Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.238 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Primaria Slatina deschide puncte de lucru in oras

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 23:15

Primaria Slatina deschide puncte de lucru in orasMunicipalitatea a decis sa deschida puncte de lucru in cateva zone ale orasului, primul fiind inaugurat marti in cartierul Clocociov, in incinta unei foste scoli generale in care a functionat o vreme si Scoala Postliceala Sanitara de Stat.

"Mi se pare normal ca municipalitatea sa vina aproape de cetatean. Ideea infiintarii acestui punct de lucru a plecat de la o discutie cu cineva care locuieste aici si spunea ca ii e foarte greu sa mearga pe strada Toamnei pentru a-si plati impozitele, fiind in varsta. Toate directiile primariei vor avea cate doua zile de lucru pe saptamana aici. In plus, voi discuta cu cei de la Compania de Apa si Salubris sa deschida si ei cate un birou pentru plata facturilor, pentru a veni astfel in sprijinul celor care nu sunt gasiti acasa de incasatori", a declarat Emil Popa, primarul interimar al Slatinei.

Punctul de lucru din Clocociov va fi deschis de luni pana joi intre orele 08.00 - 16.45 (cu pauza de masa intre orele 12.00 - 12.15), iar vinerea programul va incepe la 08.00 si se va incheia la ora 14.00.

Programul de lucru al directiilor si serviciilor din cadrul primariei la noul oficiu este urmatorul:

Luni - Serviciul Juridic, Compartimentul Fond Funciar, Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat

Marti - Directia Economica, Politia Locala, Serviciul de Stare Civila, Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat

Miercuri - Directia de Protectie si Asistenta Sociala, Salubris, Compania de Apa Olt, Directia ...

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Eveniment de Olt ]

Lampioane inaltate spre cer pentru adolescentul din Corabia

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 19:18

Lampioane inaltate spre cer pentru adolescentul din CorabiaSute de persoane au fost alaturi de familia lui Calin Urzicana, printre acestea numarandu-se rude, prieteni, colegi, profesori, dar si simpli oameni care au aflat despre aceasta tragedie fara margini. In seara zilei de luni, zeci de elevi ai scolii in care a invatat baiatul, dar si prieteni, s-au strans in Piata Independentei din centrul orasului de la Dunare pentru a-i aduce un omagiu lui Calin. Au aprins zeci de lampioane pe care le-au inaltat spre cer, pentru sufletul celui care a fost Calin Urzicana. Fostii colegi au varsat multe lacrimi, dar si-au adus aminte si de momentele frumoase pe care le-au petrecut alaturi de adolescent.

"Intr-o dimineata nu te mai trezesti. Sufletul tau si-a deschis aripile si zboara liber peste taramuri linistite, ca si cum ar zbura spre casa... E trist si doare lipsa ta... Se spune ca pe cei pe care ii iubeste, Dumnezeu ii cheama la El. Caline, pe tine te-a iubit mult. Tu ai fost o raza de soare pe pamant si esti o stea stralucitoare in Ceruri. In seara asta zeci de lampioane s-au ridicat catre sufletul tau. Colegii si prietenii tai te plang. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, copile...", este unul dintre mesajele postate in memoria lui Calin Urzicana.

Adolescentul a fost gasit mort, duminica dimineata, in tabara din statiunea de la poalele muntilor Semenic. Baiatul a fost gasit de colegul sau de camera, zacand fara suflare cu capul in perna. Daca la o prima vedere medicii spuneau ca este posibil ca acesta sa fi decedat in urma unei ...

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Eveniment de Olt ]

Cimitir militar descoperit pe terenul fostei unitati militare din Slatina

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 19:18

Cimitir militar descoperit pe terenul fostei unitati militare din SlatinaLocotenent colonelul in rezerva Victor Epure si colonelul in rezerva Gheorghe Lapadat, reprezentantii asociatiei, sustin ca pe terenul fostei UM 01217 Slatina a existat un cimitir militar, oseminte ale soldatilor cazuti pe campul de lupta in Primul Razboi Mondial fiind descoperite aici undeva in anii 1970 - 1980, in timpul construirii unui depozit de combustibil. Cimitirul ar fi situat in apropierea sediului Companiei de Apa Olt, iar reprezentantii Primariei Slatina vor acum sa gaseasca solutii pentru rezolvarea problemei adusa in discutie.

"In urma cu doua saptamani am avut o noua discutie cu reprezentantii Asociatiei Cultul Eroilor, cu domnul colonel Lapadat si cu domnul locotenent colonel Epure. In arhivele judetului Olt, dupa Al Doilea Razboi Mondial, s-a gasit un inscris in care se spunea ca in Slatina, in zona respectiva a fost infiintat un cimitir militar, unde ar fi fost inhumati in jur de 650 de militari, decedati in Primul Razboi Mondial. Noi am facut o adresa catre Ministerul Apararii Nationale ca sa intrebam daca se stie despre acest lucru, iar cei de la minister ne-au comunicat ca dupa Al Doilea Razboi Mondial, prin anii '50, osemintele de acolo ar fi fost mutate in Cimitirul Eroilor de pe strada Draganesti. Intre timp, reprezentantii asociatiei au mai facut niste cercetari si sustin ca nu au fost mutate toate osemintele. In plus, colonelul Lapadat, care a fost comandant al unitatii militare de acolo, spune ca in anii '70, atunci cand a venit la comanda, s-au ...

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Eveniment de Olt ]

Un sfert din liceenii olteni au luat bacul de toamna

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 19:18

Un sfert din liceenii olteni au luat bacul de toamnaAstfel, din promotia curenta s-au prezentat in salile de examen 803 candidati, din care 229 au obtinut note de trecere; din promotiile anterioare s-au prezentat la probe 342 de elevi, din care doar 58 au luat bacul. Tot din promotiile anterioare s-au inregistrat si cei doi candidati eliminati.

Pe licee, ierarhia in urma rezultatelor bacului de toamna se prezinta astfel:

Liceul Teoretic "Petre Pandrea" Bals - 60,71%

Lcieul Tehnologic Piatra-Olt - 60,00%

Colegiul National "A.I.Cuza" Corabia - 50,77%

Liceul Tehnologic Tufeni - 50,00%

Liceul Tehnologic Vitomiresti - 50,00%

Colegiul National "Radu Greceanu" Slatina - 46,67%

Liceul Tehnologic Valeni - 41,67%

Colegiul National "Ion Minulescu" Slatina - 38,46%

Colegiul National Vocational "Nicolae Titulescu" Slatina - 36,51%

Liceul Teoretic "Ion Gh. Rosca" Osica de Sus - 36,36%

Colegiul Agricol "Dimitrie Petrescu" Caracal - 33,33%

Liceul Tehnologic "Ion Popescu Cilieni" Cilieni - 33,33%

Liceul cu Program Sportiv Slatina - 32,14%

Liceul Teoretic "Mihai Viteazul" Caracal - 31,82%

Liceul Tehnologic "Tudor Vladimirescu" Draganesti-Olt - 28,89%

Colegiul Economic "P.S.Aurelian" Slatina - 25,60%

Colegiul Tehnic "Alexe Marin" Slatina - 20,75%

Colegiul Tehnic Metalurgic Slatina - 20,00%

Liceul Tehnologic Iancu-Jianu - 20,00%

Colegiul National "Ionita Asan" Caracal - 19,39%

Colegiul Tehnic Bals - 18,52%

Colegiul National Agricol "Carol I" Slatina - 16,67%

Colegiul Tehnic "Matei Basarab" Caracal - 14,71%

Liceul ...

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Eveniment de Olt ]

Peste 200 de amenzi aplicate de inspectorii fiscali in primele sase luni

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 19:17

Peste 200 de amenzi aplicate de inspectorii fiscali in primele sase luniPotrivit unui comunicat de presa al AJFP Olt, actiunile de control ale inspectorilor fiscali au vizat verificarea legalitatii si conformitatii declaratiilor fiscale, corectitudinii si exactitatii indeplinirii obligatiilor fiscale de catre contribuabili, precum si prevenirea, descoperirea si combaterea actelor si faptelor care au ca efect evaziunea fiscala.

"In urma actiunilor efectuate au fost atrase la bugetul general consolidat sume suplimentare in valoare totala de 148.555.818 lei, din care suma de 101.274.030 lei a fost stabilita la operatori economici inclusi in programul de inspectie fiscala ca rezultat al analizei de risc, iar pierderea fiscala a fost diminuata cu suma de 35.860.215 lei. Totodata, in cazul a 28 operatori economici au fost dispuse masuri asiguratorii in suma de 46.839.784 lei", a precizat Mihaela Marinescu, purtatorul de cuvant al AJFP Olt.

Potrivit sursei citate, pentru deficientele constatate au fost aplicate 210 amenzi contraventionale in valoare de 394.350 lei si au fost inaintate organelor de cercetare penala un numar de 40 plangeri penale pentru un prejudiciu in valoare de 123.268.294 lei.

De asemenea, au fost solutionate cu control anticipat un numar de 318 deconturi cu sume negative de TVA cu optiune de rambursare, suma respinsa la rambursare fiind de 2.767.004 lei.

Domeniile de activitate cu risc ridicat de evaziune fiscala prin prisma rezultatelor activitatii de inspectie fiscala in perioada ianuarie-iulie 2015 sunt urmatoarele: comert cu ...

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Eveniment de Olt ]

Intreruperi ale energiei electrice in Olt

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 19:15

Energia va fi intrerupta astfel:

09:00 -14:00 Vedea (Vata), Barasti - Posturile de terti (PETROM): PTA Sonda 1076, PTM Parc 21, PTM Parc 16, PTM Parc 17, PTA Sonda 1074

14:00-17:00 Barasti, Spineni (Profa) - PTA 1 Mereni, PTA 2 Mereni, PTA 4 Profa, posturile de terti: PTA Statie Epurare Profa, posturile PETROM: PTA Sonda 1050, PTA Sonda 1060, PTA Sonda 1110, PTA Sonda 823, PTA Sonda 1158, PC Parc 18 Vata, PTA Parc 18.

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Eveniment de Olt ]

Ziua Jandarmeriei Rurale, celebrata de jandarmii olteni

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 19:15

Ziua Jandarmeriei Rurale, celebrata de jandarmii olteniAceasta zi de referinta din istoria Jandarmeriei Romane a fost marcata si de efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judetean Olt prin expunerea la sediul unitatii a unor fotografii de arhiva si prezentarea unor materiale documentare privind istoricul, organizarea si rolul structurilor rurale de jandarmi.

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Eveniment de Olt ]

Prevenirea timpurie a scolii, un proiect de succes al ISJ Olt

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 19:15

Obiectivul general este reprezentat de diminuarea fenomenului de parasire timpurie a scolii din judetele Bacau si Olt prin elaborarea si aplicarea de metode si instrumente de educatie remediala de "A doua sansa" pentru 300 de persoane care au parasit timpuriu scoala/nu au absolvit invatamantul obligatoriu, reintegrate in educatia obligatorie de 8 clase si masuri de educatie preventiva adresate unui numar de 210 elevi aflati in situatie de risc de parasire timpurie a scolii primare sau gimnaziale.

Ca si grup tinta se regasesc 300 de tineri care au parasit timpuriu scoala, persoane care nu au absolvit invatamantul obligatoriu; 210 elevi aflati in situatie de risc de parasire timpurie a scolii; 40 persoane implicate in dezvoltarea si implementarea programelor de tip "A doua sansa"; 20 persoane implicate in dezvoltarea programelor de prevenire a fenomenului de parasire a scolii.

Din judetul Olt, scolile partenere in proiect sunt Liceul Teoretic "Ion Gheorghe Rosca" Osica de Sus, Liceul Tehnologic "Ion Popescu" Cilieni, Liceul "Stefan Diaconescu" Potcoava, Scoala Gimnaziala Osica de Jos, Scoala Gimnaziala Falcoiu, Scoala Gimnaziala Dobrun.

Al doilea seminar din cadrul proiectului "Sanse egale la educatie, prin prevenirea si corectarea parasirii timpurii a scolii" a avut ca tema exemple de bune practici in cadrul programului ADS (A doua sansa).

Daiana Popescu, expert educatie ADS la Scoala Gimnaziala din localitatea Falcoiu: "Proiectul este dezvoltat de fapt pe doua directii: o ..

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Eveniment de Olt ]

Obligatii noi pentru fermieri, din acest an

Luni, 31 August 2015, ora 23:15

Obligatii noi pentru fermieri, din acest anAcordarea schemelor de plati directe si a ajutoarelor nationale tranzitorii din cadrul Pilonului I al Politicii Agricole Comune si a anumitor plati din cadrul masurilor de dezvoltare rurala (Pilonul al II-lea) se face doar catre agricultorii care respecta normele obligatorii in domeniul mediului, schimbari climatice, bunele conditii agricole ale terenurilor, al sanatatii publice, a animalelor si a plantelor, precum si al bunastarii animalelor.

Agricultorii care, prin activitatea lor, depoziteaza, manipuleaza si utilizeaza produse de protectie a plantelor trebuie sa respecte inclusiv SMR 10 - Introducerea pe piata a produselor de protectie a plantelor, astfel:

1. Sa utilizeze numai produse de protectie a plantelor omologate de Comisia Nationala de Omologare a Produselor de Protectie a Plantelor, care se regasesc in baza de date PEST-EXPERT.

2. Sa utilizeze produsele de protectie a plantelor doar in scopul pentru care acestea au fost omologate si numai in conformitate cu instructiunile de utilizare.

3. Produsele de protectie a plantelor clasificate ca foarte toxice (T+) si toxice (T) vor fi utilizate numai de persoanele juridice care detin autorizatie pentru utilizarea acestor produse, emisa de unitatea fitosanitara din raza teritoriala in care isi desfasoara activitatea.

4. Sa nu aplice tratamente cu produse de protectie a plantelor in zonele de protectie a resurselor de apa, in zonele de protectie sanitara si ecologica, precum si in alte zone protejate stabilite in ...

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Eveniment de Olt ]

Violatorii din Caracal, trimisi in judecata

Luni, 31 August 2015, ora 23:15

Violatorii din Caracal, trimisi in judecataCei patru tineri, Razvan Ionut Negret, Valentin Ionut Ionescu, Florin Codrut Ionescu si Marian Alexandru Felesco sunt acuzati ca au violat o fata de 18 ani din Caracal. Incidentul s-ar fi petrecut pe 15 iunie, exact in ziua in care adolescenta implinea 18 ani.

Potrivit anchetatorilor, la putin timp dupa miezul noptii, in timp ce se afla in Caracal pentru a sarbatori propriul majorat cu mai multi prieteni, fata a vrut sa mearga impreuna cu o prietena de 15 ani intr-o localitate vecina pentru a aduce un amic sa le repare o problema intervenita in timpul petrecerii la tabloul electric. Iesind in scara blocului, cele doua fete s-au intalnit cu un prieten comun, care s-a oferit sa le duca cu propria masina la destinatia dorita. Nebanuind ce avea sa urmeze, fetele au acceptat. Pe drumul dintre comuna Deveselu si orasul Caracal, soferul a lasat sa urce in autoturism inca patru prieteni si s-au indreptat spre un camp, in zona unde se construieste centura ocolitoare. Tanara de 18 ani a fost batuta si violata de patru dintre indivizi, in timp ce prietena ei minora era tinuta in masina de cel de-al cincilea barbat.

Cand a scapat din mainile lor, tanara violata a mers la politie si a facut plangere.

Unul dintre agresori, Ionut Razvan Negret, este angajat al Bazei Militare de la Deveselu.

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Eveniment de Olt ]

Sentinta definitiva in cazul fostului contabil al Protoieriei Slatina

Luni, 31 August 2015, ora 19:18

Sentinta definitiva in cazul fostului contabil al Protoieriei SlatinaInitial, Andrei Iliuta a fost condamnat de instanta de fond, respectiv Judecatoria Slatina, la cinci ani de inchisoare cu executare. Acesta a contestat decizia magistratilor slatineni la Curtea de Apel Craiova, instanta care i-a admis contestatia si i-a redus pedeapsa la trei ani si sase luni.

"Admite apelul declarat de inculpat. Respinge ca nefondat apelul declarat de partea civila Protoieria I Slatina. Desfiinteaza in parte sentinta apelata si rejudecand: schimba incadrarea juridica a faptei pentru care a fost trimis in judecata inculpatul Iliuta Marian Andrei din infractiunea de delapidare, prev. de art. 215 /1 alin. 1 si 2 C.pen. anterior, cu aplic. art. 41 alin. 2 C.pen. anterior in infractiunea de delapidare, prev. de art. 295 alin. 1 C.pen. actual, cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen. actual si art. 5 C.pen. actual. Condamna pe apelantul inculpat Iliuta Marian Andrei la pedeapsa de 3 ani si 6 luni inchisoare. Interzice inculpatului, cu titlu de pedeapsa complementara exercitarea drepturilor de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice, de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat si de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat si dreptul de a ocupa functia de contabil - casier de care s-a folosit pentru savarsirea infractiunii pe o perioada de 2 ani. Mentine celelalte dispozitii ale sentintei apelate", se precizeaza in incheierea instantei.

Potrivit anchetatorilor, in perioada iulie 2009 - martie 2012, ...

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Eveniment de Olt ]

Judetul Olt, sub cod galben de canicula

Luni, 31 August 2015, ora 19:18

Judetul Olt, sub cod galben de canicula"Marti, 1 septembrie, valul de caldura va persista in toate regiunile, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35 - 37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati indeosebi in zonele de campie si de podis", precizeaza un comunicat al Administratiei Nationale de Meteorologie.

Pe timpul caniculei, la nivelul municipiilor si oraselor din judetul Olt au fost amenajate si functioneaza 58 de puncte de prim ajutor, dintre care 33 sunt in farmacii si 25 in spatii publice.

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Eveniment de Olt ]

Barbat inecat intr-un canal, la Daneasa

Luni, 31 August 2015, ora 19:17

Barbat inecat intr-un canal, la DaneasaSalvatorii de la Detasamentul de Pompieri Caracal au fost solicitati sa intervina duminica in satul Pestra, comuna Daneasa, pentru cautarea unui barbat de 50 de ani, din localitate, dat disparut de sora sa, posibil inecat intr-un canal adiacent raului Olt. "In jurul orei 10.00, pompierii s-au deplasat la fata locului cu un autocamion, o barca pneumatica si accesorii pentru cautare salvare - cordite, ancora, cange. Dupa aproximativ 30 de minute de la inceperea operatiunilor de cautare, trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit de militari la aproximativ cinci metri de mal, apa avand adancimea de aproape patru metri", a declarat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt. Cadavrul a fost adus la mal de salvatori, iar organele de politie care au ajuns la fata locului au deschis o ancheta in acest caz. Politistii au stabilit ca trupul neinsufletit al barbatului nu prezinta urme de violenta si fac in continuare cercetari pentru a stabili cauzele si imprejurarile in care a avut loc tragedia.

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Eveniment de Olt ]

"Din postura de primar ales, pot face mult mai multe pentru slatineni!"

Luni, 31 August 2015, ora 19:17

"Din postura de primar ales, pot face mult mai multe pentru slatineni!"Desi neanuntata oficial, candidatura dumneavoastra la functia de primar al Slatinei este intens vehiculata in spatiul public. A fost luata o decizie in acest sens in cadrul partidului?

Nu s-a anuntat oficial candidatura mea la functia de primar al Slatinei pentru ca nu a fost luata inca o decizie in partid. Acest lucru nu tine de o eventuala strategie politica ce poate fi speculata ca joc diversionist menit sa bulverseze in vreun fel o competitie aflata la linia de start. UNPR nu duce o astfel de politica. In schimb insa, in UNPR se analizeaza intotdeauna cu maxima prudenta, realism si eficienta sansele de reusita si mai ales meritele care ne recomanda in fata oamenilor carora dorim sa le castigam respectul si increderea. In primul rand, in politica este necesar sa te afirmi prin munca, rezultate si valoare in fata liderilor si a echipei. O data ce ai obtinut votul lor de incredere, poti sa te prezinti cu fruntea sus in fata electoratului. Nu stiu la aceasta data daca voi fi candidatul UNPR pentru primaria Slatina, insa in cazul in care partidul si echipa mea imi vor acorda votul lor de incredere, voi depune toate eforturile sa ma ridic la nivelul asteptarilor. Ale lor si ale slatinenilor.

De ce ar renunta un secretar de stat la functia din minister pentru un scaun de primar? Este o perioada destul de complicata, in care multi fosti sau actuali alesi dau cu subsemnatul pe la DNA...

N-as dori sa comentez motivele pentru care "fosti si actuali alesi dau cu subsemnatul" la ...

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ Eveniment de Olt ]

Directori de licee, scoli si gradinite, schimbati de ISJ din aceasta toamna

Luni, 31 August 2015, ora 19:15

Astfel, schimbarile operate de Inspectoratul Scolar Judetean la nivelul unitatilor de invatamant din judet arata astfel:

Scoala Gimnaziala "Constantin Brancoveanu" Slatina - Ion Ionete - director propus Luiza Stroe

Scoala Gimnaziala nr. 1 Slatina - Mariana Tircomnicu - director propus Georgeta Szilagyi

Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica Olt - Marilena Speranta Mihalcea - coordonator propus Mihaela Loredana Stroiuleasa

Liceul Tehnologic Piatra-Olt - Angelica Dana Calin - director propus Magdalena Elena Stelea

Colegiul Economic "P.S.Aurelian" Slatina - Georgeta Stroe - director propus Ortansa Stanescu; Mihaela Dumitra - director adjunct propus Jenica Urdes

Colegiul Tehnic "Nicolae Balcescu" Bals - Dan Smarandache - director propus Mihaela Racoviceanu

Scoala Gimnaziala nr. 1 Bals - Mirela Geta Ciurez - director propus Ionela Mihaela Enache

Gradinita cu Program Normal nr. 1 Bals - Maria Fumureanu - director propus Marieta Neacsu

Colegiul National Vocational "Nicolae Titulescu "Slatina - Carolina Guraliuc - director propus Maria Adina Gruia

Scoala Gimnaziala Falcoiu - Petrus Dinu - director propus Daiana Postescu

Scoala Gimnaziala Slatioara - Laura Lucica Nuta - director propus Cristina Alexie

Scoala Gimnaziala "George Poboran" Slatina - Carmen Nedelcu - director propus Alexandru Biscoveanu

Colegiul Tehnic "Alexe Marin" Slatina - Marin Maican - director propus Costinela Mailat; Elena Miulescu - director adjunct propus Doina Maria Popa

Scoala Gimnaziala ...

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Eveniment de Olt ]

35 de soferi au ramas fara permis, in week-end

Luni, 31 August 2015, ora 19:15

35 de soferi au ramas fara permis, in week-end206 politisti cu atributii pe linie de ordine publica si rutiera din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt, impreuna cu efective ale Jandarmeriei Olt, au actionat zilnic, intre 28 - 30 august, in sistem integrat, pentru combaterea infractiunilor contra patrimoniului si persoanelor, precum si pe linia prevenirii si combaterii faptelor la regimul circulatiei rutiere, pe raza de competenta. In timpul misiunilor, oamenii legii au constatat 26 de infractiuni, dintre care 20 la regimul circulatiei rutiere si sase de alta natura. Pe linie rutiera, politistii au retinut 35 de permise de conducere, dintre care 17 pentru consum de alcool, doua pentru viteza, 13 pentru depasire, unul pentru neacordarea de prioritate altor vehicule si doua pentru alte abateri, si au fost retrase 10 certificate de inmatriculare.

Potrivit reprezentantilor IPJ Olt, actiunile s-au soldat cu aplicarea a 818 sanctiuni contraventionale - 59 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, sase la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 753 la OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice. Printre participantii la trafic carora oamenii legii le-au aplicat amenzi la regimul circulatiei rutiere se numara si opt biciclisti, trei carutasi si 13 pietoni.

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Eveniment de Olt ]

"Slatina, oras fara vicii"

Luni, 31 August 2015, ora 19:15

Proiectul are la baza principiul educatiei intre egali, obiectivele acestuia fiind:

- formarea si dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor necesare desfasurarii activitatilor specifice educatiei "de la egal la egal" in domeniul prevenirii consumului de droguri, alcool si tutun cat si a prevenirii criminalitatii asociate consumului de droguri, pentru 12 elevi voluntari ai CPECA Olt, cu varste intre 15-19 ani;

- constientizarea si sensibilizarea a 2.000 de tineri slatineni cu varste intre 15-35 de ani, cu privire la riscurile si efectele consumului de canabis si substante noi cu proprietati psihoactive (etnobotanice), precum si promovarea serviciilor acordate consumatorilor de droguri de CPECA Olt in cadrul campaniei care se va desfasura in spatiile recreationale (stranduri, parcuri, platouri comerciale) frecventate de tineri, in perioada 1 iulie - 15 septembrie.

In cadrul proiectului, in perioada 28-30 august 2015, s-a desfasurat "Scoala de vara", activitate de instruire a elevilor voluntari in domeniul prevenirii consumului de droguri, alcool si tutun, organizata in localitatea Caciulata -judetul Valcea.

Proiectul se desfasoara in parteneriat cu Primaria Municipiului Slatina, ISJ, IPJ, DJST, IJJ, DSP Olt si Fundatia Judeteana de Tineret Olt.

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Eveniment de Olt ]

Darius Valcov, candidat la Primaria Slatina. Oare cum ar fi?

Luni, 31 August 2015, ora 19:15

La intrebarea deschisa "Pe cine ati vota primar al Slatinei?", majoritatea celor intervievati l-au indicat, in mod surprinzator, pe Darius Valcov. Acelasi Darius Valcov acuzat de procurori ca lua spaga in schimbul contractelor, acelasi Darius Valcov posesor al unei averi impresionante cladite cu ajutorul "pulifricilor".

"O fi furat, da' a si facut multe, uitati-va cum arata Slatina datorita lui. Altii fura si nu fac nimic pentru oameni" - asta e explicatia standard a celor care, in ciuda referatelor DNA, i-ar da si astazi votul lui Valcov.

Rezultatul sondajului da fiori reci PSD-ului de la Olt. Acelasi PSD care in 2012 l-a primit cu bratele deschise pe Valcov, desi partidul era pe val si ar fi castigat detasat alegerile fara el, acelasi PSD care a dat la o parte membri vechi de partid pentru a face loc oamenilor lui Valcov, s-ar putea confrunta cu o situatie destul de delicata.

Ce vor face daca Valcov va decide sa candideze? Cel putin deocamdata, din punct de vedere legal nu are impedimente in acest sens. A fost doar trimis in judecata, iar procesul va fi probabil unul de durata. Pana la o sentinta definitiva si irevocabila care sa-i puna eticheta de corupt mai e cale lunga, iar alegerile se apropie cu pasi repezi. Din orgoliu, din razbunare sau din dorinta de a-i umili inca o data, Valcov ar putea s-o faca, din postura de independent.

Ar fi probabil cea mai interesanta lupta electorala de pana acum. Care dintre potentialii contracandidati ar avea oare curajul sa iasa ...

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Eveniment de Olt ]

Adolescent din Corabia, gasit mort in tabara de matematica de la Crivaia

Luni, 31 August 2015, ora 11:42

Adolescent din Corabia, gasit mort in tabara de matematica de la CrivaiaAdolescentul a fost gasit mort, duminica dimineata, in tabara din localitatea Crivaia din judetul Caras-Severin, iar in noaptea de sambata spre duminica isi sarbatorise ziua de nastere. Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, baiatul a fost gasit de colegul sau de camera, zacand fara suflare cu capul in perna. Medicii spun ca, la o prima vedere, este posibil ca acesta sa fi decedat in urma unei asfixieri mecanice in somn, insa legistii vor fi cei care vor stabili cu exactitate cauza decesului. Colegii adolescentului corabian, toti din orasul de la Dunare, le-au spus politistilor ca pe timpul noptii nu au auzit nimic suspect care sa ii alarmeze.

Tragedia s-a petrecut dupa ce adolescentul isi serbase, in noaptea de sambata spre duminica, ziua de nastere. Petrecerea s-ar fi incheiat dupa ora 2.00, iar supraveghetorii din tabara spun ca este exclus ca in tabara sa se fi consumat alcool.

Grupul de 30 de elevi, din care facea parte si baiatul decedat, se afla de sase zile in tabara de matematica de la Crivaia, si urma ca duminica sa se intoarca acasa.

Adolescentul de 15 ani se pregatea sa inceapa liceul, fiind admis in aceasta vara la Colegiul National "Alexandru Ioan Cuza" din Corabia. Moartea sa i-a socat pe toti cei care l-au cunoscut, zeci de mesaje emotionante fiind postate de prietenii sai pe pagina de Facebook a baiatului.

Alaturi de familia indurerata este si intregul colectiv al Primariei Corabia, Calin Urzicana fiind copilul unui angajat al institutiei. ...

Actualitate / stiri Actualitate105 vizite[ Eveniment de Olt ]

Doi tineri au ars de vii intr-un accident la Corabia

Vineri, 28 August 2015, ora 13:15

Doi tineri au ars de vii intr-un accident la CorabiaTragedia a avut loc in jurul orei 04.00, pe strada Stefan cel Mare din orasul de la Dunare. Potrivit politistilor rutieri care au ajuns la fata locului, accidentul s-a produs pe fondul neatentiei la volan a tanarului de 22 de ani, care nu poseda permis de conducere.

"Tanarul, in timp ce conducea autoturismul inmatriculat in Dolj, proprietate a unui barbat de 32 de ani, din municipiul Craiova, a pierdut controlul asupra directiei de mers, intrand in coliziune frontala cu un pom de pe marginea drumului. In urma impactului masina a luat foc, conducatorul auto si pasagerul din dreapta fata fiind gasiti carbonizati. Initial, identitatea celei de-a doua victime nu se stia, insa, in urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca este vorba tot despre un tanar din orasul Corabia, in varsta de 29 de ani", a declarat comisarul Iulian Nicolae, purtator de cuvant al Politiei Olt.

Ambele victime au ramas prinse intre fiarele contorsionate ale masinii, pentru descarcararea lor fiind nevoie de interventia pompierilor de la Garda Visina.

"In momentul in care salvatorii au ajuns la fata locului, incendiul se manifesta generalizat la autoturism. Din informatiile primite de la martori, s-a aflat ca in masina erau soferul si un pasager pe scaunul din dreapta fata. Dupa lichidarea incendiului, cele doua victime au fost gasite carbonizate, pompierii actionand pentru descarcerarea acestora", a precizat plutonierul major Alin Basasteanu de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Olt. ...

Actualitate / stiri Actualitate183 vizite[ Eveniment de Olt ]

Un mort si 14 raAniti intr-un accident produs la BobicesAti

Joi, 27 August 2015, ora 13:15

Un mort si 14 raAniti intr-un accident produs la BobicesAti"In microbuz se aflau 19 persoane, dintre care 11 au fost ranite mai grav, iar celelalte opt au primit ingrijiri medicale la fata locului, refuzand transportul la spital. Microbuzul trebuia sa ii duca pe pasageri pana la Padurea Saru, de unde trebuiau sa fie preluati de un autocar cu destinatia Spania. In celalalt autoturism erau patru persoane, dintre care pasagerul din dreapta fata, un barbat de 54 de ani, din comuna Izvoarele, a fost gasit in stop cardio - respirator si a decedat la scurt timp. In total, bilantul accidentului este de 15 victime, dintre care un decedat si 14 raniti", a declarat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.

Potrivit aceleiasi surse, o alta victima, care a suferit un politraumatism, a fost preluata de un elicopter SMURD de la locul accidentului si transferata la Spitalul Craiova. Ceilalti raniti au fost transportati la Spitalul Bals, iar cadrele medicale de aici au decis ca deja o parte dintre acestia sa fie transferati tot la Spitalul Craiova. La fata locului au intervenit peste 30 de pompieri din cadrul ISU Olt, dar si echipaje de cadre medicale de la Ambulanta Olt.

Politistii rutieri care au ajuns la fata locului au stabilit ca vinovat de producerea accidentului este soferul microbuzului, condus pe DJ 644 din directia Branet catre Bobicesti, care la intersectia cu DN 65 - E 574 nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar dinspre Craiova catre Slatina. Soferii au fost testati cu aparatul ...

Actualitate / stiri Actualitate210 vizite[ Eveniment de Olt ]

Un slatinean a vrut saA se arunce de pe un bloc cu 10 etaje

Duminica, 16 August 2015, ora 19:15

Un slatinean a vrut saA se arunce de pe un bloc cu 10 etajeBaArbatul era divortat de aproximativ doi ani, sotia acestuia fiind cea care a pus capat unui caAsnicii in care, potrivit apropiatilor, scandalurile erau frecvente. Zilele trecute, baArbatul a vrut din nou saA reia legaAtura cu fosta sotie, insaA femeia l-a refuzat. DuminicaA, dupaA ora pranzului, baArbatul, aflat in stare de ebrietate, a incercat saA se arunce in gol de pe un bloc cu 10 etaje din apropierea intersectiei straAzilor CornisAei, CrisAan sAi Libertatii. Un locuitor din zonaA a observat caA baArbatul are ganduri sinucigasAe sAi a apelat de urgentaA la 112.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de politisAti, pompieri sAi cadre medicale. PolitisAtii au fost cei care au urcat pana la ultimul etaj al blocului, pentru a-l convinge pe baArbat saA nu se arunce in gol. DupaA aproximativ 15 minute, acesta a fost convins saA renunte la gestul necugetat pe care voia saA-l facaA. "BaArbatul era in stare de ebrietate sAi consAtient. Am reusAit saA-l convingem saA il transportaAm la Spitalul Judetean de UrgentaA Slatina sAi a fost stabilizat din punct de vedere al staArii de saAnaAtate la Unitatea de Primiri Urgente. Ulterior, pacientul a fost transportat la Sectia de Psihiatrie a aceleiasAi unitati medicale, pentru a fi supravegheat medical", ne-a declarat doctorul Marian FurtunaA, purtaAtorul de cuvant al Serviciului Judetean de AmbulantaA Olt.

BaArbatul le-a spus oamenilor legii caA a vrut saA-sAi punaA capat zilelor deoarece nu a reusAit saA se impace cu sotia, ...

Actualitate / stiri Actualitate117 vizite[ Eveniment de Olt ]

PUBLICATIE DE VANZARE

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 16:15

PUBLICATIE DE VANZARE

PUBLICATIE DE VANZARE NR. 121/E/2014 IN EXTRAS

Noi, Birou Executor Judecatoresc Dragomir Doru Marius, organizez licitatie publica, in data de 03.08.2015, orele 08.45 la sediul din localitatea Slatina, bld. Nicolae Titulescu, nr.27, bl.27, sc.A, parter, jud. Olt ,in dosarul 121/E/2014 pentru imobilului situat in DR. TR. SEVERIN , str. Grigore Florescu, nr 6, bl. A6, SC.3, AP.18, OLT , avand nr cadastral 470/3/4/18 , inscris in CF nr. 22276/N a loc. DR. TR. SEVERIN, constand in apartament cu 2 camere si dependinte in S.U de aprox. 50 m.p. , proprietatea debitorului VASILE MIHAI. Pretul de incepere a licitatiei este de 65373 lei. Tel. 0749.666.777

EXECUTOR JUDECATORESC

DRAGOMIR DORU MARIUS

PUBLICATIE DE VANZARE NR. 174/E/2013 IN EXTRAS

Noi, Birou Executor Judecatoresc Dragomir Doru Marius, organizez licitatie publica, in data de 03.08.2015, orele 08.15 la sediul din localitatea Slatina, bld. Nicolae Titulescu, nr.27, bl.27, sc.A, parter, jud. Olt,in dosarul 174/E/2013 pentru imobilului situat in CRAIOVA, STR. CERNELE, NR.200, FOST TARLAUA 20, PARCELA 62, DOLJ, constand in teren intravilan in suprafata de 1285 m.p. + cota de ½ din, imobil drum de acces in suprafata indiviza de 165 m.p. din A1 proprietatea debitorilor ROGOZ MARIUS CATALIN si ROGOZ GABRIEL LAURENTIU. Pretul de incepere a licitatiei este de 104464.57 lei. Tel. 0749.666.777

EXECUTOR JUDECATORESC

DRAGOMIR DORU MARIUS

PUBLICATIE DE VANZARE NR. 175/E/2013 IN EXTRAS

Noi, Birou ...

Actualitate / stiri Actualitate78 vizite[ Eveniment de Olt ]

Anunt

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 13:15

Anunt

Sc Marbob Compes Car S.R.L. cu sediul in Slatina, str.Vailor, nr. 11 bl11, sc A, ap 2, Olt anunta public depunerea cererii pt obtinerea autorizatiei de pt mediu pt desf activitatii de spalatorie auto la adresa Slatina, str. Cireasov, nr.31 A, Olt. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Olt. str. I. Morosanu, nr.3, pe toata perioada procedurii de reglementare.

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ Eveniment de Olt ]

Noi intreruperi de curent

Joi, 30 Iulie 2015, ora 19:17

CEZ Distributie anunta pentru astazi intreruperi in alimentarea cu energie electrica in mai multe localitati din judet, pentru a efectua unele lucrari programate in retele.

De intreruperi vor fi afectati atat consumatorii casnici, cat si agentii economici care isi desfasoara activitatea in zonele respective.

Energia va fi intrerupta astfel:

09:00 -15:00 Colonesti PTA 2 Colonesti, PTA Batareni, PTA Maruntei

14:00 -17:00 Movileni PTA 3 Movileni

10:00 -18:00 Dobroteasa PTA 1 Dobroteasa

10:00 -16:00 Gostavatu PTA 2 Slaveni

08:00 -10:00 Scornicesti PTA Scornicesti 1, PTA Puturi Scornicesti, PTCZ Paine Scornicesti, posturile de tert: PTA Cosmote, PTA Moara Scornicesti.

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Eveniment de Olt ]

"Partidul National Liberal e obligat sa ofere un primar slatinenilor!"

Joi, 30 Iulie 2015, ora 19:16

"Partidul National Liberal e obligat sa ofere un primar slatinenilor!"-interviu cu Gabriel Dima Buliteanu

Cine este Gabriel Dima Buliteanu?

Slatinean, nascut in 1978, crescut, educat, implinit ca om aici, in orasul de pe malul stang al Oltului. Casatorit, am un copil, sunt jurist, investitor privat, un om dinamic, care nu semneaza condica de prezenta, dar in tot ceea ce face pune pasiune si suflet. Respect orasul in care traiesc si-l vad ca pe o fiinta vie. Sunt mandru ca sunt slatinean, inainte ca sintagma respectiva sa fi devenit pentru unii slogan electoral. Ma regasesc in aceste locuri, nu numai afectiv. Am aici familia largita, prietenii, dar si pe cei care, atunci cand au ceva de spus, ma critica fara sa stea pe ganduri.

Omul politic - Gabriel Dima Buliteanu?

Sunt liberal. Din convingere, din pasiune... Ma regasesc in politica partidului care sustine principiul "Prin noi insine" si cred ca asa ceva, intr-o buna zi, trebuie sa devina un motto al unei Constitutii adevarate. Romanii pacatuiesc atunci cand asteapta salvarea de la altii. Referitor la intrebarea dumneavoastra, am fost presedinte al TNL Olt intr-o perioada cand miscarea tineretului liberal, in acest judet, devenise o voce. Sunt vicepresedinte al Biroului Politic Local Slatina, membru in Comitetul Local Executiv, membru in Biroul Politic Judetean. Sunt, inainte de toate, un om consecvent, care a ales sa ramana liberal desi n-a dus niciodata lipsa de oferte. Consecventa cred ca ma defineste, intr-o lume dominata de inconsecventa.

Sunteti unul dintre potentialii candidati la ...

Actualitate / stiri Actualitate130 vizite[ Eveniment de Olt ]

Plaja de la malul Dunarii, luata cu asalt de corabieni

Joi, 30 Iulie 2015, ora 19:16

Plaja de la malul Dunarii, luata cu asalt de corabieniNici nu a fost inaugurata bine, ca plaja amenajata pe faleza Dunarii a orasului Corabia a fost luata cu asalt de corabieni, si nu doar de ei.

Zilnic, cel putin o suta de persoane vin sa se relaxeze aici, fie ca este vorba de cei care se afla in concediu de odihna, fie de cei care, dupa serviciu, vor sa petreaca cateva ore in aer liber.

Daca angajatii Primariei Corabia nu s-au ocupat decat de aducerea nisipului si amenajarea plajei, un investitor din orasul de la Dunare a adus in jur de 30 de sezlonguri si 30 de umbrelute. Totodata, investitorul a deschis si un mini bar in zona, de unde cei care vin zilnic sa se bucure de razele soarelui arzator pot cumpara bere rece si alte bauturi racoritoare. Din peisaj nu lipseste nici muzica de calitate, un DJ ocupandu-se de crearea unei atmosfere cat mai placute. Intrarea la plaja de la malul Dunarii este gratuita.

Actualitate / stiri Actualitate64 vizite[ Eveniment de Olt ]

Opt centre de transfuzie sanguina, renovate printr-o investitie a Fundatiei Vodafone Romania

Joi, 30 Iulie 2015, ora 19:15

Opt centre de transfuzie sanguina, renovate printr-o investitie a Fundatiei Vodafone RomaniaFundatia Vodafone Romania a investit aproape 350.000 euro in renovarea si crearea unui mediu propice actului medical in opt importante centre de transfuzie sanguina din Romania, care deservesc o treime din totalul donatorilor din tara.

Fundatia Vodafone Romania a renovat, prin intermediul proiectului "O sansa pentru viata", o suprafata totala de 15.145 mp in centrele de transfuzii sanguine din Bucuresti, Buzau, Cluj, Giurgiu, Iasi, Slatina, Suceava si Targu Jiu. Anual, mai mult de 127.000 de donatori vor beneficia de noile conditii din cele opt centre renovate.

"De la startul programului "O sansa pentru viata" am organizat sute de sesiuni de donare de sange adresate publicului larg, in sediile companiilor si institutiilor. Am observat astfel, pe parcurs, o nevoie reala de a crea un mediu propice actului medical in centrele de transfuzii care primesc cei mai multi donatori, in fiecare an, si am decis sa oferim, atat donatorilor, cat si cadrelor medicale, conditii pe masura importantei actiunilor lor si sa le stam alaturi in efortul de a salva vieti omenesti", a declarat Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania.

In cadrul proiectului de renovare, pe langa reabilitarea spatiilor, au fost achizitionate si 30 de scaune de recoltare, un aparat de aer conditionat pentru laboratorul sanguin, patru centrifuge, doua hemomixere, sase frigidere si congelatoare pentru stocarea sangelui. De asemenea, patru din cele opt centre au fost dotate cu mobilier nou.

In cei sapte ani ...

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Eveniment de Olt ]

Amenzi de aproape 2 milioane de lei aplicate de Inspectia Muncii

Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 19:17

Amenzi de aproape 2 milioane de lei aplicate de Inspectia MunciiInspectia Muncii a aplicat amenzi de aproape doua milioane de lei, a controlat modul in care angajatorii respecta legea cand e canicula si a depistat 153 de persoane care munceau la negru in ultima perioada.

Inspectorii de munca au efectuat in ultima perioada o serie de controale la angajatorii din tara, pentru a vedea in ce masura acestia respecta prevederile legale pentru protectia angajatilor in perioadele cand se inregistreaza temeperaturi extreme. Potrivit oficialilor, in perioada iulie-septembrie, rezultatele actiunilor de control se vor comunica saptamanal.

Astfel, in urma verificarilor, in domeniul relatiilor de munca la nivel national s-au aplicat amenzi in valoare de 1,5 milioane de lei, din care 1,2 milioane lei pentru munca la negru. Pentru primirea la munca a mai mult de cinci persoane fara contracte individuale de munca, inspectorii de munca au facut 4 propuneri de cercetare penala, si au fost sanctionati 268 de angajatori.

In aceeasi perioada, in domeniul securitatii si sanatatii s-au aplicat amenzi in valoare de 311.000 lei. Angajatorii au comunicat catre inspectoratele teritoriale de munca 43 de evenimente care, in urma cercetarilor efectuate de inspectorii de munca, vor fi incadrate sau nu ca fiind accidente de munca. La nivel national au fost dispuse 7 sistari de activitate pentru a se evita accidentarea lucrarilor.

Inspectorii vor continua actiunile de control in perioadele in care se vor semnala temperaturi extreme.

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Eveniment de Olt ]

Sute de cazuri de furt de energie electrica in judetele de sud ale tarii

Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 19:17

Sute de cazuri de furt de energie electrica in judetele de sud ale tariiCEZ Distributie a organizat in intervalul aprilie - iunie 9.586 actiuni pentru prevenirea si combaterea fenomenului de racordare ilegala la reteaua de distributie a energiei electrice de consumatorii casnici si agentii economici.

Fenomenul prezinta un risc ridicat de incendii, daune materiale si pierderi de vieti omenesti si are impact direct asupra calitatii alimentarii cu energie electrica a consumatorilor. Sustragerea energiei electrice din reteaua de joasa tensiune reprezinta un risc atat pentru cei care se racordeaza in mod ilegal, cat si pentru consumatorii din vecinatate. Orice interventie neautorizata, precum si utilizarea unor instalatii improvizate, pot genera oricand accidente grave sau incendii, ducand la pierderi de vieti omenesti si daune materiale semnificative, avertizeaza reprezentantii companiei.

In plus, consumul fraudulos de energie influenteaza calitatea serviciilor, determina variatii de tensiune si intreruperi ale alimentarii cu energie electrica, provocand astfel disconfort mai ales pentru persoanele care consuma energie electrica avand contracte incheiate de furnizare a energiei electrice si respectand prevederile legale in vigoare.

"Departamentele specializate din cadrul CEZ Distributie organizeaza actiuni in colaborare cu organele de specialitate ale Politiei pe linia prevenirii si combaterii caracterului infractional al faptelor. In caz de suspiciune de sustragere de energie electrica, de deteriorare, modificare, blocare a functionarii ...

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Eveniment de Olt ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Doi tineri au ars de vii intr-un accident la Corabia
Tragedia a avut loc in jurul orei 04.00, pe strada Stefan cel Mare din orasul de la Dunare. Potrivit ...
Adolescent din Corabia, gasit mort in tabara de matematica de la Crivaia
Adolescentul a fost gasit mort, duminica dimineata, in tabara din localitatea Crivaia din judetul ...
Doua persoane, carbonizate in urma unui accident rutier la Corabia
Accidentul s-a produs in jurul orelor 04.00 dimineata, pe strada Stefan cel Mare din orasul ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook