescu a depus juramantul

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 20:34

Paul Stanescu a depus juramantulPaul Stanescu - noul ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Felix Stroe - noul ministru al Transporturilor si Marius Nica - noul ministru delegat pentru Fonduri Europene, au depus marti seara juramantul la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.
La ceremonie au participat si premierul Mihai Tudose, vicepremierul Marcel Ciolacu, parlamentarii Claudiu Manda si Gabriel Vlase, precum si consilierul prezidential Cosmin Marinescu.

Sursa

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Gazeta Oltului ]

Este oficial: Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 15:58

Este oficial: Paul Stanescu, ministru al DezvoltariiPresedintele PSD Olt, Paul Stanescu, va prelua Ministerul Dezvoltarii si functia de vicepremier in Guvernul Romaniei. Propunerea a fost facuta de Comitetul Executiv National al PSD la sfarsitul saptamanii trecute si aprobata de presedintele Romaniei Klaus Iohannis in dupa-amiza zilei de marti- 17 octombrie 2017.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat in urma cu putin timp decretele de numire a noilor ministri, iar ceremonia depunerii juramantului va avea loc, marti, la ora 19:30. Prim-ministrul

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Gazeta Oltului ]

Pensii uriase incasate de directorii fabricilor din Slatina

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 15:20

Pensii uriase incasate de directorii fabricilor din SlatinaFostii directori ai unitatilor de pe platforma industriala a municipiului Slatina au cele mai mari pensii de asigurari sociale din judetul Olt.

Conform informatiilor furnizate de reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Olt, la solicitarea Gazeta Oltului, cea mai mare pensie de asigurari sociale din judetul Olt este in valoare de 8.309 lei, adica peste 83 de milioane de lei vechi, si este incasata de un fost director care a lucrat in industrie. Pe locul secund se situeaza un fost director

Actualitate / stiri Actualitate57 vizite[ Gazeta Oltului ]

Slatineanca Madalina Ghenea implicata intr-un scandal monstru

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 15:14

Madalina Ghenea si Matei Stratan sunt de cateva saptamani in centrul atentiei dupa ce au fost surprinsi de paparazii in plina disputa, pe strada. Actrita a coborat din masina in care se afla cu iubitul ei, iar in incercarea de a o opri, milioanarul ar fi bruscat-o. Suparata ca s-a ajuns aici si s-a aflat ca traverseaza o perioada tensionata in cuplu, olteanca a rabufnit pe reteaua de socializare unde a explicat pe scurt ce a patit de fapt.

La o saptamana dupa ce a fost vazuta si filmata pe

Actualitate / stiri Actualitate48 vizite[ Gazeta Oltului ]

Un drum din Olt, pe lista celor mai periculoase din tara

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 14:21

Un drum din Olt, pe lista celor mai periculoase din taraPe lista celor mai periculoase drumuri din tara se afla si un drum din judetul Olt. Potrivit autoritatilor, principalele cauze ale produceriii accidentelor sunt neatentia, viteza, dar si inconstienta soferilor.

Pe primul loc pe aceasta lista se afla Drumul National 1 care are 640 de kilometri si traverseaza Romania din Capitala pana la granita de nord-vest cu Ungaria. In fiecare an, zeci de soferi si localnici isi pierd viata in accidente pe aceasta sosea. Doar pe portiunea care traverseaza

Actualitate / stiri Actualitate45 vizite[ Gazeta Oltului ]

Zeci de infractiuni depistate de politisti pe drumurile din Olt

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 14:13

Pe linie de circulatie rutiera, politistii olteni au actionat permanent in trimestrul III al anului 2017 pentru asigurarea fluentei si sigurantei in trafic si prevenirea evenimentelor rutiere. Au fost organizate astfel 118 actiuni in cadrul carora au fost descoperite 146 de infractiuni la regimul circulatiei rutiere.

Politistii olteni au aplicat 12.686 de

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Gazeta Oltului ]

Numeroase accidente grave in Olt

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 14:01

In trimestrul III al anului 2017, pe drumurile din judet, s-au comis numeroase accidente grave in care mai multe persoane si-au pierdut viata, iar altele au ajuns la spital in stare foarte grava.

Potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Olt, in doar trei luni au

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Gazeta Oltului ]

Situatie dramatica in Olt in ce priveste populatia

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 13:33

Situatie dramatica in Olt in ce priveste populatiaTot mai multe persoane din judetul Olt au nevoie de servicii de ingrijire la domiciliu. Aceasta este concluzia reprezentantilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Olt pe baza evaluarilor nevoilor de servicii sociale de la nivelul localitatilor judetului.

Din cauza varstei si a problemelor de sanatate tot mai multi olteni au nevoie de servicii de ingrijire la domiciliu. Din datele colectate de DGASPC Olt de la primariile din judet, reiese ca nu mai putin de

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Gazeta Oltului ]

Autoritatile pregatite sa dea piept cu iarna, daca nu sunt luate prin surprindere

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 13:01

Autoritatile pregatite sa dea piept cu iarna, daca nu sunt luate prin surprindereReprezentantii Sectiei Drumuri Nationale Slatina si cei ai Consiliului Judetean (CJ) Olt au prezentat, marti, in cadrul Colegiului Prefectural, situatia pregatirii in vederea interventiei pe drumuri, in caz de ninsori.

Potrivit raportului prezentat de reprezentantii SDN Slatina, materialul antiderapant, amestec de sare si nisip, existent in bazele de deszapezire este in procent de 56% (1.926 tone) - clorura de calciu in procent de 93% (28 tone). S-au emis comenzi pentru aprovizionat sare pana

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Gazeta Oltului ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Cinci raniti intr-un accident in zona Podului Olt
La locul producerii accidentului au intervenit un echipaj al paramedicilor SMURD si o autospeciala ...
Comisarul sef Catalin Florescu pleaca de la sefia Politiei Olt
Potrivit unor surse, comisarul sef Catalin Florescu va prelua sefia Centrului de Formare si ...
Adolescenta ranita grav in accidentul din Bals a murit la spital
Informatia ne-a fost confirmata de comisarul Bogdan Voica, seful Serviciului Rutier al Politiei Olt, ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor