Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.183 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Spectacol umanitar pentru o eleva a CNV "Nicolae Titulescu"

Miercuri, 22 Octombrie 2014, ora 00:10

Spectacol umanitar pentru o eleva a CNV "Nicolae Titulescu" Zeci de tineri talentati din Slatina si judet vor sustine azi un spectacol caritabil pentru o eleva de clasa a IX-a a Colegiului National Vocational "Nicolae Titulescu", a carei viata este pusa in pericol de o tumora pe creier.

Laura Cristina Turturica, eleva a CNV "Nicolae Titulescu" din Slatina, a fost diagnosticata cu o tumora pe creier care ii afecteaza vederea si ii pune in pericol viata, pentru inlaturarea pericolului fiind nevoie de o interventie chirurgicala costisitoare. Suferinta Laurei si drama prin care trece familia adolescentei nu i-au lasat indiferenti pe colegii sai de clasa si pe diriginta tinerei, care s-au mobilizat si incearca sa stranga o parte din suma necesara operatiei.

Azi, la ora 18.30, la Centrul Cultural "Eugen Ionescu" din Slatina va avea loc spectacolul umanitar "Te iubim, Laura!" organizat de diriginta Laurei, prof. Ortansa Frantescu, colegii de clasa Ninu Cristi si Maria Florescu, Centrul Cultural "Eugen Ionescu". La spectacol vor participa cu diverse momente artistice elevi de la CNV "Nicolae Titulescu", CN "Ion Minulescu", Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Economic "P.S. Aurelian", Scoala Gimnaziala Coteana, Scoala Gimnaziala nr. 3, Palatul Copiilor "Adrian Baran" din Slatina, dar si alti tineri talentati din Slatina si din jude. Proiectul se bucura si de implicarea Asociatiei Sentire, ONG-ului C.N.V.N.T., Asociatiei cultural-artistice "Lyra", SC MKR Design. Biletul de intrare costa 10 lei si se plateste la intrarea in sala, iar la ...

Life Show / stiri Life Show 13 vizite [ Eveniment de Olt ]

Incepe concursul "Stelele Olteniei"

Miercuri, 22 Octombrie 2014, ora 00:10

Incepe concursul "Stelele Olteniei" Inspectoratul Scolar Judetean Olt, Palatul Copiilor si Elevilor "Adrian Baran" Slatina, cu sprijinul Primariei Municipiului Slatina si in colaborare cu Scoala Populara de Arte si Meserii Slatina, organizeaza in perioada 24 - 26 octombrie Concursul National de Muzica usoara si Dans modern pentru copii "Stelele Olteniei", editia a VIII-a.

La eveniment vor participa peste 500 de copii, interpreti de muzica usoara si formatii de dansuri moderne, care se vor intrece la sectiunile dans modern si muzica usoara. Participantii sunt din Olt si din alte 14 judete ale tarii: Alba, Arges, Bacau, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Covasna, Dambovita, Gorj, Mehedinti, Timisoara, Valcea si Vaslui.

La finalul concursului vor fi decernate cupe, medalii, marele premiu, premii de participare, premii de popularitate, de excelenta, pentru arta spectacolului dar si premiul special al juriului.

Actualitate / stiri Actualitate 11 vizite [ Eveniment de Olt ]

Junioarele I de la CSS Caracal si LPS Slatina joaca in deplasare

Miercuri, 22 Octombrie 2014, ora 00:10

Junioarele I de la CSS Caracal si LPS Slatina joaca in deplasare Junioarele I de la CSS Caracal si LPS Slatina au programata o noua etapa din cadrul Campionatului National miercuri.

Ambele grupari de la acest nivel vor evolua in deplasare. Caracalencele vor intalni de la ora 15:00 CSS Hunedoara. Sportivele pregatite de Larisa si Adrian Olteanu se afla pe pozitia a VI-a a clasamentului, avand minus cinci puncte dupa ce au fost penalizate pentru nerespectarea cerintelor de talie si varsta cu sase puncte. Gazdele au fost penalizate cu sapte puncte pentru aceleasi nereguli si se afla pe ultima pozitie a seriei E. De partea cealalta, slatinencele se vor deplasa la Drobeta Turnu Severin pentru duelul cu Clubul Sportiv Scolar din localitate. Jucatoarele antrenate de Gavril Kozma vor sa obtina toate cele trei puncte puse in joc pentru a se mentine aproape de formatiile de pe primele locuri. Inaintea acestei confruntari handbalistele de la malul Oltului au contabilizat 11 puncte si se afla pe ultimul loc de pe podium. De partea cealalta, gazdele de miercuri ocupa pozitia a V-a, fiind depunctate cu cinci puncte pentru nerespectarea cerintelor de talie si varsta.

Programul etapei a IV-a:

CSS Hunedoara - CSS Caracal

CSS Drobeta Turnu Severin - LPS Slatina

LPS Banatul Timisoara - Universitatea Resita

CSS Craiova - sta

Clasament

1. LPS Banatul Timisoara 7 6 0 1 154-132 18

2. Universitatea Resita 5 5 0 0 146-61 15

3. LPS Slatina 5 4 1 0 50-10 11*

4. CSS Craiova 5 3 0 2 77-58 9

5. CSS Drobeta Turnu Severin 6 0 1 5 ...

Sport / sportivi 7 vizite [ Eveniment de Olt ]

ITM Olt, participant cu doua lucrari la Simpozionul regional pe tema locurilor de munca

Miercuri, 22 Octombrie 2014, ora 00:03

ITM Olt, participant cu doua lucrari la Simpozionul regional pe tema locurilor de munca In perioada 13-15 octombrie, s-a desfasurat in judetul Mehedinti, la Drobeta Turnu Severin, Simpozionul regional cu tema "Locuri de munca sigure si sanatoase - Managementul stresului si al riscurilor psihosociale la locul de munca", actiune desfasurata in cadrul Saptamanii Europene pentru Securitate si Sanatate in Munca. Inspectoratul Teritorial de Munca Olt a fost prezent la eveniment cu doua lucrari realizate in colaborare cu Alro Slatina si Cord Romania.

La eveniment au participat reprezentanti ai inspectoratelor teritoriale de munca din judetele Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Dolj, Gorj, Mehedinti si Caras-Severin. "Inspectoratul Teritorial de Munca Olt a prezentat in cadrul Simpozionului doua lucrari, respectiv "Influenta factorilor de stres asupra performantelor angajatilor", in colaborare cu SC Alro SA Slatina si "Stresul la locul de munca", in colaborare cu SC Cord Romania SRL. Ambele lucrari au fost apreciate de participantii la eveniment", a precizat Cristian Ungureanu, inspectorul sef al ITM Olt.

Business / stiri Business 4 vizite [ Eveniment de Olt ]

Termen limita de plata a primei rate din impozitul pe veniturile din activitati agricole

Miercuri, 22 Octombrie 2014, ora 00:03

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Olt reaminteste contribuabililor ca luni, 27 octombrie, este termenul de plata a primei rate din impozitul pe veniturile din activitati agricole impuse pe baza de norme de venit. Termenul de plata pentru a doua transa din acest impozit este 15 decembrie.

Pe langa impozitul de 16%, pentru veniturile din activitati agricole se datoreaza si contributia de asigurari sociale de sanatate, in cota de 5,5% asupra venitului stabilit pe baza normei de venit, care se achita la aceleasi termene ca si impozitul, in doua transe egale.

Potrivit reprezentantilor AJFP Olt, atat impozitul cat si contributia mentionata s-au stabilit prin decizie de impunere emisa de organul fiscal de domiciliu (decizie de impunere anuala pentru veniturile din activitati agricole - impunere pe norme de venit), comunicata contribuabililor potrivit prevederilor art. 44 din O.G nr. 92/2003 republicata, privind Codul de procedura fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare.

Deciziile au la baza declaratiile 221 care trebuiau depuse pana in 26 mai 2014 de catre persoanele fizice care la data depunerii declaratiei, respectiv la 26.05.2014, pentru declaratiile depuse dupa termen, cultivau plante/exploatau plantatii agricole sau cresteau animale pentru care s-au stabilit norme de venit.

"Reamintim contribuabililor care realizeaza venituri din activitati agricole impuse pe baza de norme de venit ca, potrivit art. 1, alin. (1) din Ordinul nr. 1714/2013, ...

Business / stiri Business 3 vizite [ Eveniment de Olt ]

Somerii din Slatina, cei mai multi din judet

Miercuri, 22 Octombrie 2014, ora 00:02

Somerii din Slatina, cei mai multi din judet Slatina detine primul loc in statisticile Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt in ceea ce priveste numarul somerilor inregistrati in evidente. Potrivit informatiilor oficiale, la nivelul municipiului sunt inregistrate peste 5.000 de persoane fara un loc de munca.

Un sfert din somerii inregistrati in evidentele AJOFM Olt se regasesc la nivelul municipiului Slatina, arata statisticile institutiei oltene. Astfel, la sfarsitul lunii septembrie, la nivelul judetului era inregistrat un total de 14.040 someri, ceea ce corespunde unei rate a somajului in Olt de 7,89%. Din totalul somerilor inregistrati, doar 3.102 sunt indemnizati.

Pe zone, situatia se prezinta astfel:

Slatina - 5.765 someri inregistrati, din care 1.410 indemnizati;

Caracal - 2.208 someri inregistrati, din care 523 indemnizati;

Bals - 2.696 someri inregistrati, din care 588 indemnizati;

Corabia - 2.167 someri inregistrati, din care 341 indemnizati;

Draganesti - 1.204 someri inregistrati, din care 240 indemnizati.

Din punct de vedere al repartizarii pe categorii socio-profesionale, datele statistice indica un numar de 749 persoane cu studii superioare (din care femei 446), 1.831 persoane cu studii medii (din care femei 868) si 11.460 muncitori (din care femei 4.280).

"Repartizarea pe grupe de varsta ne arata ca cei mai multi someri sunt cei cu varsta cuprinsa intre 40-49 ani (4.143 someri, din care 1.741 femei), urmati de segmentul de varsta 30-39 ani (2.701 someri, din care ..

Business / stiri Business 14 vizite [ Eveniment de Olt ]

Junioarele II de la CSS Caracal, trei victorii din trei posibile

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 00:12

Junioarele II de la CSS Caracal, trei victorii din trei posibile Week-endul acesta a avut loc un nou turneu din cadrul Campionatului National de handbal destinat junioarelor II.

In seria F a acestei competitii se afla si Clubul Sportiv Scolar Caracal, dar si DSGCL Caracal. Prima echipa, antrenata de Larisa si Adrian Olteanu, a reusit sa castige toate cele trei jocuri pe care le-a avut programate. In primul dintre ele caracalencele s-au impus in fata celor de la HCM Craiova la o diferenta de sase goluri, scor 30-24. In cea de-a doua partida, oltencele au reusit sa invinga CSS Drobeta Turnu Severin cu 31-18. Derby-ul echipelor din Caracal s-a disputat in ultima runda si a fost castigat de CSS, care s-a impus la o diferenta foarte mare (41-18).

Rezultate:

CSS Caracal - HCM Craiova 30-24

CSS Dr. Tr. Severin - DSGCL Caracal 29-24

DSGCL Caracal - HCM Craiova 27-31

CSS Dr. Tr. Severin - CSS Caracal 18-31

CSS Caracal - DSGCL Caracal 41-18

HCM Craiova - CSS Dr. Tr. Severin 26-25

Clasament

1. CSS Caracal 3 3 0 0 102-60 9

2. HCM Craiova 3 2 0 1 81-82 6

3. CSS Dr. Tr. Severin 3 1 0 2 72-81 3

4. DSGCL Caracal 3 0 0 3 69-101 0

Sport / stiri Sport 9 vizite [ Eveniment de Olt ]

Dosarul lotului Lazar, trimis spre rejudecare la judecatorul de Camera Preliminara

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 00:11

Dosarul lotului Lazar, trimis spre rejudecare la judecatorul de Camera Preliminara Dosarul in care comisarul sef Laurentiu Lazar si alti 20 de inculpati sunt acuzati de santaj, evaziune fiscala, abuz in serviciu, delapidare si spalarea banilor a fost trimis spre rejudecare la judecatorul de Camera Preliminara de la Tribunalul Dolj.

Decizia a fost luata de magistratii Curtii de Apel Craiova, care au admis contestatiile depuse de o parte dintre inculpati impotriva deciziei data de Tribunalul Dolj, care respinsese cererile si exceptiile formulate de avocatii acestora.

"Admite contestatiile formulate de inculpatii Anton Florin, Lazar Ilie, Lazar Valeria, Encescu Ion si Gheorghiceanu Bogdan Ciprian impotriva incheierii de la 04.07.2014, pronuntata de Judecatorul de Camera Preliminara de la Tribunalul Dolj. Desfiinteaza incheierea contestata si trimite cauza spre rejudecare la judecatorul de Camera Preliminara de la Tribunalul Dolj", se precizeaza in incheierea instantei.

In iunie 2013, procurorii DIICOT Craiova au dispus trimiterea in judecata a 20 de persoane, printre care politisti, angajati ai fostei Directii a Finantelor Publice Olt si oameni de afaceri, sub acuzatia de "initiere, constituire de grup infractional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup".

Dosarul este unul complex, inculpatii fiind acuzati de constituirea unui grup infractional specializat in santaj, evaziune fiscala, abuz in serviciu, delapidare si spalare de bani, rambursari ilegale de TVA, prejudiciul total cauzat fiind evaluat la peste 1 milion de euro. Cinci ...

Actualitate / stiri Actualitate 38 vizite [ Eveniment de Olt ]

Dan Sova, urmarit penal pentru trafic de influenta

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 15:03

Dan Sova, urmarit penal pentru trafic de influenta Senatorul de Olt Dan Sova este urmarit penal pentru trafic de influenta, informeaza un comunicat de presa al DNA. In acelasi dosar este cercetat si Viorel Hrebenciuc, vicepresedintele Camerei Deputatilor.

"La data de 17.10.2014 Viorel Hrebenciuc, lider al grupului parlamentar al unui partid din Camera Deputatilor, membru al Comitetului Executiv National al acelui partid si vicepresedinte al Camerei Deputatilor, si-ar fi folosit influenta fata de suspectul Dan Sova, membru al aceluiasi partid politic, in scopul de a-l determina sa initieze o propunere legislativa privind amnistia si gratierea unor pedepse.

Astfel, pe parcursul unei intalniri, cei doi au discutat in detaliu despre acuzatiile aduse lui Viorel Hrebenciuc in legatura cu reconstituirea unor suprafete de fond forestier, despre conditiile de incriminare a acestor fapte si despre riscul de a fi condamnat. Pentru a evita executarea unei eventuale pedepse aplicate unui membru reprezentativ al partidului (care fusese condamnat nedefinitiv in prima instanta pentru luare de mita, la pedeapsa inchisorii) si pentru a evita ca o eventuala condamnare a lui Viorel Hrebenciuc sa fie pusa in executare, Viorel Hrebenciuc i-a cerut colegului sau de partid Dan Sova sa il asigure ca va fi adoptata o lege de amnistie si gratiere, solicitare pe care colegul sau de partid a acceptat-o", sustine DNA.

In acelasi context, sustin procurorii, Dan Sova a acceptat promisiunea lui Viorel Hrebenciuc ca il va sprijini sa obtina functia ...

Actualitate / stiri Actualitate 6 vizite [ Eveniment de Olt ]

FC Olt Slatina - FC Bihor, 1-1 la ocazii, 0-0 pe tabela

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 00:12

FC Olt Slatina - FC Bihor, 1-1 la ocazii, 0-0 pe tabela FC Olt Slatina a ajuns la cel de-al treilea meci fara infrangere dupa etapa desfasurata week-endul trecut. Slatinenii au evoluat in aceasta runda in deplasare, pe terenul celor de la FC Bihor, ultima clasata.

Gruparea locala avea un moral bun inaintea acestui joc dupa succesul contra liderului si a mers la Oradea cu gandul la o noua victorie. La final, cele doua echipe si-au impartit cate un punct in urma rezultatului alb inregistrat pe tabela de marcaj. Gazdele au inceput mai bine meciul, insa fara a-si crea ocazii de gol in primul sfert de or. Prima ocazie a primei reprize a venit in minutul 20 si a fost trecuta in dreptul elevilor lui Dan Oprescu. Blanaru, folosit in aceasta partida pe postul de atacant desi lui Curtuius si Verdes le expirasera suspendarile, a driblat fundasii adversi si a scapat singur cu Fildan, insa acesta din urma a reusit sa-l blocheze. Pana la pauza nu s-a mai intamplat nimic notabil iar la cabine s-a intrat la egalitate. La reluare, tot elevii lui Alexandru Pelici au avut un debut de repriza mai bun, avand in vedere ca aveau mare nevoie de victorie, insa si de aceasta data au fost ineficienti in fata portii. Cei care au punctat la capitolul ratari au fost tot oltenii, prin Capatana, care a reluat dintr-o pozitie foarte buna peste poarta. La doar doua minute a fost randul gazdelor sa reia peste poarta prin Stancu, in urma unei lovituri de cap. FC Bihor a egalat la ocazii mari in minutele de prelungire, atunci cand putea da lovitura. Dobrescu a ...

Sport / sportivi 24 vizite [ Eveniment de Olt ]

Alexandru Pelici si-a dat demisia dupa remiza cu FC Olt

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 00:12

Alexandru Pelici si-a dat demisia dupa remiza cu FC Olt FC Bihor Oradea a ramas fara antrenor dupa remiza inregistrata pe teren propriu cu FC Olt Slatina. Bihorenii aveau mare nevoie de toate cele trei puncte puse in joc avand in vedere pozitia din clasament, dar nu le-au obtinut, iar Alexandru Pelici si-a prezentat demisia la finalul jocului.

Tehnicianul a declarat ca a luat aceasta hotarare pentru a crea un soc la echipa. "A fost un meci foarte important pentru noi, asa cum au fost si toate celelalte, din pacate nu am reusit sa castigam nici astazi. Din punctul meu de vedere, asa cum am anuntat, cred ca atunci cand nu merge treaba, e o chestiune de onoare sa lasi un alt om sa vina si sa faca mai mult. Asta se va intampla in momentul de fata, asa cum probabil stiati. Am sa discut cu presedintele si cei din conducerea clubului pentru rezilierea de comun acord a contractului. Ii doresc mult succes celui care va veni dupa mine. Asa cum eu am venit atunci cand treaba mergea prost si am reusit s-o scoatem la capat, sper din tot sufletul ca cel care va veni dupa mine sa reuseasca sa o scoata la capat. Vreau sa le multumesc oamenilor care au fost alaturi de echipa, pentru sustinere, vreau sa le multumesc jucatorilor pentru ceea ce au realizat, chiar daca in aceasta editie am realizat foarte putine. Exista un anumit blocaj, nu reusim sa inscriem si probabil este nevoie de un soc la echipa si asa-zisele socuri se dau prin plecarea antrenorilor" a precizat Pelici.

Sport / sportivi 8 vizite [ Eveniment de Olt ]

Sportul Visina Noua a obtinut a doua victorie din campionat

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 00:11

Sportul Visina Noua a obtinut a doua victorie din campionat Gruparea de liga a III-a Sportul Visina Noua a obtinut in week-end cea de-a doua victorie din acest sezon competitional. Jucatorii pregatiti de Laurentiu Uratu au evoluat pe propriul teren, in compania celor de la Atletic Bradu.

Visinarii au reusit sa se impuna cu 4-2 in fata unei echipei aflate tot in partea de jos a clasamentului. Gazdele au intrat bine in joc si nu a durat decat 13 minute pana ce Aria a reusit sa deschida scorul. Acestia au continuat evolutia buna insa pana la pauza nu au mai reusit sa marcheze. La reluare, gruparea din sudul judetului a avut nevoie de doar doua minute pentru a-si mari avantajul. Dumbrava si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor si a ridicat scorul la 2-0. Autorul primului gol, Aria, a reusit dubla in minutul 60. Dupa aceasta reusita jucatorii de la Sportul s-au relaxat putin, iar oaspetii au redus din diferenta prin Murineanu, in urma unei lovituri de pedeapsa. Acestia au continuat jocul bun iar in minutul 83 Velianu a adus scorul la 3-2 si gazdele aveau victoria pusa in pericol. Cu cinci minute insa inainte de expirarea timpului regulamentar Capraru a marcat pentru 4-2 si a stabilit scorul final al disputei. Elevii lui Laurentiu Uratu au ajuns la cea de-a doua victorie in acest campionat si se claseaza pe pozitia a XI-a, cu opt puncte acumulate.

Rezultatele etapei a VIII-a:

SCM Arges Pitesti - CS Afumati 2-1

Concordia II Chiajna - ACS Urban Titu 1-2

AFC Astra II - CS Podari 4-0

Inter Clinceni - FCM Targoviste 7-0 ...

Sport / sportivi 6 vizite [ Eveniment de Olt ]

Sapte miliarde lei vechi, alocati de CJ pentru primele deszapeziri

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 00:03

Sapte miliarde lei vechi, alocati de CJ pentru primele deszapeziri Consiliul Judetean a alocat sapte miliarde lei vechi pentru aprovizionarea cu material antiderapant si deszapezirea drumurilor judetene in ultimul trimestru al anului, se arata intr-un raport al institutiei prezentat vineri, in sedinta Colegiului Prefectural.

Potrivit raportului, CJ Olt are in administrare un numar de 40 de drumuri judetene cu o lungime de 1.044 kilometri, pentru a caror deszapezire au fost incheiate contracte cu trei firme: SC Olt Drum Sa, SC TDancor Romconstruct SRL si SC Bebe Transrom SRL.

"Avand in vedere ca la data de 1 noiembrie 2014 se intra in mod oficial in activitatea de iarna (2014-2015 ), Consiliul Judetean a alocat suma de 700.000 lei pentru trim. IV 2014 in vederea aprovizionarii cu material antiderapant si deszapezirii pe drumurile judetene pe care le are in administrare", se precizeaza in raport.

Aceeasi sursa mentioneaza ca Olt Drum se va ocupa de deszapezire in zona de nord a judetului (Verguleasa - Leleasca): DJ 546 E, DJ 657, DJ 657B, DJ 657E,

DJ 678E, DJ 678G, DJ 703B, DJ 703C, DJ 703D, DJ 703.

De zona centru-est (Slatina-Draganesti) va raspunde T Dancor Romconstruct:

DJ 546, DJ 546A, DJ 546B, DJ 546C, DJ 679, DJ 679B, DJ 703.

SC Bebe Transrom va face deszapezirea pe zona de centru -vest (Slatina-Bals):

DJ 644, DJ 644A, DJ 643, DJ 643A, DJ 643C, DJ 651B, DJ 677, DJ 546, DJ 546G, DJ 648, DJ 648A, DJ 677C, DJ 678, DJ 678B.

Pe zona de sud a judetului, de deszapezire se va ocupa tot T Dancor: DJ 542, DJ 542A, DJ ...

Business / stiri Business 20 vizite [ Eveniment de Olt ]

Europarlamentarul Victor Negrescu si-a deschis cabinet in Slatina

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 00:03

Europarlamentarul Victor Negrescu si-a deschis cabinet in Slatina Social democratul Victor Negrescu, cel mai tanar europarlamentar roman, a anuntat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, deschiderea unui cabinet europarlamentar la Slatina, in sediul PSD Olt.

Victor Negrescu este membru in Comisia pentru bugete, in Comisia juridica si Comisia de afaceri constitutionale din Parlamentul European, si de sapte ani coordoneaza PES Activists Romania, o structura care reuneste membrii si simpatizantii PSD interesati de problematicile europene.

"Sunt foarte bucuros si mandru ca PSD Olt ma primeste azi in familia social democrata de aici, una dintre cele mai puternice familii politice din Romania. Sper ca prin ceea ce voi face in Parlamentul European sa demonstrez ca organizatia din Olt, alesii locali de aici, cetatenii din judet au in mine un sprijin si o legatura directa cu Bruxellesul", a spus Victor Negrescu.

Europarlamentarul si-a prezentat si prima realizare din cele cateva luni de mandat.

"Asa cum spuneam, fac parte din Comisia pentru bugete. Principala dezbatere in ultimele luni a fost referitoare la bugetul european. In aceasta comisie stabilim agenda si axele de finantare acordate de UE. Am reusit deja sa obtin un aviz pozitiv si cel mai inalt calificativ din partea Comisiei Europene pe un proiect pilot pe care l-am initiat, am obtinut deja un milion de euro pentru un proiect dedicat cresterii accesului la servicii medicale in mediul rural. Daca acest proiect, care urmeaza a fi implementat anului viitor, va avea succes, va ...

Actualitate / stiri Actualitate 27 vizite [ Eveniment de Olt ]

Elevi de la liceul Potcoava ridicati pentru pornografie infantila

Vineri, 17 Octombrie 2014, ora 11:11

Elevi de la liceul Potcoava ridicati pentru pornografie infantila Sapte elevi ai liceului din Potcoava au fost ridicati vineri dimineata de procurorii DIICOT Olt si politistii Serviciului de Combatere a Crminalitatii Organizate Olt pentru pornografie infantila.

Tinerii sunt suspectati ca au filmat cu telefoanele mobile o minora de 16 ani, in ipostaze indecente, iar apoi au postat inregistrarile pe internet si pe facebook. Elevii au fost dusi la sediul DIICOT Olt pentru audieri.

Actualitate / elevi 212 vizite [ Eveniment de Olt ]

Visina Noua a pierdut amicalul cu CSU Craiova si asteapta Atletic Bradu

Vineri, 17 Octombrie 2014, ora 00:11

Visina Noua a pierdut amicalul cu CSU Craiova si asteapta Atletic Bradu Sportul Visina Noua a jucat la jumatatea acestei saptamani o partida amicala contra gruparii din Liga I, CSU Craiova.

Partida disputata pe stadionul "Petre Deselnicu" a fost pierduta de elevii lui Laurentiu Uratu la scor. Craiovenii pregatiti de cuplul Sorin Cartu si Emil Sandoi s-au impus cu 5-0, prin golurile lui Sin ('2, 16), Carstea ('19), Brandan ('39) si Avramia ('71). Dupa acest test, visinarii vor juca in week-end in etapa a VIII-a din liga a III-a. Gruparea din sudul judetului va evolua pe propriul teren in compania celor de la Atletic Bradu. Jucatorii de la Sportul vor sa obtina cea de-a doua victorie din acest campionat pentru a urca in clasament dupa ce nu au reusit o evolutie foarte buna in ultimele partide. Inaintea acestei confruntari echipa din Visina Noua se claseaza pe pozitia a XI-a, cu cinci puncte acumulate. De partea cealalta oaspetii vin dupa o infrangere suferita in deplasare pe terenul gruparii FCM Targoviste si doresc sa obtina toate cele trei puncte puse in joc pentru a trece in clasament peste formatia pregatita de Laurentiu Uratu.

Formatii:

CSU Craiova: Straton - Dananae, Dicu, Avamia, Velcovici - Mateiu, Brandan - Gangioveanu, Carstea, Sin - Herghelegiu.

Au mai evoluat: Popescu - Georgescu, Iuga, Luica, Marcu, Manea, Petre.

Antrenori: Sorin Cartu si Emil Sandoi.

Sportul Visina Noua: Galan - Capraru, Sarbu, Plean, Radulescu - Dumbrava, Aria, Copilescu, Obreja - Badea, Cojocaru.

Au mai intrat: Dragu - Nica, Holtea, Gruia, ...

Sport / stiri Sport 29 vizite [ Eveniment de Olt ]

Ancheta in cazul accidentului mortal din noaptea de Pasti de la Piatra Olt, desfasurata cu viteza melcului

Vineri, 17 Octombrie 2014, ora 00:11

Ancheta in cazul accidentului mortal din noaptea de Pasti de la Piatra Olt, desfasurata cu viteza melcului La mai bine de o jumatate de an de la producerea tragicului accident de circulatie din noaptea de Inviere de la Piatra Olt, in urma caruia un batran de 62 de ani din localitate a fost lovit mortal de soferul unei masini care ulterior a fugit de la locul faptei, politistii nu au reusit sa dea de urma faptasului.

Se pare ca ancheta se desfasoara cu viteza melcului deoarece oamenii legii nu au reusit nici pana acum sa obtina date si informatii care sa ii ajute la identificarea autorului. Reprezentantii Serviciului Politiei Rutiere Olt au precizat ca desfasoara "activitati conform procedurii" si ca asteapta rezultatul unor imagini surprinse de camerele de supraveghere.

Tragedia a avut loc in noaptea de Inviere, in satul Criva, in apropierea unei statii de autobuz. Victima, Nicu Critescu, mergea pe marginea drumului cand a fost lovit de un autoturism, soferul acestuia parasind imediat locul faptei. In urma impactului violent, barbatul a decedat pe loc.

Soferul risca ani buni de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei, asta in cazul in care va fi identificat.

Actualitate / stiri Actualitate 59 vizite [ Eveniment de Olt ]

"Doina Oltului" si-a scazut tariful

Vineri, 17 Octombrie 2014, ora 00:05

"Doina Oltului" si-a scazut tariful Ansamblul "Doina Oltului" si-a scazut tariful pentru spectacole, de la 5.000 lei, la 2.000 lei.

Consiliul Judetean a aprobat, in sedinta de joi, scaderea tarifului perceput de Ansamblul Profesionist "Doina Oltului" la spectacolele sustinute. Solicitarea a venit din partea conducerii ansamblului.

"Cu adresa nr.591/25.08.2014, inregistrata la Consiliul Judetean, Ansamblul Profesionist pentru promovarea Culturii Traditionale Doina Oltului propune modificarea tarifului pentru spectacole, de la 5.000 lei/spectacol la 2.000 lei/spectacol, motivand ca sumele stabilite pana in prezent sunt greu de realizat avand in vedere ca majoritatea spectacolelor sunt planificate a se sustine la primariile din judetul Olt, acestea neavand fonduri suficiente pentru sustinerea unor astfel de activitati", se arata in raportul care a stat la baza hotararii adoptate de CJ. Banii pe care "Doina Oltului" ii incaseaza pe spectacole constituie venituri ale ansamblului.

Life Show / cultura 41 vizite [ Eveniment de Olt ]

Daniel Oprita: "Obiectivul echipei este sa mai castigam 7-8 jocuri"

Joi, 16 Octombrie 2014, ora 00:11

Daniel Oprita: "Obiectivul echipei este sa mai castigam 7-8 jocuri" Metalul Resita a venit la malul Oltului din pozitia de lider si a fost echipa care nu pierduse nici un meci inaintea acestei dispute.

Pe stadionul "1 Mai" resitenii au suferit primul esec si unul la scor. Daniel Oprita, antrenorul oaspetilor, a avertizat inaintea confruntarii ca va fi un meci foarte greu insa elevii sai nu au luat in considerare.

Acesta vrea sa uite cat mai repede partida si isi propune ca pe viitor sa mai castige 7-8 jocuri. "Din pacate ce le-am spus baietilor inainte, ca va fi cel mai greu joc de pana acum, asta s-a si intamplat. Am incercat sa-i fac sa inteleaga ca vor fi meciuri din ce in ce mai grele, pentru ca suntem pe primul loc si echipele se motiveaza astfel impotriva noastra. Nu au inteles, au intrat relaxati si au facut cateva greseli personale care au dus la acest rezultat. Felicit echipa gazda care a facut un joc foarte bun si pe fondul jocului nostru slab. La un moment dat jucatorii au cazut psihic dar nu si fizic. La 3-0 eu mai speram la un rezultat pozitiv, daca dadeam gol repede altfel era meciul. Aveam o statistica buna a golurilor primite inaintea acestui joc, insa nu ma intereseaza pentru ca daca pierdeam cu 1-0 tot trei puncte in minus erau. Prima infrangere, trebuia sa vina si acest moment, chiar daca nu imi doream. Obiectivul echipei este sa mai castigam 7-8 jocuri" a afirmat Daniel Oprita.

Sport / stiri Sport 17 vizite [ Eveniment de Olt ]

Metalul a fost topit la Slatina. Liderul, umilit pe "1 Mai" cu 4-0

Joi, 16 Octombrie 2014, ora 00:11

Metalul a fost topit la Slatina. Liderul, umilit pe "1 Mai" cu 4-0 Prima etapa intermediara de la nivelul ligii secunde a adus si primul succes pentru gruparea locala FC Olt Slatina.

Acesta nu a fost unul usor cu atat mai mult cu cat pe stadionul "1 Mai" a venit liderul seriei a II-a, Metalul Resita. Gruparea antrenata de Daniel Oprita nu suferise nici o infrangere pana la acest joc, insa oltenii le-au administrat un sec 4-0. O alta atitudine, determinare si o alta fata a jucatorilor de la malul Oltului a placut publicului prezent la stadion, care s-a comportat altfel fata de celelalte jocuri. Fara un atacant de meserie in lot dupa cartonasele rosii primite de Verdes si Curtuius la Valcea, slatinenii au inceput in forta meciul din fata propriilor suporteri. Jucatorii pregatiti de Dan Oprescu au pus stapanire pe joc inca din primele minute, iar cand au pierdut mingea au ramas in atac si au facut pressing, lucru care a dat roade. La 25 de minute de la startul jocului s-a marcat si primul gol al meciului. Leucuta a primit o pasa buna de la Vasile Gheorghe, a patruns foarte bine printre aparatorii adversi si l-a executat pe Zimmermann la coltul lung. FC Olt a continuat sa aiba aceeasi atitudine care nu le-a permis oaspetilor sa se apropie foarte mult de poarta lui Nuno Claro. Prin reusita sa, mijlocasul gazdelor a stabilit si scorul primelor 45 de minute. La iesirea de la cabine Metalul s-a aruncat in atac pentru a egala situatia pe tabela, insa fara succes. Cei care au marcat au fost tot slatinenii, prin Blanaru, care in minutul 53 abia isi ...

Sport / stiri Sport 17 vizite [ Eveniment de Olt ]

S-a semnat contractul pentru campusul scolar de la Osica de Sus

Joi, 16 Octombrie 2014, ora 00:03

S-a semnat contractul pentru campusul scolar de la Osica de Sus Lucrarile la campusul scolar din Osica de Sus vor fi reluate in perioada imediat urmatoare, investitia urmand a fi finalizata cu fonduri europene. Contractul de finantare a obiectivului a fost semnat miercuri, informeaza un comunicat de presa al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia.

Campusul scolar din Osica de Sus este finantat prin Programul Operational Regional 2017-2013, DMI 3.4 "Reabilitarea /modernizarea/ dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua". Contractul de finantare a fost semnat miercuri de Marilena Bogheanu, directorul ADR Sud-Vest Oltenia, si Ion Ciocan, primarul comunei Osica

Valoarea contractului pentru finalizarea campusului scolar este de 2.079.000 de euro. Lucrarile efectuate prin proiect vizeaza reabilitarea constructiei existente, construirea unui camin-internat care sa includa 10 garsoniere pentru profesori, construirea unei cantine, a unei sali de sport, a unui atelier, precum si construirea de terenuri de sport. De asemenea, se vor mai realiza alei pietonale si carosabile, spatii verzi, imprejmuire, platforme de gunoi; printre obiectivele proiectului se numara de asemenea asigurarea utilitatilor (apa, canal, incalzire, energie electrica), racordarea la drumul comunal, instalarea unei centrale termice, construirea unei cabine la poarta.

Lucrarile la campusul din Osica au inceput in 2007, dar au fost suspendate un an mai tarziu, ...

Actualitate / stiri Actualitate 55 vizite [ Eveniment de Olt ]

Peste 1.000 de locuri de munca vacante in Uniunea Europeana

Miercuri, 15 Octombrie 2014, ora 00:11

Peste 1.000 de locuri de munca vacante in Uniunea Europeana Sapte tari din Uniunea Europeana pun la dispozitie un numar de 1.099 locuri de munca pentru romani.

Austria - 20 locuri de munca: 10 coordonatori echipa pentru munca in domeniul forestier (limba germana - nivel mediu/avansat), 5 zugravi (limba germana - nivel mediu/avansat), 5 finisori fatade cladiri (limba germana - nivel mediu/avansat).

Franta - 10 locuri de munca: 10 taietori vita de vie (limba franceza/engleza)

Germania pune la dispozitie 85 de locuri de munca in diferite domenii de activitate; conditia esentiala este cunoasterea limbii germane sau engleze: 1 electrician, 51 asistenti medicali, 1 asistent/insotitor persoane in varsta, 1 specialist electronica/inginerie industriala, 1 mecanic instalator in instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, 1 ingrijitor batrani, 1 instalator (mecanic intretinere), 1 mecanic auto, 1 electrician auto, 10 comisioneri, 1 inginer actionari electrice, 1 programator/inginer actionari electrice, 1 inginer in domeniul electric/programator pentru dezvoltare de programe Firmware (F/M), 1 inginer in domeniul electric/informatician pentru dezvoltare de software pentru actionari (F/M), 1 inginer in domeniul electric (f/m) in tehnologii RF, 1 inginer proiectare electronica (m/f), 2 ingineri mecanici, 4 dezvoltatori software, 1 tehnician pentru asamblare si instalare echipamente cuptoare, 1 inginer electrotehnica, 1 software developer web, 1 dezvoltator IT.

Irlanda - 29 locuri de munca: 10 psihiatri (limba engleza - ...

Business / afaceri 27 vizite [ Eveniment de Olt ]

Liderul vine pe "1 Mai" pentru disputa cu FC Olt Slatina

Miercuri, 15 Octombrie 2014, ora 00:11

Liderul vine pe "1 Mai" pentru disputa cu FC Olt Slatina Prima etapa intermediara din cadrul ligii secunde va avea loc astazi (n.red miercuri), de la ora 15:00. In aceasta runda, gruparea locala FC Olt Slatina va evolua pe propriul teren in compania celor de la Metalul Resita, liderul din seria a II-a.

Partida se va disputa pe stadionul "1 Mai" si se anunta una extrem de dificila pentru elevii lui Dan Oprescu care nu au cunoscut gustul victoriei in acest sezon. Dupa meciul de la Ramnicu Valcea desfasurat week-end-ul trecut, tehnicianul slatinenilor se confrunta si cu probleme de lot. Acesta nu se poate baza pe Marius Curtuius si Bobi Verdes, care sunt suspendati. Cei doi atacanti au primit cartonase rosii iar Oprescu nu are nicio solutie pe faza ofensiva. Jucatorii antrenati de Daniel Oprita vin la malul Oltului cu un moral ridicat dupa ce au avut un inceput de campionat cum nu se putea mai bun. Acestia au inregistrat si o victorie runda trecuta pe propriul teren contra celor de la Olimpia Satu Mare si vin la Slatina pentru a obtine toate cele trei puncte puse in joc. Metalul Resita se claseaza inaintea disputei de miercuri pe primul loc al clasamentului cu 17 puncte contabilizate in urma celor cinci succese si a celor doua rezultate de egalitate. Resitenii sunt singura echipa din seria a II-a care nu a suferit nici o infrangere. FC Olt Slatina vine dupa o remiza inregistrata pe terenul celor de la CSM Ramnicu Valcea, scor 0-0 si nu au un moral bun dupa ce nu au reusit sa castige nici un joc din cele sase disputate. Gruparea ...

Sport / stiri Sport 17 vizite [ Eveniment de Olt ]

Asasinul sportivului Cristi Galbenuse: "Sportivii m-au provocat"

Miercuri, 15 Octombrie 2014, ora 00:04

Asasinul sportivului Cristi Galbenuse: "Sportivii m-au provocat" Florin Gulie, asasinul sportivului Cristi Galbenuse, s-a prezentat ieri in fata magistratilor Tribunalului Olt in procesul in care este judecat pentru omor calificat, tulburarea ordinii si linistii publice si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase.

Alaturi de Gulie au fost prezenti la proces si ceilalti doi tineri judecati in dosar, Ilie Nelu Ciuca si Robert Marian Ciuca. In timpul sedintei de judecata, avocatii celor trei inculpati au cerut inlocuirea masurii arestarii preventive a acestora cu arestul la domiciliu sau controlul judiciar. In declaratia data in fata completului de judecata, Florin Gulie, principalul suspect, a spus ca regreta cele intamplate si ca nu a fost o crima cu premeditare. "Regret profund ce am facut. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, dar eu nu m-am dus in bar cu intentia sa-l omor. Ei au sarit pe mine. Sportivii m-au provocat. Toata lumea ii cunoaste si stie ce scandaluri faceau prin oras", a spus Florin Gulie.

La randul lor, ceilalti doi suspecti au declarat ca regreta cele intamplate si au cerut sa fie cercetati in libertate. Judecatorul de caz, Gheorghe Biolan, nu s-a lasat insa induplecat de regretele celor trei si a respins cererilor lor, dispunand mentinerea arestarii preventive. Totodata, magistratul le-a explicat lui Ilie Nelu Ciuca si lui Robert Marian Ciuca ca in conditiile in care isi vor recunoaste fapta, pedepsele aplicate acestora vor fi reduse cu o treime. Acest lucru nu este insa valabil si in cazul lui Florin ..

Actualitate / stiri Actualitate 130 vizite [ Eveniment de Olt ]

Sute de cereri pentru ajutoarele de incalzire

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 20:04

Sute de cereri pentru ajutoarele de incalzire Slatinenii vor sa fie asigurati pentru cand va veni iarna, astfel ca au depus sute de cereri pentru ajutoarele de incalzire. Pana marti, cu o zi inainte de termenul de depunere - 15 octombrie, la sediul Directiei de Protectie si Asistenta Sociala Slatina erau inregistrate 558 de cereri, cele mai multe fiind pentru subventia la gazele naturale.

Sute de slatineni au depus cereri pentru a beneficia de ajutoarele la incalzire in sezonul rece 2014-2015. Pana marti, la sediul DPAS erau inregistrate un numar de 558 de solicitari. Ultima zi de depunere este 15 octombrie, urmand ca in intervalul 1-20 noiembrie sa fie primite din nou solicitari pentru subventia la incalzire.

"Pana la momentul in care vorbim avem depuse un numar de 558 de cereri, din care la gaze naturale 436, la energie electrica 103 si la lemne 19. Procentual, 25% din cereri au fost depuse astazi, cu o zi inainte de termenul limita de depunere pentru luna octombrie, respectiv 15. Ne asteptam ca astazi (n.red miercuri) sa fie o avalansa de cereri. Ca si anul trecut, anchetele se vor face numai la cei care au depus cereri pentru ajutorul la incalzire cu energie electrica. Deocamdata nu avem suspiciuni ca ar fi declaratii neconforme la depunatorii cererilor pentru energie", a precizat Nora Popescu, directorul executiv al DPAS Slatina.

Actualitate / stiri Actualitate 75 vizite [ Eveniment de Olt ]

Crestere a somajului in septembrie

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 20:04

Crestere a somajului in septembrie Somajul incepe sa creasca incet dar sigur in judetul Olt, odata cu venirea sezonului rece, cand multi angajatori nu mai lucreaza din cauza temperaturilor scazute. Potrivit informatiilor oficiale, la nivelul judetului, in luna septembrie a fost inregistrata o rata a somajului de 7,89%, mai mare cu 0,19% decat cea din august.

Numarul total de someri corespunzator lunii septembrie a fost de 14.040 persoane (din care femei 5.594), cu 73 persoane mai mult fata de luna anterioara.

Din totalul somerilor inregistrati, 3.102 sunt indemnizati (2.225 primesc indemnizatie de somaj 75% si 877 primesc indemnizatie de somaj 50%) iar 10.938 nu mai primesc niciun fel de ajutor de la stat.

Potrivit reprezentantilor institutiei, numarul somerilor indemnizati a crescut cu 244 persoane, iar al celor neindemnizati a scazut cu 171 persoane fata de luna anterioara. Din totalul somerilor inregistrati in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt, femeile reprezinta 39,84%, rata somajului in randul acestora fiind de 6,47%.

Actualitate / stiri Actualitate 19 vizite [ Eveniment de Olt ]

CSM Slatina a suferit a doua infrangere tot in deplasare

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 00:11

CSM Slatina a suferit a doua infrangere tot in deplasare Handbalistele de la CSM Slatina au pierdut cel de-al doilea joc din acest campionat tot in deplasare. Slatinencele au evoluat in week-end la Ramnicu Valcea contra Nationalului din localitate.

Dupa esecul de pe terenul celor de la HC Alba Sebes, a venit si cea de-a doua infrangere suferita in cea de-a doua deplasare. Oltencele s-au vazut infrante la o diferenta de 13 goluri, scor 38-25, dupa ce la pauza erau conduse cu 16-8. Sportivele pregatite de Ana-Maria Hamciuc se asteptau la un meci greu avand in vedere ca adversarul nu pierduse nici un joc pana la aceasta partida, lucru care s-a vazut si in teren. Gazdele au inceput foarte bine partida si au luat avans inca din primele minute ale disputei. Jucatoarele de la CSM au incercat sa revina insa fara succes, in timp ce valcencele au continuat jocul bun care a facut ca la final diferenta sa fie de 13 goluri. In urma acestui esec handbalistele slatinene se claseaza pe pozitia a V-a, cu sase puncte acumulate din patru jocuri. Elevele tehnicianului Ana-Maria Hamciuc au obtinut doua succese pe teren propriu si au pierdut alte doua jocuri pe care le-au sustinut in deplasare. Georgiana Pitigoi, jucatoarea de la CSM Slatina, a declarat ca diferenta de valoare nu a fost foarte mare. "Diferenta de valoare nu este foarte mare insa am prins si noi o zi foarte proasta, in care am ratat foarte mult si acest lucru s-a vazut in teren. Avem doua victorii acasa si doua infrangeri in deplasare, nu stiu de ce dar cred ca ne mobilizam mult mai ...

Sport / stiri Sport 15 vizite [ Eveniment de Olt ]

Doi soti din Slatina, gasiti morti in beciul locuintei

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 00:02

Doi soti din Slatina, gasiti morti in beciul locuintei Descoperire macabra intr-o locuinta de pe strada Zorleasca din Slatina. Doi batrani, sot si sotie, in varsta de 82, respectiv 79 de ani, au fost gasiti de vecini zacand fara suflare in beciul locuintei. Cei doi erau decedati, se pare, de doua zile.

Tragedia a fost descoperita luni de vecini, alertati de galagia pe care o facea cainele celor doi soti.

"M-a sunat un vecin si mi-a zis ca face cainele galagie rau, m-a intrebat daca i-am vazut pe astia batrani. I-am zis ca nu i-am vazut nici azi, nici ieri. Am mers la ei acasa, au mai venit doi vecini si intraram in curte, strigaram, dar nimic. Am intrat in casa si nu era nimeni, apoi cand ne-am dus la beci i-am gasit, erau cazuti acolo. El era cu capul in jos si ea cu capul in sus. Am sunat la 112 si intre timp am deschis portile, ca am zis ca daca vine salvarea poate mai pot fi salvati. Dar dansii constatara ca sunt de doua, trei zile fara suflare", a spus unul din vecinii celor doi batrani.

La fata locului au ajuns Ambulanta si un echipaj de la ISU, trupurile neinsufletite ale celor doi batrani fiind scoase de pompieri. Cazul a fost preluat de politisti, care au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. O posibila cauza a mortii celor doi soti este intoxicatia cu monoxid de carbon de la mustul aflat in fermentatie.

Actualitate / stiri Actualitate 68 vizite [ Eveniment de Olt ]

Parcarea supraetajata din zona "Nicolae Titulescu", gata pana la sfarsitul anului

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 00:02

Parcarea supraetajata din zona "Nicolae Titulescu", gata pana la sfarsitul anului Parcarea supraetajata din fata Colegiului National Vocational "Nicolae Titulescu" va fi gata inainte de termen, anunta conducerea Slatinei. Locuitorii din zona vor avea la dispozitie in jur de 50 de locuri de parcare, masinile fiind monitorizate printr-un sistem de supraveghere si alertare incendiu.

Parcarea de pe strada Aleea Rozelor, din fata Colegiului National Vocational "Nicolae Titulescu" va fi gata inainte de termen, asigura reprezentantii Primariei Slatina. Locuitorii din zona vor avea la dispozitie in jur de 50 de locuri de parcare, fara grija ca masina ar putea fi luata in vizor de hoti.

"Parcarea supraetajata din zona Colegiului "Nicolae Titulescu" are termen de finalizare februarie 2015, dar din discutiile cu constructorul, se pare ca pana la sfarsitul anului va fi gata. Vor fi 48 de locuri de parcare. Vom avea sistem de supraveghere si de alertare incendiu", a precizat edilul Minel Prina.

Actualitate / stiri Actualitate 49 vizite [ Eveniment de Olt ]

Intreruperi de curent in judet

Luni, 13 Octombrie 2014, ora 21:03

CEZ Distributie anunta pentru saptamana aceasta intreruperi in alimentarea cu energie electrica in mai multe localitati ale judetului, pentru executarea unor lucrari programate in retelele electrice.

De intreruperi vor fi afectate urmatoarele zone:

Marti

10:00 - 13:00, Spineni - PTA Pompe apa Alunis (tert), PTA 1 Alunis, PTA 2 Alunis, PTA 3 Alunis, PTA Optasani, PTA Sonda 1095 (tert)

14:00 - 16:00, Caracal - Unitatea Militara din str. Infratirii

08:00 - 12:00, Slatina - PTCZ 16 Crisan 3, SC PRASACU SRL

Miercuri

10:00 - 13:00, Movileni - PTA SMA Brigada Movileni, PTA Sala Sport Movileni, PTA Scoala Movileni, PTA 3 Movileni, PTA Moara Movileni

09:00 - 16:30, Slatina - Blocurile: ZA 6G, ZA 7G

10:00 - 16:00, Visina - PTA 1 Visina, PTA 2 Visina, PTA 3 Visina, PTA Agromec Visina, PTA Agromec Sectie Visina, PTA Romcereal Visina, PTA Gospodarie Apa Visina, PTA PECO Visina

Joi

09:00 - 16:30, Slatina - Bloc ZA 5G

Vineri

16:00 - 18:00, Slatina - PTAB Concis, posturile de terti: PTA Cristian Car, PTA Total Incon, PTA Condor Paduraru, PTCZ Delta Aluminiu, PTA 1 Tunc Al, PTS Concis, PTAB Denafel, PTCZ Robdix, PTCZ Guraytex, PTA Miranliv, PTA Slamec, PTA Tunc Al 2, PTA Vama, PTA Romcristal, PTS Comrem, PTCZ IJCM1, PTCZ IJCM 2

09:00 - 16:30, Slatina - Bloc ZA 4G

Actualitate / stiri Actualitate 16 vizite [ Eveniment de Olt ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima