Rezultatele 301 - 330 din 1000 (0.197 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Aproape 1.000 de liceeni olteni nu au vrut sa sustina bacalaureatul

Luni, 08 Iunie 2015, ora 19:19

Aproape 1.000 de liceeni olteni nu au vrut sa sustina bacalaureatulTot mai multi elevi de liceu aleg sa nu se prezinte la probele examenului de bacalaureat, insa si mai grav e faptul ca sute de absolventi nici macar nu se inscriu, ei ratand din start sansa de a promova bacul. Potrivit informatiilor Inspectoratului Scolar Olt, din promotia 2015 ar fi trebuit sa se inscrie toti absolventii, respectiv 4.982, insa 906 dintre ei au ales sa nu sustina niciuna din probele bacului.

Sute de liceeni olteni nu si-au manifestat intentia de a se prezenta la probele din cadrul primeri sesiuni a bacalaureatului 2015. Potrivit informatiilor oficiale, la nivelul judetului au finalizat cursurile in aceasta promotie un numar de 4.982 de elevi. Doar 4.076 din ei s-au inscris la prima sesiune a bacului. Nici din promotiile anterioare nu s-au inregistrat multi candidati care sa vrea sa promoveze examenul; chiar daca au picat bacul cu miile, pentru sesiunea din aceasta vara doar 594 de liceeni picati s-au inscris.

Sesiunea din vara a debutat la inceputul acestei saptamani, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, proba care se va incheia pe 10 iunie. Saptamana viitoare, liceenii vor sustine proba a doua de competente - cele digitale, intre 15-19, iar intre 22 - 26 iunie vor da proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

Potrivit calendarului de desfasurare a examenului, probele scrise incep pe 29 iunie - literatura romana scris; 1 iulie - proba obligatorie a profilului ...

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Eveniment de Olt ]

Investitie de 10 milioane de euro la TMK Artrom Slatina

Luni, 08 Iunie 2015, ora 19:19

Investitie de 10 milioane de euro la TMK Artrom SlatinaSocietatea TMK-Artrom Slatina, unul dintre cei mai importanti producatori de tevi fara sudura pentru aplicatii industriale, a inaugurat ieri cea mai noua sectie de productie, sectia ACH-tevi pentru automobile si cilindri hidraulici. Potrivit reprezentantilor companiei, principalul produs al acestei sectii il vor constitui tevile prelucrate la interior prin alezare si roluire pregatite astfel a intra direct in componenta cilindrilor hidraulici pentru aplicatii cu maxime exigente: instalatii de ridicat, echipamente industriale complexe, echipamente miniere, automobile, aviatie, etc.

Sectia a presupus o investitie de aproximativ 10 milioane de euro si are o capacitate de a procesa 25.000 de tone de tevi anual, dotarea fiind de ultima generatie, utilajele folosite fiind importate din Japonia si Germania. Inaugurarea investitiei a fost facuta in prezenta lui Dimitri Pumpianski, proprietarul rus al grupului TMK, a lui Maricel Popa, secretar de stat in Ministerul Economiei, Adrian Popescu, directorul TMK-Artrom Slatina, dar si a numeroase autoritati locale si judetene.

"In prezent ne aflam intr-un moment foarte important in ceea ce priveste modernizarea productiei, respectiv inaugurarea unei noi sectii de productie in cadrul TMK Slatina, respectiv Sectia ACH -tevi pentru Automobile si Cilindrii Hidraulici. As dori sa subliniez faptul ca TMK Slatina este un cunoscut producator de tevi trase la rece, ceea ce se face aici este de cea mai buna calitate, fapt ce ne permite sa ne lansam ..

Actualitate / stiri Actualitate158 vizite[ Eveniment de Olt ]

Intreruperi de curent in judet

Luni, 08 Iunie 2015, ora 19:19

CEZ Distributie anunta pentru astazi intreruperi in alimentarea cu energie electrica in mai multe localitati din judet.

De intreruperi vor fi afectati atat consumatorii casnici, cat si agentii economici care isi desfasoara activitatea in urmatoarele zone:

Slatina: 09:00-11:00 PTCZ Dispensar Veterinar, strada T. Vladimirescu; 11:00-13:00 PTCZ Liceu Strehareti, OGA, Manastire Strehareti, Liceu National Agricol "Carol I".

Dobrun: 09:00-11:00 PTA 1 Dobrun; 11:00-13:00 PTA 1 Chilii; 13:00-15:00 PTA 1 Rosieni

Caracal: 09:00-16:00 PTA 18 Caracal, strada Mircea Voda.

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Eveniment de Olt ]

Bercea Mondial, condamnat definitiv in dosarul mitei de la Penitenciarul Colibasi

Luni, 08 Iunie 2015, ora 19:17

Bercea Mondial, condamnat definitiv in dosarul mitei de la Penitenciarul ColibasiSandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, a fost condamnat definitiv saptamana trecuta de Curtea de Apel Pitesti la un an si patru luni de inchisoare in dosarul in care a fost judecat pentru mituirea unui angajat de la Penitenciarul Colibasi. Initial, Mondialul fusese condamnat de Tribunalul Arges la doi ani si opt luni de inchisoare, insa in urma apelului pedeapsa i-a fost redusa.

"Admite apelurile declarate de Parchetul de pe langa Tribunalul Arges si inculpatul Anghel Sandu impotriva sentintei penale nr. 83/20.01.2015 pronuntata de Tribunalul Arges. Desfiinteaza in parte sentinta si rejudecand: descontopeste pedeapsa rezultanta de 2 ani si 8 luni inchisoare si 2 ani interzicerea drepturilor prevazute de art. 66 alin. 1 lit. a), b), n) si o) Cod penal in pedepsele componente si inlatura sporul de 8 luni inchisoare. Face aplicarea art. 19 din Legea nr. 682/2002 si reduce cele doua pedepse principale de cate 2 ani inchisoare la cate 1 an inchisoare. (...) aplica inculpatului pedeapsa cea mai grea de 1 an inchisoare la care se adauga un spor de 4 luni, urmand ca inculpatul Anghel Sandu, in prezent aflat in Penitenciarul Colibasi, sa execute o pedeapsa de 1 an si 4 luni inchisoare si 2 ani interzicerea drepturilor prevazute de art. 66 lit. a), b), n) si o) Cod penal. In baza art. 43 alin. 1 Cod penal adauga pedeapsa principala de 1 an si 4 luni la restul ramas neexecutat de 272 zile din pedeapsa de 2 ani inchisoare aplicata prin sentinta penala nr. 47/13.03.2012 pronuntata de ...

Actualitate / stiri Actualitate47 vizite[ Eveniment de Olt ]

Sute de soferi sanctionati pentru nereguli in trafic

Luni, 08 Iunie 2015, ora 19:15

Aproape 500 de soferi au fost sanctionati in weekend de politistii Serviciului Rutier Olt. Totul s-a petrecut in urma unei actiuni organizate de oamenii legii pe toate drumurile din judet, cu scopul de a fi prevenite accidentele de circulatie.

De asemenea, politistii au urmarit constientizarea conducatorilor de autovehicule si a pasagerilor asupra importantei utilizarii centurii de siguranta, respectarea prevederilor legale privind circulatia pietonilor, depasirea, acordarea de prioritate dar si depistarea conducatorilor auto care consuma alcool la volan.

Potrivit comisarului sef Florin Cirstea, din cadrul SPR Olt, au fost oprite in trafic 1174 autovehicule, fiind aplicate 480 de sanctiuni contraventionale in valoare de 36.982 lei. "Au fost sanctionati 144 conducatori auto care au depasit limita legala de viteza, 119 care nu purtau centura de siguranta, 10 pietoni si sapte biciclisti. De asemenea, au fost retinute 21 permise, dintre care 12 pentru alcool, unul pentru viteza, patru pentru depasire neregulamentara si unul pentru neacordare de prioritate pietonilor.", a precizat comisarul sef Florin Cirstea.

Oamenii legii spun ca actiunile si controalele vor continua si in urmatoarea perioada, vizand in special combaterea principalelor cauze ale accidentelor rutiere.

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Eveniment de Olt ]

Calusarii din Sarbii Magura, marii castigatori ai festivalului de la Caracal

Luni, 08 Iunie 2015, ora 19:15

Calusarii din Sarbii Magura, marii castigatori ai festivalului de la CaracalPeste 20 de formatii de calusari, caluseri si caiuti din mai multe zone ale tarii au fost prezente, la sfarsitul saptamanii trecute, la cea de-a 46-a editie a Festivalului National de Folclor "Calusul Romanesc" de la Caracal. Dupa trei zile de spectacole, membrii juriului au decis ca marii castigatori ai festivalului din acest an sa fie calusarii din comuna Sarbii Magura.

Zilele in care au avut loc frumoase parade ale costumului popular, dar si concursul propriu-zis, au fost cele de vineri si sambata. Daca paradele au fost pe traseul bulevardul Antonius Caracalla - Piata Primariei (Restaurantul Caracal, Piata Agroalimentara, Blocul Turn, Platoul Administrativ), festivalul a avut loc la Teatrul de Vara, unde duminica seara s-a desfacurat si festivitatea de premiere si gala laureatilor. Castigatorii au primit din partea juriului si a organizatorilor diplome si premii. Nichita Dragomira - consilier artistic al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Olt, formatiile de calusari din Optasi Magura, Romula Malva - Resca, Doina Farcasului - Farcasele, Trandafir de Romanati - Dobrosloveni si Ansamblul Folcloric "Alunelul" din Pielesti - Dolj au primit diplome de excelenta. Premiul special al juriului a fost acordat formatiilor de calusari din Rasinari - Sibiu, Salistea - Alba, Cercul Militar Caracal si Romula Malva - Resca, mentiune primind cetele de calusari din Nasturelu - Teleorman si Osica de Jos - Olt. La sectiunea prelucrare scenica premiul III ..

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Eveniment de Olt ]

Zeci de sanctiuni date de jandarmi, intr-o saptamana

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 19:20

Zeci de sanctiuni date de jandarmi, intr-o saptamanaPeste o suta de jandarmi au actionat zilnic, in perioada 29 mai - 4 iunie, in judetul Olt, pentru a asigura ordinea si siguranta publica.

In total, activitatile efectivelor Inspectoratului Judetean de Jandarmi Olt au insumat 98 de misiuni de mentinere si asigurare a ordinii publice si patru misiuni in cooperare cu alte institutii.Jandarmii olteni au aplicat nu mai putin de 66 de amenzi contraventionale, in cuantum total de 26.900 de lei, si 14 avertismente scrise.De asemenea, oamenii legii au constatat 13 infractiuni, dintre care sapte in mod independent si sase in cooperare cu Politia, cu 15 autori identificati.

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Eveniment de Olt ]

Calusarii din Ghimpeteni au castigat trofeul concursului "Calusul Romanesc"

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 19:19

Calusarii din Ghimpeteni au castigat trofeul concursului "Calusul Romanesc"Pentru trei zile, municipiul Slatina a fost capitala calusului romanesc. Concursul National al Copiilor "Calusul Romanesc" a ajuns in anul 2015 la cea de-a XVII-a editie, evenimentul cultural artistic incheindu-se vineri dupa-amiaza cu festivitatea de premiere si gala laureatilor. Ca si anul trecut, marele trofeu a ramas pe meleaguri oltenesti, castigatoare fiind formatia de calusari a ansamblului folcloric GAL Vedea - Gavanu - Burdea din comuna olteana Ghimpeteni.

Cei mai buni dansatori din cele sapte localitati care alcatuiesc acest GAL fac parte din ansamblul calusaresc care a fost infiintat in urma cu doar doua luni si s-au aflat la prima lor participare la un asemenea concurs important. Instructor al celor 16 calusari este cunoscutul maestru coregraf Marian Stanescu.

"Pentru noi acest trofeu inseamna un mare lucru, mai ales ca acesti calusari joaca de numai doua luni impreuna. Este prima lor iesire la un asemenea festival si va dati seama ca este o bucurie imensa si in acelasi timp o obligatie pentru mai departe. Vreau sa va spun ca acest grup de calusari este alcatuit din varfurile a sapte localitati care alcatuiesc GAL Vedea - Gavanu - Burdea. Incercam sa facem altceva decat ceva obisnuit, adica venim cu partea de sponsorizare, cu partea de sustinere, incat sa iasa ceva deosebit. Calusul este pentru noi cel mai frumos dintre jocuri si asta ne-a facut sa ne axam cel mai mult pe acest dans. Nu noi am reusit sa adunam acesti copii minunati in aceasta ceata de calusari, ...

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Eveniment de Olt ]

Doua unitati scolare din Olt, castigatoare ale programului de mediu Patrula de Reciclare

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 19:19

Doua unitati scolare din Olt, castigatoare ale programului de mediu Patrula de ReciclareUn numar de 88 de echipe din gradinite, scoli si licee din Romania au castigat premiile locale ale programului national de educatie de mediu Patrula de Reciclare. Si la aceasta editie, mii de copii si elevi si sute de profesori din toata tara au promovat obiceiurile bune fata de mediu si colectarea selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) in comunitatile lor. La nivelul judetului Olt, doua unitati de invatamant au fost declarat castigatoare - Gradinita cu Program Normal nr. 3, Caracal si Scoala Gimnaziala "Vlaicu Voda", Slatina.

In fiecare judet si in Bucuresti, Asociatia RoRec, organizatorul programului, acorda doua categorii de premii: pentru "Cea mai activa Patrula" si pentru Patrula care a colectat "Cea mai mare cantitate de baterii". Prin traditie, castigatorii locali sunt onorati pe 5 iunie, de Ziua Internationala a Mediului.

Unitatile de invatamant castigatoare pot alege sa primeasca aparate electrice pentru uz didactic sau finantarea partiala a unei excursii educative.

Premiantii editiei din judetul Olt sunt: Cea mai activa Patrula: Gradinita cu Program Normal nr. 3, Caracal, si Patrula care a colectat cea mai mare cantitate de baterii: Scoala Gimnaziala "Vlaicu Voda", Slatina.

"Cu prilejul premierilor locale ale editiei, constatam ca programul ia avant din ce in ce mai mult: primul argument - anul acesta am avut cel mai mare procent de scoli eligibile pentru premiile locale. Aceasta inseamna ca tot mai multe scoli inscrise in program ...

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Eveniment de Olt ]

A inceput bacalaureatul

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 19:19

A inceput bacalaureatulMii de liceeni au intrat de astazi in febra examenelor din prima sesiune a bacalaureatului 2015. Examenul de maturitate debuteaza cu probele orale, prima fiind cea de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, proba care se desfasura intre 8-10 iunie.

Probele de competente se vor desfasura, potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar, in 25 de centre acreditate la nivel de judet, mai putin in liceele cu profil tehnologic.

"Probele de competente se vor sustine in toate scolile care sunt acreditate ca centru de examen, respectiv 25 de centre la nivel de judet. Nu exista centre de examen la licele cu profil tehnologic, respectiv la Liceul Tehnologic Crampoia, Liceul Tehnologic Izvoarele, Liceul Tehnologic "Constantin D. Filipescu" Caracal, Liceul Tehnologic "Ion Popescu Cilieni", Liceul Tehnologic Draganesti. Elevii care frecventeaza cursurile liceelor respective vor sustine probele intr-un alt centru de examen", a explicat inspectorul Mirela Paraschiv, purtatorul de cuvant al ISJ Olt.

In ceea ce priveste probele scrise, acestea vor incepe pe 29 iunie, la nivel de judet fiind stabilite 17 centre acreditate si 4 centre de evaluare. Incepand cu acest an, probele sustinute de elevi vor fi supravegheate atat video, cat si audio.

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Eveniment de Olt ]

Concurs de talente cu premii in bani, organizat de Interact Slatina

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 19:15

Tinerii talentati cu varste intre 12 si 19 ani se pot inscrie la concursul de talente initiat de Clubul Interact Slatina, concurs in cadrul caruia se pun la bataie premii in bani. Doritorii se pot inscrie la preselectii incepand cu data de 10 iunie, in amfiteatrele colegiilor "Radu Greceanu, "Ion Minulescu" si "Nicolae Titulescu", de la ora 12:00.

"Esti talentat, de Interact esti premiat!", spun organizatorii concursului de talente "Tinerii au Talent", competitie adresata tinerilor cu varsta intre 12 si 19 ani. Premiile puse la bataie nu sunt nici ele de ignorat - cel care se va clasa pe locul I primeste 1.000 de lei, premiul II 700 lei si premiul III 500 lei.

Concursul va avea doua etape: preselectiile si finala. Preselectiile au loc la ora 12:00 in amfiteatrele liceelor "Nicolae Titulescu" pe data de 10 iunie, "Ion Minulescu" pe data de 11 iunie si "Radu Greceanu" pe data de 12 iunie.

Finala se va desfasura la centrul cultural "Eugen Ionescu" pe data de 19 iunie la ora 16:00.

Regulamentul este unul simplu: cei inscrisi trebuie sa pregateasca un numar de maximum 6 minute prin care sa-si demonstreze talentul; de la fiecare preselectie vor pleca 5 finalisti, alesi de 5 membri ai juriului la finalul preselectiei; la finala, publicul va putea vota concurentul preferat, votul publicului reprezentand 50% din punctaj, restul fiind dat de juriu.

Doritorii se pot inscrie la preselectii achizitionand un bilet in valoare de 5 lei, iar cele pentru finala - 10 lei. Pentru inscrieri ...

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Eveniment de Olt ]

PSD Olt il sustine in continuare pe Victor Ponta

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 19:15

PSD Olt sustine, prin intermediul unui comunicat de presa, ca Victor Ponta trebuie sa-si continue mandatul de premier. Social democratii olteni precizeaza, in comunicat, ca nu este o "simpla coincidenta" faptul ca motiunea de cenzura a PNL a fost depusa in aceeasi zi in care DNA a dispus efectuarea urmaririi penale fata de Victor Ponta, acest aspect fiind catalogat de PSD Olt drept "o imixtiune a justitiei in politic, o adevarata lovitura de stat".

"Victor Ponta trebuie sa-si continue mandatul de premier cu care a fost investit de cetateni la alegerile din anul 2012. Intr-un stat democratic, nimeni nu poate schimba vointa populatiei doar pentru a prelua puterea cu orice pret pentru ca acea putere nu mai este legitima. Consideram ca ceea ce s-a intamplat azi (n.r.vineri), cand opozitia a depus o motiune de cenzura, nu este o simpla coincidenta si a avut loc o imixtiune a justitiei in politic, o adevarata lovitura de stat.

Politica se face in Parlament pentru ca el reprezinta vointa poporului si nimeni nu are dreptul sa fure vointa cetatenilor, facand si desfacand guverne, dupa bunul plac.

Organizatia Judeteana a Partidului Social Democrat Olt va fi in continuare alaturi de Prim-ministrul si Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, si il va sustine in proiectul "Romania Puternica" pana la capat", se arata in comunicatul remis de departamentul de comunicare al PSD Olt.

DNA a anuntat vineri ca procurorii anticoruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de ..

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Eveniment de Olt ]

Prostituate prinse "la lucru"

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 19:15

Prostituate prinse "la lucru"Cinci femei cu varsta cuprinsa intre 25 si 50 de ani, toate fara ocupatie, au fost depistate vineri de jandarmi pe strada Pitesti din municipiul Slatina, in timp ce atrageau persoane de sex barbatesc, in vederea intretinerii de raporturi sexuale in schimbul unor sume de bani.

Jandarmii le-au intocmit celor in cauza procese-verbale de contraventie, prin care au fost sanctionate cu amenzi in valoare de 500 lei fiecare.

"Persoanele in cauza au fost depistate pe timpul executarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale in zona de competenta, acestea fiind sanctionate pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 republicata, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice", precizeaza un comunicat de presa al Jandarmeriei Olt.

Actualitate / stiri Actualitate151 vizite[ Eveniment de Olt ]

Accident mortal in comuna Vladila

Sambata, 06 Iunie 2015, ora 19:15

Accident mortal in comuna VladilaUn barbat de 35 de ani din Scornicesti a decedat iar fiica sa minora a ajuns in stare grava la spital dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat.

Accidentul s-a produs sambata dupa-amiaza pe raza localitatii Vladila. Potrivit politistilor, o femeie de 32 de ani din Scornicesti, in timp ce conducea un autoturism Logan, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma impactului, sotul soferitei, in varsta de 35 de ani, aflat pe scaunul din dreapta-fata, a decedat, iar fiica celor doi, o minora in varsta de aproximativ 10 ani, a fost grav ranita, fiind preluata de un elicopter SMURD si transportata la un spital din Craiova. Soferita a fost si ea ranita, fiind transportata de o ambulanta la Spitalul din Caracal in stare stabila. Pe numele femeii a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.

Actualitate / stiri Actualitate926 vizite[ Eveniment de Olt ]

Batrana din Slatina, decedata dupa ce a cazut in gol de la etajul IV

Sambata, 06 Iunie 2015, ora 16:15

Batrana din Slatina, decedata dupa ce a cazut in gol de la etajul IVTragedie fara margini intr-o familie din municipiul Slatina. O batrana de 85 de ani, din localitate, a cazut in gol, in dimineata zilei de sambata, de la etajul IV al blocului 2 A, scara A, impactul cu solul fiind fatal.

Din primele informatii, se pare ca o vecina de la etajul II a vazut ce s-a intamplat si a apelat de urgenta la 112, la fata locului deplasandu-se un echipaj cu medic de la Slatina al Serviciului Judetean de Ambulanta Olt. Din pacate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a salva viata batranei si au constatat pe locul decesul acesteia. Potrivit doctorului Madalina Deloreanu, directorul medical al Ambulantei Olt, persoana de 85 de ani era in evidente cu dementa senila si avea probleme cu vederea. Femeia si-a pus singura un scaun langa fereastra unuia dintre dormitoarele apartamentului in care locuia, s-a urcat pe el si apoi s-a aruncat de la etaj. Batrana nu era singura acasa, ci impreuna cu fiica si ginerele ei care nu au observat cum s-a intamplat totul. In zona au ajuns si politistii, care au deschis o ancheta pentru a stabili cauzele si imprejurarile in care a avut loc nenorocirea.

Actualitate / stiri Actualitate67 vizite[ Eveniment de Olt ]

Sentinta definitiva - Cornel Ciocan, 5 ani cu executare

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 19:15

Sentinta definitiva - Cornel Ciocan, 5 ani cu executareCornel Ciocan, fratele deputatului Dan Ciocan, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzat de evaziune fiscala. Sentinta Curtii de Apel Bucuresti este definitiva.

"Admite recursurile declarate de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie si de inculpatul Ciocan Cornel (...) Repune pedepsele aplicate inculpatului Ciocan Cornel in individualitatea lor. Reduce pedeapsa de 7 ani inchisoare aplicata inculpatului (...) la 5 ani inchisoare. In baza art.33 lit.a - 34 lit.b si art.35 alin.1 Vechiul Cod penal, contopeste pedepsele si aplica pedeapsa cea mai grea, dandu-i spre executare inculpatului pedeapsa inchisorii de 5 ani si interzicerea drepturilor prevazute de art.64 lit.a teza a II-a, lit.b si c Vechiul Cod penal (functia de administrare a unei societati comerciale) pe o durata de 5 ani dupa executarea pedepsei principale. Mentine celelalte dispozitii ale deciziei penale recurate. Obliga inculpatul in solidar cu partea responsabila civilmente S.C. Cat Bau International S.R.L., la cheltuieli judiciare stabilite de instanta de apel in suma de 2.500 lei", se precizeaza in incheierea instantei. Sentinta este definitiva.

Cornel Ciocan a fost trimis in judecata de procurorii DNA in 2010, pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala in forma continuata, refuz nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale si bunurile din patrimoniu in scopul impiedicarii ...

Actualitate / stiri Actualitate667 vizite[ Eveniment de Olt ]

Melania Renghea, condamnata la doi ani de inchisoare cu suspendare in procesul cu fostul sef al IPJ

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 13:16

Melania Renghea, condamnata la doi ani de inchisoare cu suspendare in procesul cu fostul sef al IPJPolitista Melania Renghea a fost condamnata de magistratii Judecatoriei Slatina la doi ani de inchisoare cu suspendare in procesul in care s-a judecat cu fostul sef al IPJ Olt, comisarul sef Ion Voicu.

De asemenea, Renghea a fost obligata de instanta sa-i plateasca lui Ion Voicu daune morale in valoare de 50.000 de lei. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel la Curtea de Apel Craiova.

"In baza art 386 Cod procedura penala schimba incadrarea juridica a faptei pentru care a fost trimisa in judecata inculpata. In baza art 259 alin 1 V Cod penal cu aplic art 5 N Cod penal condamna pe inculpata Renghea Melania Celestina la pedeapsa de 2 ani inchisoare. In baza art.71 V Cod penal interzice inculpatei drepturile prev. de art. 64 lit. a teza a II-a si lit b Cod penal, cu referire la art 8 CEDO si cauza Sabou si Pircalab impotriva Romaniei pe durata excutarii pedepsei principale. In baza art. 86 indice 1 V Cod penal dispune suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe o durata de 5 ani ce constituie termenul de incercare pentru inculpata, stabilit in conditiile art. 86 indice 2 V Cod penal. In baza art 25 rap la art 397 Cod procedura penala obliga pe inculpata sa plateasca partii civile Voicu Ion suma de 50.000 lei reprezentand daune morale. Cu apel la Curtea de Apel Craiova in 10 zile de la comunicare", se precizeaza in incheierea instantei.

Politista a fost trimisa in instanta de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina dupa ce comisarul ..

Actualitate / stiri Actualitate59 vizite[ Eveniment de Olt ]

Supraveghere video si audio la bac

Joi, 04 Iunie 2015, ora 19:19

Supraveghere video si audio la bacPeste 4.000 de candidati olteni s-au inscris la prima sesiune a bacalureatului 2015, pana la acest moment, arata statisticile Inspectoratului Scolar Olt. Din total, 3.473 provin din promotia curenta, iar restul de 594 din anii anteriori.

Noutatea din acest an este aceea ca probele vor fi supravegheate atat video, cat si audio, astfel ca posibilele tentative de copiat vor putea fi depistate aproape in timp real de supraveghetorii din salile de examen.

In ultima sedinta cu directorii unitatilor de invatamant, desfasurata miercuri, conducerea Inspectoratului Scolar a primit asigurari de la scoli ca nu sunt probleme in ceea ce priveste supravegherea cu camere in sali.

Calendarul examenului de bacalaureat

Potrivit calendarului desfasurarii examenului de bacalaureat (sesiunea vara) publicat de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, etapele acestuia sunt:

25 - 29 mai - Inscrierea candidatilor la prima sesiune de examenului de Bacalaureat;

8 - 10 iunie - Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana;

10 - 12 iunie - Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna;

15 - 19 iunie - Evaluarea competentelor digitale;

22 - 26 iunie - Evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala;

29 iunie - Limba si literatura romana scris;

30 iunie - Limba si literatura materna scris;

1 iulie - Proba obligatorie a profilului scris;

3 iulie - Proba la alegere a profilului si specializarii scris;

6 ...

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Eveniment de Olt ]

Mii de elevi de scoala primara, premiati cu rechizite si carti

Joi, 04 Iunie 2015, ora 19:19

Mii de elevi de scoala primara, premiati cu rechizite si cartiPeste 5.000 de elevi de scoala primara din judet au participat la concursul de desene organizat de Consiliul Judetean si Inspectoratul Scolar - "Un mar pe zi, o viata sanatoasa". Cele mai reusite desene au fost premiate cu rechizite scolare si carti.

Inspectoratul Scolar a premiat la sfarsitul acestei saptamani scolile care au participat la concursul derulat de Consiliul Judetean si Inspectoratul Scolar Olt, un concurs de desene prin care s-a urmarit incurajarea consumului de fructe in scoli, in detrimentul dulciurilor.

"Editia a II-a a concursului s-a desfasurat in 17 unitati de invatamant din municipiile Slatina si Caracal in perioada 27-30 aprilie. A fost unul de desene si s-a adresat elevilor din ciclul primar si a reprezentat o masura a incurajarii consumului de fructe in randul elevilor din judet. Premiile au fost acordate de Consiliul Judetean. Au participat la concurs 5.128 de elevi, un numar foarte mare, iar elevii de clasa pregatitoare, clasa I si a II-a, adica 2.875 vor primi premii nediferentiat. Sunt convinsa ca implementarea acestor masuri adiacente distributiei de mere in 2015 vor constitui un stimulent pentru consumul de fructe si o viata sanatoasa pe care ne-o dorim cu totii pentru elevii nostri", a precizat Felicia Man, inspectorul scolar general al ISJ Olt.

"Se cuvine sa premiem si scolile participante alaturi de multumirile noastre pentru implicare si efortul depus in fiecare zi. Astfel, primeste mentiune - Scoala Gimnaziala "Gheorghe Magheru" Caracal, ...

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Eveniment de Olt ]

Calusarii joaca in week-end la Caracal pentru al 46-lea an consecutiv

Joi, 04 Iunie 2015, ora 19:19

Calusarii joaca in week-end la Caracal pentru al 46-lea an consecutivSaptamana Rusaliilor este la final, iar in acest week-end municipiul Caracal va gazdui cea de-a 46-a editie a Festivalului National de Folclor "Calusul Romanesc". Fata de editiile precedente, editia din acest an va fi una concurs, cei mai buni calusari, caiuti si caluseri din tara, si nu numai, urmand a fi premiati, premiile constand in sume de bani.

Cea de-a 46-a editie este impartita pe doua sectiuni - traditionala si prelucrare scenica, bugetul alocat pentru premiile ce vor fi acordate castigatorilor fiind in valoare de 12.000 de lei. Anul acesta, la festivalul calusaresc de pe meleaguri romanatene, organizat de Autoritatea Nationala pentru Turism si Primaria municipiului Caracal, prin Centrul Cultural Municipal, si-au anuntat participarea cete din Cezieni, Optasi Magura, Dobrosloveni, Sarbii Magura, Morunglav, Izvoarele, Dobroteasa si Ansamblul Cercului Militar din Caracal. Juriul concursului este alcatuit din specialisti in domeniul cultural, presedinte fiind Narcisa Stiuca, conferentiar universitar la Universitatea din Bucuresti si membra a Comisiei Nationale de Salvare a Patrimoniului, iar membri - Silvestru Petac - doctor in coreologie, Ionel Garoafa - coregraf al Ansamblului "Maria Tanase", Nichita Dragomira - consilier artistic in cadrul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Olt si Florian Teodorescu - managerul Centrului Cultural Municipal Caracal. Serile de vineri si sambata sunt dedicate celor doua parade ale portului popular ...

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Eveniment de Olt ]

Proiect educational la GPP "Ion Creanga" din Slatina

Joi, 04 Iunie 2015, ora 19:19

Proiect educational la GPP "Ion Creanga" din SlatinaProiectul educational judetean "Vesnicia s-a nascut la sat" s-a adresat prescolarilor si elevilor din clasele pregatitoare - a VIII-a din cinci unitati scolare, avand ca obiective specifice valorificarea elementelor folclorice specifice zonei etnografice Olt, interpretarea unor obiceiuri populare, implicarea parintilor in pastrarea si transmiterea unor obiceiuri si traditii specifice zonei.

Proiectul s-a derulat pe parcursul anului scolar 2014-2015 in cinci unitati de invatamant din judet, respectiv Scoala Gimnaziala "Ion-Popescu Negreni", Scoala Gimnaziala Plesoiu, Scoala Gimnaziala radomiresti, Scoala Gimnaziala Gostavatu si Gradinita cu Program Prelungit "Ion Creanga", fiind implicati, pe langa copii si cadrele didactice, parinti si membri ai comunitatii locale.

Activitatea principala a proiectului a constat in pastrarea obiceiurilor din strabuni, a portului popular, dansului si cantecului autentic specific zonei.

Coordonatori ai activitatilor din proiect au fost cadrele didactice Dana Ciuca, Florina Dumitru, Elena Cirloganu, Raluca Ivan, Maricica Pirvan, Cristina Ivana, Alexandra Scarlat si Maria Vlad.

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Eveniment de Olt ]

TMK-Artrom inaugureaza o noua capacitate de productie

Joi, 04 Iunie 2015, ora 19:19

TMK-Artrom inaugureaza o noua capacitate de productieSocietatea TMK-Artrom Slatina, unul dintre producatorii de top in productia de tevi fara sudura pentru aplicatii industriale, inaugureaza saptamana viitoare cea mai noua sectie de productie, respectiv Sectia ACH -tevi pentru Automobile si Cilindrii Hidraulici. Dotarea sectiei ACH este una de ultima generatie, utilajele fiind importate din Japonia si Germania.

Potrivit reprezentantilor companiei, investitia este prima parte a unui program mai larg de dezvoltare a societatii spre produsele de tip Premium, cu valoare adaugata mare si va avea un impact pozitiv asupra cresterii eficientei activitatii derulate la uzina din Slatina a Grupului TMK.

Inaugurarea noii sectii va avea loc pe 8 iunie, la ora 14:30, la sediul companiei, in prezenta lui Dimitri Pumpianski, proprietarul grupului TMK. La eveniment este asteptat sa participe si premierul Romaniei, Victor Ponta, dar si numeroase autoritati locale.

TMK a intrat in Romania in anul 2002, cand a cumparat compania ARTROM (TMK-ARTROM) producator de tevi din otel pentru industria energetica, constructoare de masini si constructii.

Dupa ce a preluat controlul companiei TMK-ARTROM aflata in dificultate financiara profunda in anul 2002, grupul TMK a demarat la TMK-ARTROM un vast program de eficientizare si modernizari care continua si astazi.

Pentru a integra fluxul TMK-ARTROM si cu productie de materie prima, in anul 2004 a fost achizitionat, prin programul de privatizare, fostul Combinat Siderurgic Resita, redenumit TMK-Resita. La ...

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Eveniment de Olt ]

Familia femeii ucise pe strada Toamnei cere daune de un milion de euro

Joi, 04 Iunie 2015, ora 19:18

Familia femeii ucise pe strada Toamnei cere daune de un milion de euroTribunalul Olt a judecat ieri primul termen al procesului in care Adrian Galbenuse este acuzat de omor calificat, dupa ce si-a ucis cu sange rece vecina, pe Norica Nitu. In sala de judecata au fost audiati sotul si una dintre fiicele victimei, care au declarat ca atat ei cat si cealalta fiica a femeii se constituie parti civile in proces si solicita criminalului daune morale in valoare de un milion de euro si daune materiale de 15.000 de lei.

"Moartea neprevazuta a mamei mele ne-a cauzat un imens prejudiciu moral iar din acest motiv solicitam daune de un milion de euro, bani care sa fie impartiti in mod egale intre mine, sora si tatal meu", a declarat Georgiana Laura Akbas, una dintre fiicele victimei.

Tot la termenul de joi ar fi trebuit audiat si autorul crimei, Adrian Galbenuse, insa acesta a refuzat sa dea vreo declaratie. "Folosindu-ma de dreptul la tacere, permis de lege, nu doresc sa dau nicio declaratie", a spus Galbenuse.

Instanta a stabilit un nou termen al procesului pe data de 2 iulie, cand vor fi audiati trei martori.

Adrian Galbenuse a fost trimis in judecata la inceputul lunii aprilie de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.

Potrivit rechizitoriului, in declaratia data in fata procurorilor Adrian Galbenuse a recunoscut faptul ca in seara zilei de 15.01.2015, in jurul orelor 17.30-18:00, in timp ce se deplasa pe str. Toamnei, in zona LPS Slatina, s-a intalnit cu vecina sa de scara, respectiv victima Norica Nitu, cu care s-a lovit din ...

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Eveniment de Olt ]

Concurs pentru pompierii civili

Joi, 04 Iunie 2015, ora 19:18

Concurs pentru pompierii civiliInspectoratul pentru Situatii de Urgenta Olt organizeaza vineri, incepand cu ora 09:00, pe stadionul "Metalurgistul" din municipiul Slatina, faza judeteana a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta.

La aceasta faza pot participa serviciile voluntare si private din judet care au in dotare motopompe si autospeciale de stingere. Pentru participarea la concurs, fiecare lot trebuie sa aiba in componenta un antrenor (seful serviciului voluntar/privat), opt concurenti si doua rezerve.

"Echipajele participante isi vor demonstra abilitatile la probele: stafeta 4X100 metri, pista de indemanare si viteza si dispozitivul de interventie. Primele doua clasate vor participa la faza interjudeteana care va fi organizata in prima decada a lunii iulie, de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Gorj", a precizat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Eveniment de Olt ]

Concurs de teatru la Centrul Cultural "Eugen Ionescu" Slatina

Joi, 04 Iunie 2015, ora 19:15

Concurs de teatru la Centrul Cultural "Eugen Ionescu" SlatinaCentrul Cultural "Eugen Ionescu" din municipiul Slatina gazduieste sambata, incepand cu ora 10.00, cea de-a V-a editie a Concursului Interjudetean de Teatru pentru elevi "Sa radem azi...!".

In organizarea Colegiului Tehnic "Alexe Marin" din Slatina, concursul se doreste sa fie o caramida la temelia edificiului numit ,,educatia in spiritul respectului fata de valorile nationale" si, in egala masura, un mod de a omagia personalitatea si creatia lui Ion Luca Caragiale. "In fata publicului elevii de la mai multe institutii de invatamant din judet, si nu numai, vor prezenta un fragment dintr-o piesa de teatru aleasa din literatura romana sau universala. Interpretarea, regia, recuzita si originalitatea vor fi elementele evaluate de juriu, in baza punctajului obtinut stabilindu-se trupa de teatru castigatoare", au declarat organizatorii despre acest concurs. Si anul acesta juriul Concursului "Sa radem azi...!" este alcatuit din personalitati importante din lumea teatrului slatinean, dar si din reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean Olt, Palatul Copiilor "Adrian Baran" Slatina, Primaria municipiului Slatina si Prefectura Olt.

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Eveniment de Olt ]

Jandarmii olteni, la "pescuit" de braconieri pe raul Olt

Joi, 04 Iunie 2015, ora 19:15

Jandarmii olteni, la "pescuit" de braconieri pe raul OltPerioada de prohibitie nu s-a incheiat inca, iar saptamana aceasta efectivele Jandarmeriei Olt si inspectorii piscicoli din cadrul Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura au continuat sa desfasoare actiuni pentru prevenirea si combaterea pescuitului in perioada de prohibitie. Ultima dintre ele a avut loc joi dimineata, pe cursul de apa al raului Olt, in zona lacurilor de acumulare Ipotesti si Draganesti-Olt.

Oamenii legii au folosit doua barci pneumatice cu motor din dotare pentru a-i depista pe braconieri piscicoli. Astfel, in timpul misiunii, jandarmii au reusit sa prinda in flagrant doi barbati, unul de 37 ani, domiciliat in municipiul Bucuresti, si altul de de 39 ani din comuna olteana Gostavatu. "Organele de control au ridicat de la pescari, in vederea confiscarii, o barca pneumatica cu vasle, un prostovol si 430 metri liniari de plase monofilament interzise de lege. In cauza s-au intocmit procese-verbale de constatare a infractiunilor la regimul piscicol, documentele si uneltele de pescuit fiind predate organelor de urmarire penala competente, respectiv Politia din orasul Draganesti Olt si Politia Gostavatu, pentru continuarea cercetarilor", a declarat locotenent colonelul Emanuel Botan de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Olt.

De la inceputul perioadei de prohibitie, respectiv 11 aprilie, si pana joi, efective ale Jandarmeriei Olt au aplicat 84 sanctiuni contraventionale, dintre care 37 de avertismente scrise si 47 de amenzi in valoare de 28.600 de lei, ...

Actualitate / stiri Actualitate97 vizite[ Eveniment de Olt ]

Pietonul accidentat saptamana trecuta in Slatina a decedat

Miercuri, 03 Iunie 2015, ora 19:19

Barbatul de 53 de ani din Slatina, accidentat saptamana trecuta de o masina in timp ce se deplasa pe strada Depozitelor din Slatina, a decedat luni la Bucuresti. El fusese transferat la unitatea spitaliceasca din Bucuresti cu un elicopter SMURD.

Accidentul s-a petrecut pe 25 mai, in jurul orei 07:35, pe raza municipiului Slatina. Potrivit politistilor, Viorel R., de 29 ani, din municipiul Slatina, in timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a accidentat pe Marian P., de 53 ani, care, in calitate de pieton, se afla pe partea carosabila. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Soferul vinovat este cercetat acum pentru ucidere din culpa.

Actualitate / stiri Actualitate76 vizite[ Eveniment de Olt ]

Spectacole de calus pentru slatineni, pana vineri

Miercuri, 03 Iunie 2015, ora 19:18

Spectacole de calus pentru slatineni, pana vineriCetele de caiuti si calusari, dar si alte formatii de dansuri populare din tara, au plecat in dimineata zilei de miercuri la colindat institutiile publice din municipiul Slatina. Insotiti de o fanfara, copiii au trecut pe la Inspectoratul Scolar Judetean Olt, Primaria municipiului Slatina si Consiliul Judetean Olt, unde au fost intampinati de sefii institutiilor.

Colindatul institutiilor din resedinta judetului Olt a reprezentat deschiderea oficiala a celei de-a XVII-a editii a Concursului National al Copiilor "Calusul Romanesc". Fiecare dintre cele opt reprezentatii ale artistilor au durat cate doua minute, in fata autoritatilor locale si judetene evoluand Fanfara "Gabriel Chaborsky" a Palatului Copiilor din Ramnicu Valcea - Valcea, Formatia de caiuti a Ansamblului "Siretelul" din Varfu Campului - Botosani, Ansamblul "Hora Timisului" din Timisoara - Timis, Formatia "Tigrii Carpatilor" din Lunca Corbului - Arges, Ansamblul "Lapusnita" din Lapusna - Republica Moldova, Formatia de caluseri "Floare de colt" din Galda de Jos - Alba, Ansamblul "Mugurelul" din Sighetu Marmatiei - Maramures si Formatia de calusari "Randunica" din Valcele - Olt. Felicia Man, inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Olt, Mihaela Stana, primarul interimar al Slatinei, si Paul Stanescu, presedintele Consiliului Judetean Olt, au fost incantati de prestatiile cetelor de caiuti si calusari, dar si de cele ale formatiilor de dansuri populare din tara si a fanfarei, si le-au urat bun ...

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Eveniment de Olt ]

Cardul Profesional European 2 vine in sprijinul activitatii SPO

Miercuri, 03 Iunie 2015, ora 19:18

Cardul Profesional European 2 vine in sprijinul activitatii SPOAgentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si partenerul sau implementeaza din ianuarie 2014 proiectul strategic "Cardul Profesional European 2 - instrument inovativ de modernizare si eficientizare a activitatii SPO". Prin proiect se implementeaza un nou sistem informatic expert dedicat activitatii de baza a institutiei, sistem care va asigura accesul specialistilor din cadrul ANOFM la o baza de date centralizata la nivel national.

Prin implementarea acestui proiect, ANOFM contribuie la consolidarea capacitatii administrative proprii prin cresterea calitatii si eficientei serviciilor furnizate, precum si pentru a asigura corelarea ofertei cu cererea de forta de munca. "Astfel, prin proiect se implementeaza un nou sistem informatic expert dedicat activitatii de baza a institutiei, sistem care va asigura accesul specialistilor din cadrul ANOFM la o baza de date centralizata la nivel national, fiind primul sistem informatic din cadrul institutiei care va asigura o astfel de functionalitate, avand in vedere ca pana la intrarea in exploatare a sistemului exista 42 de baze de date distincte la nivelul fiecarui judet, la care se adauga cea centrala", precizeaza reprezentantii institutiei.

Prin continuarea proiectului, Serviciul Public de Ocupare va asigura in continuare cresterea calitatii serviciilor de informare si orientare in cariera si de mediere a muncii oferite persoanelor in cautarea unui loc de munca, cat si angajatorilor. Cele 42 de agentii judetene vor dispune de ..

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Eveniment de Olt ]

Castigatorii "Disney Cup" se pregatesc pentru excursia de la Disneyland

Miercuri, 03 Iunie 2015, ora 19:15

Castigatorii "Disney Cup" se pregatesc pentru excursia de la DisneylandS-au desemnat castigatorii celei de-a IX-a editii a concursului "Disney Cup", destinat elevilor din clasele a V-a, a VI-a si a VII-a de la scolile gimnaziale din municipiul Slatina. Numele celor 36 de castigatori ai manifestarii au fost facute publice de Ziua Internationala a Copilului, pe Esplanada din centrul urbei. In aplauzele parintilor, dar si ale altor colegi de-ai lor, premiantii si-au primit diplomele.

Si in acest an copiii vor avea parte de cateva zile de neuitat pe taramul povestilor din parcul de distractii Disneyland de langa Paris, unde se vor intalni cu Mickey si Minnie Mouse, dar si alte personaje de desene animate preferate de ei. Din excursia pe care o vor face in vacanta de vara nu vor lipsi nici vizitele de la obiectivele turistice din capitala Frantei. Cei 36 de castigatori ai "Disney Cup" sunt Florin Fetica, Cristian Bita, Dorina Gulie de la Scoala 1, Andreea Budu, Andreea Stancu li Andra Adelina Cucu de la Scoala "Stefan Protopopescu", Laura Nicoleta Mihai, Razvan Brinaru, Marian Alexandrescu de la Scoala 3, Catalina Fratila, Costinel Paul Panait, Vlad Florin Filip de la Scoala "Nicolae Iorga", Razvan Fana, Catrinel Andronescu, Alexandru Mateiu de la Scoala "Vlaicu Voda", Anastasia Stefanescu, Eliana Dan, Octavian Gigiu de la Scoala "Eugen Ionescu", Nicolae Mario, Florin Andrei Relea, Laurentiu Patrascu de la Scoala "Constantin Brancoveanu", Alexandru Militaru, Gabriela Grosu, Eduard Dina de la Scoala "George Poboran", Andreea Epure, Denisa Turcin, ...

Actualitate / stiri Actualitate62 vizite[ Eveniment de Olt ]


Prima   <<   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Doliu la Colegiul "Radu Greceanu". Profesorul Ion Petrica s-a stins din viata
Ion Petrica, unul dintre cei mai iubiti profesori ai Colegiului National "Radu Greceanu" din ...
Primarul Caracalului, exclus din PSD la propunerea deputatului Dan Ciocan
Eduard Ciocazanu, primarul Caracalului, a fost exclus din PSD. Decizia s-a luat in sedinta de aseara ...
Persoanele fara venituri vor primi ajutoare alimentare
Guvernul a adoptat marti o hotarare prin care se opereaza o serie de modificari in derularea ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook