Rezultatele 301 - 330 din 1000 (0.368 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Personalul medical din spitalele oltene, in greva de avertisment

Luni, 07 Mai 2018, ora 13:16

Personalul medical din spitalele oltene, in greva de avertismentIn unitatile medicale din Olt, in intervalul orar 09:00 - 11:00, s-a protestat pasnic, la lucru, prin purtarea in piept de membrii Federatiei Sanitas, dar si de alti sindicalisti din Sanatate, a unor banderole rosii. In tot acest timp, activitatea medicala nu a fost intrerupta, personalul medical asigurand tot ceea ce a insemnat urgente.

"La Spitalul Slatina este greva de avertisment, ca de altfel in toate spitalele din judetului Olt. Se protesteaza pe sectii, deci nu au coborat oamenii in curtea spitalului sau in hol, nu se opereaza si se asigura doar urgentele in intervalul orar 09:00 - 11:00. Toti salariatii poarta banderole ca sa traga un semnal de alarma, reverdicarile fiind foarte cunoscute - eliminarea plafonului de 30% pe ordonator principal de credite, cresteri salariale pentru tot personalul din sistemul sanitar si negocierea unui nou contract colectiv de munca. Vineri am avut o sedinta la Bucuresti, cu toti liderii din tara, ni s-a transmis ca negocierile sunt intr-o faza foarte avansata. La miting am stat de vorba cu ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si vicepremierul Viorel Stefan, am explicat toate problemele cu care ne confruntam, inechitatile aparute in urma legii salarizarii. Se pare ca se doreste acum dezamorsarea acestui conflict, prin modificarea legii salarizarii, Legea 153, in sensul eliminarii din plafonul de 30% a sumelor acordate pentru garzile medicilor si sumele acordate pentru sarbatorile legale. In acest sens, daca se va intampla acest lucru ...

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Eveniment de Olt ]

Tabla de pe acoperisul Spitalului Slatina, in pericol sa cada din cauza vijeliei

Duminica, 06 Mai 2018, ora 23:16

Tabla de pe acoperisul Spitalului Slatina, in pericol sa cada din cauza vijelieiDin cauza vijeliei, mai multe elemente de acoperis riscau sa cada, iar la fata locului a fost nevoie de interventia pompierilor slatineni.

Salvatorii au actionat cu autoplatforma pentru interventie si salvare de la inaltime din cadrul Detasamentului Slatina si au indepartat tabla desprinsa partial de pe o suprafata de aproximativ cinci metri patrati din acoperisul unitatii medicale.

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Eveniment de Olt ]

Anexa unei gospodarii din Falcoiu, distrusa in urma unui incendiu

Duminica, 06 Mai 2018, ora 23:16

Anexa unei gospodarii din Falcoiu, distrusa in urma unui incendiuPompierii Detasamentului Caracal au intervenit la fata locului cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si au stins focul inainte ca acesta sa cuprinda si locuinta aflata in imediata apropiere.

Flacarile au mistuit in calea lor anexa gospodareasca si acoperisul acesteia, pe o suprafata de aproximativ 35 de metri patrati, dar si bunurile depozitate in interior, respectiv mobilier, textile si material lemnos.

In urma cercetarilor, pompierii au stabilit cauza probabila a izbucnirii incendiului ca fiind un foc deschis in spatii deschise, lasat nesupravegheat.

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Eveniment de Olt ]

Politia Olt recruteaza candidati pentru institutiile MAI

Duminica, 06 Mai 2018, ora 19:16

Politia Olt recruteaza candidati pentru institutiile MAIComisarul sef Viorel Preda, seful Serviciului Resurse Umane, a precizat ca, anual, recrutarea candidatilor se realizeaza prin activitatea de atragere a personalului care indeplineste conditiile legale si criteriile specifice, necesare formarii profesionale pentru MAI. "Am reusit sa avem candidati informati potrivit optiunilor si aptitudinilor personale - 196 candidati in sesiunea septembrie 2017 si 669 candidati in sesiunea ianuarie 2018, respectiv un numar mare de candidati declarati *Admis* la Scoala de Agenti de Politie *Vasile Lascar* Campina - 94 candidati in sesiunea septembrie 2017 si 98 candidati sesiunea ianuarie 2018", a declarat comisarul sef Preda.

Seful Serviciului Resurse Umane al Politiei Olt a spus care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca candidatii ce vor sa se inscrie la Facultatea de Politie din cadrul Academiei de Politie din Bucuresti sau scolile de agenti de politie, precum si locurile disponibile in anul scolar 2018 - 2019, acestea fiind comune pentru femei si barbati. La Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" - Facultatea de Politie sunt disponibile 355 de locuri, astfel: 305 locuri, pentru Programul de studii universitare de licenta/specializarea - Ordine si siguranta publica-frecventa; 50 locuri, pentru Programul de studii universitare de licenta/specializarea - Ordine si siguranta publica-frecventa redusa. In privinta locurilor la scolile postliceale ale MAI, numarul acestora este de 3.200: 1.300 locuri la Scoala de Agenti de ...

Actualitate / stiri Actualitate52 vizite[ Eveniment de Olt ]

Slatina: Dezinsectia incepe mai devreme

Duminica, 06 Mai 2018, ora 19:15

Slatina: Dezinsectia incepe mai devremeVremea neobisnuit de calda din aceasta luna a determinat municipalitatea sa reprogrameze prima actiune de dezinsectie din acest an. Astfel, daca in 2017 s-a actionat incepand din luna iunie, acum, reprezentantii Directiei Administrarea Patrimoniului, care coordoneaza aceste activitati, au decis sa inceapa de luni.

Actiunea este realizata de o firma specializata, care a programat atat dezinsectie spatiala cu utilaje de mare putere si dezinsectie la sol, cat si dezinsectie prin mijloace aviochimice. "Primaria Slatina va demara de saptamana aceasta mult asteptata actiune de dezinsectie. Va fi avuta in vedere intreaga suprafata de spatiu verde, inclusiv Padurea Strehareti. Aceste actiuni de dezinsectie vor avea loc atat la nivelul solului, cat si avio", a precizat Mugurel Manea, purtatorul de cuvant al Primaria Slatina.

Programul actiunilor de dezinsectie

Reprezentantii Directiei Administrarea Patrimoniului Slatina au facut public programul acestor actiuni, pe zile si ore.

Luni, 7 mai: de la ora 18:30, larvicidare, de la ora 21:00, dezinsectie spatiala cu utilaje de mare putere autopurtate, generatoare de ceata rece si calda

Marti, 8 mai: de la ora 5:30, dezinsectie de la sol

Miercuri, 9 mai: de la ora 5:30, dezinsectie de la sol, de la ora 18:30, larvicidare, iar incepand cu ora 21:00, dezinsectie spatiala cu utilaje de mare putere autopurtate

Joi, 10 mai: de la ora 17:30, dezinsectie prin mijloace aviochimice, iar incepand cu ora 8:30, larvicidare

Sambata, 12 mai: de la ..

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Eveniment de Olt ]

Restaurant in flacari in zona Primariei Bals

Duminica, 06 Mai 2018, ora 19:15

Restaurant in flacari in zona Primariei BalsIncendiul a izbucnit in jurul orei 18:00, 12 pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma, dintre care doua de la Garda Bals si una de la Detasamentul Slatina, intervenind la fata locului.

"Ard o anexa construita in continuarea restaurantului si acoperisul acestuia pe o suprafata de aproximativ 150 de metri patrati. Incendiul a fost localizat, se lucreaza pentru lichidare", a declarat sublocotenentul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.

In jurul orei 19:00, pompierii inca se aflau la locul interventiei pentru a stinge incendiul.

Revenim cu amanunte!

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Eveniment de Olt ]

INTRERUPERI PROGRAMATE - JUDETUL OLT PENTRU DATA DE 14 MAI 2018

Duminica, 06 Mai 2018, ora 19:15

INTRERUPERI PROGRAMATE - JUDETUL OLT PENTRU DATA DE 14 MAI 2018Distributie Oltenia anunta intreruperea furnizarii energiei electrice la consumatorii casnici si agentii economici, astfel:

Lucrarile pot fi reprogramate in situatia in care conditiile meteo sunt nefavorabile.

Informatii actualizate despre programul acestor lucrari pentru saptamana in curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.

Distributie Oltenia avertizeaza:

ATENTIE! Constituie pericol iminent de electrocutare urmatoarele actiuni intreprinse de persoane neautorizate:

*intrarea in posturile de transformare;

*urcarea pe stalpii de sustinere ai retelelor electrice;

*inlocuirea sigurantelor electrice in posturile de transformare, cutii de distributie, nisele si firidele de la case si blocuri de locuinte.

Deficientele in alimentarea cu energie electrica ce afecteaza retelele electrice din judetul Olt pot fi semnalate non-stop, direct operatorului de distributie la unul dintre numerele de telefon:

*Info Tel 0800 500 000 - numar de telefon gratuit in orice retea;

*0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 - numere de telefon cu tarif normal in reteaua nationala.

Utilizand doar codul locului de consum* si numarul de telefon, utilizatorii retelelor electrice pot sesiza intreruperile in alimentarea cu energie electrica, dupa aproximativ 20 de secunde de asteptare fara a mai intra in contact cu un operator.

* Codul locului de consum se afla pe factura de energie electrica si incepe cu 005.

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Eveniment de Olt ]

Invatamantul dual, promovat prin "Caravana meseriilor"

Duminica, 06 Mai 2018, ora 16:16

Elevi de la mai multe scoli gimnaziale din judet au renuntat, pentru cateva ore, la matematica si limba romana, sa paseasca in lumea tehnologiei. Sala de sport a Colegiului Tehnic "Alexe Marin" a gazduit vineri "Caravana meseriilor", eveniment organizat cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana si Centrul National de Dezvoltare a Invatamantului Profesional si Tehnic. "Incercam sa trezim interesul viitorilor absolventi de clasa a VIII-a pentru invatamantul profesional, avand in vedere ca platforma noastra industriala are nevoie de tineri muncitori bine pregatiti. Trebuie mentionat faptul ca mai multi operatori economici si-au aratat interesul pentru a pregati tineri pentru invatamantul profesional dual", a declarat Vera Rachina, inspector scolar in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Olt.

Cativa tineri cu pregatire in domeniul tehnic le-au explicat elevilor ca meseria de sudor, spre exemplu, este una cautata si bine platita, dar si ca programarea unui robot este o treaba simpla, care poate fi invatata intr-o scoala profesionala.

Avantajele invatamantului dual

Organizatorii le-au explicat elevilor cat de avantajos este invatamantul profesional, mai ales in sistemul dual. "Copiii au avantajul ca pot sa faca practica la un agent economic, sa primeasca bursa profesionala, transport gratuit, masa de pranz, echipament de protectie. Adica tot ce inseamna sa fii angajat de fapt si sa fii integrat intr-o echipa, iar dupa cei trei ani de scoala profesionala sa ...

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Eveniment de Olt ]

Lifturile din Spitalul Slatina, schimbate cu unele noi

Duminica, 06 Mai 2018, ora 16:15

Lifturile din Spitalul Slatina, schimbate cu unele noiPrimele trei ascensoare din cele sase care urmeaza a fi schimbate cu unele noi deja au ajuns in curtea Spitalului Slatina la sfarsitul saptamanii trecute, muncitorii avand la dispozitie maximum trei saptamani ca sa le inlocuiasca.

Pentru inceput, potrivit celor declarate de Catalin Rotea, directorul unitatii medicale slatinene, sunt montate lifturi noi in Blocul Medical si Blocul Materno - Infantil. Vineri, s-a inceput cu schimbarea ascensorului din Blocul Medical, iar din aceasta cauza Sectia de Oncologie, care functiona la etajul 5 al acestui corp de cladire, s-a mutat pe timpul lucrarilor la etajul 1 al Corpului Central al Spitalului Judetean de Urgenta Slatina. "Este un contract semnat pentru inlocuirea a sase lifturi, unul pe Sectia Medicala, iar celelalte cinci in Blocul Materno - Infantil. Deja primele trei ascensoare au venit, cel din Blocul Medical si doua din Blocul Materno - Infantil, au fost demontate cele vechi si a inceput montarea primelor trei, lucrarile fiind gata in maximum trei saptamani. Restul de trei urmeaza sa le primim in iunie, iar montarea lor in Blocul Materno - Infantil va fi gata pana la sfarsitul lunii iulie", a spus managerul.

Catalin Rotea a adaugat ca aceste sase lifturi au fost inlocuite cu fonduri de la Consiliul Judetean Olt, valoarea lor ridicandu-se la 2 milioane lei. Era benefica schimbarea acestora, deoarece erau montate si puse in functiune odata cu darea in folosinta a celor doua cladiri. "Investitia se ridica la 20 miliarde lei ...

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Eveniment de Olt ]

Olt: O sarbatoare din epoca romana va fi reconstituita, intr-un festival, la Dobrosloveni

Duminica, 06 Mai 2018, ora 16:15

Olt: O sarbatoare din epoca romana va fi reconstituita, intr-un festival, la DobrosloveniAceasta a precizat vineri, pentru AGERPRES, ca bugetul evenimentului va fi de aproximativ 200.000 de euro, finantare obtinuta printr-un proiect depus de administratiile locale din Dobrosloveni si din localitatea Mezdra din Bulgaria in cadrul Programului Interreg Romania - Bulgaria.

Proiectul respectiv, de aproape 500.000 de euro in total, prevede organizarea unor evenimente culturale in localitatile mentionate, respectiv un festival care sa reconstituie o sarbatoare a romanilor la Dobrosloveni si un festival ce va reconstitui evenimente din perioada medievala in localitatea Mezdra din Bulgaria. "Luna aceasta va avea loc vizita in teren a partenerilor si apoi vom semna contractul de finantare si vom trece la organizarea licitatiilor astfel incat festivalul sa aiba loc pana la finalul lunii iunie 2019, asa cum prevede proiectul. Va fi un festival de amploare, timp de mai multe zile, cu spectacole cu reenactori ce vor reconstitui scene de lupta, obiceiuri, ocupatii, jocuri, mestesuguri din vremea romanilor. Vom apela la regizori pentru reusita evenimentului", a spus Tudorascu.

Edilul a mentionat ca la eveniment vor fi prezenti peste 100 de reenactori si o echipa de reenactori va fi constituita la Dobrosloveni, formata din localnici interesati de istorie si de viata dacilor si a romanilor. Vestimentatia si obiectele necesare echipei de reenactori ce va fi formata la Dobrosloveni vor fi achizitionate tot in cadrul proiectului mentionat.

In comuna Dobrosloveni se afla unul ...

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Eveniment de Olt ]

Pescari din Farcasele cu dosare penale

Vineri, 04 Mai 2018, ora 13:15

Pescari din Farcasele cu dosare penalePotrivit locotenent colonelului Iulian Mihai, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Olt, oamenii legii au intocmit pe numele ambilor pescari acte de constatare pentru incalcari ale prevederilor OUG 23/2008 privind pescuitul si acvacultura.

"Uneltele de pescuit au fost ridicate de la faptuitori. Documentele intocmite de jandarmi si bunurile ridicate, au fost predate organelor de urmarire penala competente, pentru continuarea cercetarilor", a declarat reprezentantul Jandarmeriei Olt.

Conform legislatiei in vigoare, in perioada 7 aprilie - 5 iunie, inclusiv, se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si al altor vietuitoare acvatice in habitatele piscicole naturale. In acest sens, jandarmii olteni au intensificat actiunile de prevenire si combatere a braconajului piscicol.

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Eveniment de Olt ]

Festival de teatru dedicat maestrului Horatiu Malaele la Caracal

Vineri, 04 Mai 2018, ora 13:15

Festival de teatru dedicat maestrului Horatiu Malaele la CaracalCa si in ceilalti ani, festivalul de teatru este organizat de Primaria municipiului Caracal, in parteneriat cu Consiliul Judetean Olt, Consiliul Local Caracal si Teatrul National "Stefan Iordache" Caracal.

"Regizori de marca ai momentului precum Horatiu Malaele, Vlad Massaci, Liana Ceterchi, Ignasi Vidal, Razvan Mazilu, Victor Ioan, Victor Ioan, Ioan Brancu isi expun noile creatii in fata publicului caracalean. Asadar, sa ne bucuram impreuna de inepuizabilul teatru, iar si iar...", spun organizatorii.

Din programul festivalului fac parte noua piese jucate de actori cunoscuti ai teatrelor din Bucuresti cum ar fi Horatiu Malaele, Maia Morgenstern, George Mihaita, Diana Dembinski-Medeleanu, Cuzin Toma, Marius Manole sau Mirela Zeta, dar si un film dedicat lui Stefan Iordache.

Program

Sambata, 5 mai, ora 20:00 - "Fierarii" , dupa Milos Nikolic, regia Horatiu Malaele, Teatrul de Comedie. Distributia: George Mihaita, Horatiu Malaele, Maia Morgenstern, Mircea Rusu

Duminica, 6 mai, ora 18:00 - "Tinutul din miezul verii", de Tracy Letts, regia Vlad Massaci, Teatrul Mic. Distributia: Rodica Negrea, Andreea Gramosteanu, Valentina Popa, Diana Cavallioti, Diana Dembinski-Medeleanu, Silvana Mihai, Virgil Aioanei, Claudiu Istodor, Ionut Visan, Cuzin Toma, Cezar Grumazescu, Viorica Muresanu

Luni, 7 mai, ora 19:00 - "Filmul Stefan Iordache"

Marti, 8 mai, ora 19.00 - "Vivien Leigh: Ultima conferinta de presa", de Marcy Lafferty, traducere Lamia Beligan, regia Liana Ceterchi, Teatrul ...

Actualitate / stiri Actualitate47 vizite[ Eveniment de Olt ]

Beneficiarii subventiilor agricole, avertizati sa depuna la timp cererile. Altfel nu vor mai putea accesa fonduri europene

Joi, 03 Mai 2018, ora 19:17

Beneficiarii subventiilor agricole, avertizati sa depuna la timp cererile. Altfel nu vor mai putea accesa fonduri europeneAgricultorii care nu au depus inca cereri pentru subventii la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA), asteptand precizari legate de calcularea dimensiunilor exploatatiilor, primesc informatii clare in acest sens, din partea directorului Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), Adrian Ionut Chesnoiu. "Este foarte important ca dumnealor sa inteleaga ca in sesiunile care se vor deschide in anul 2018 nu vor fi modificari substantiale in ceea ce priveste dimensiunea exploatatiei, pentru ca ea se face pe baza *standard outputurilor* stabilite pe RICA inca din 2013. Dimensiunea exploatatiei se stabileste in functie de culturi", a precizat Adrian Ionut Chenoiu, director AFIR.

Fara subventii APIA, dupa 15 mai

Cei care pot beneficia de subventie pentru terenurile agricole sunt informati ca, dupa data de 15 mai, nu vor mai fi primite cereri, nici macar cu penalizari. "15 mai este ultima zi pentru depunerea cererilor. Dupa aceasta data, nicio cerere pentru subventie nu va mai fi acceptata in nici un centru APIA", a declarat directorul AFIR.

Fara cerere depusa la timp pentru subventia de la APIA, nici un fermier nu va putea obtine fonduri europene pentru agricultura, prin intermediul Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale. "Noi suntem conectati cu sistemul APIA si intotdeauna facem determinari in baza a ceea ce este inscris si mentionat in registrul de exploatatii de la APIA", a mai spus Chesnoiu.

In curand, o sa apara si ghidurile solicitantilor ..

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Eveniment de Olt ]

Au inceput inscrierile la cresele din Slatina

Joi, 03 Mai 2018, ora 19:17

Au inceput inscrierile la cresele din SlatinaParintii care vor sa isi inscrie copiii la o cresa de stat pentru anul scolar urmator sunt asteptati sa depuna dosarele la Directia de Protectie si Asistenta Sociala (DPAS) Slatina. Primirea cererilor a inceput miercuri si se va incheia pe 30 iunie, conditiile de acordare a locurilor, dar si modul de calculare a punctajelor, fiind aceleasi ca si in anii trecuti. "Exista o cerere tip pe care o distribuim gratuit. Acolo sunt mentionate toate informatiile necesare, dar si documentele care trebuie sa insoteasca cererea, respectiv documentele de componenta a familiei si de venituri", a declarat Nora Popescu, director DPAS Slatina.

In cazul in care parintii nu detin toate documentele solicitate, acestea pot fi aduse pana la sfarsitul perioadei de inscriere si atasate la cerere. De fapt, data la care este depusa cererea nu reprezinta un criteriu de departajare, atunci cand se va face selectia dosarelor.

Cum se pot obtine punctaje suplimentare?

Este mult mai important ca fiecare persoana sa citeasca foarte atent criteriile de selectie si punctajele acordate pentru fiecare situatie in parte si sa depuna documentele potrivite. Spre exemplu, in cazul familiilor cu mai multi copii, atasarea certificatului sau certificatelor de nastere ale lor vor aduce puncte in plus. La fel si adeverinta de salariat. "Un alt document foarte important este cel de la locul de munca al parintelui care este in concediu de crestere a copilului, pentru ca, in functie de data la care se intoarce la ...

Actualitate / stiri Actualitate50 vizite[ Eveniment de Olt ]

Zece morti si 81 de raniti, bilantul a 54 de accidente grave produse in primele patru luni din 2018

Joi, 03 Mai 2018, ora 19:17

Zece morti si 81 de raniti, bilantul a 54 de accidente grave produse in primele patru luni din 2018De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii aprilie au fost nu mai putin de 54 accidente rutiere grave pe drumurile publice care tranziteaza judetul Olt, soldate cu zece morti si 81 de raniti.

"In primele patru luni ale anului 2018, am inregistrat pe raza judetului Olt 54 de accidente rutiere grave. In urma acestora, au fost zece persoane care au decedat, 53 raniti grav si 28 raniti usor. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, pot spune ca am inregistrat un trend ascendent al accidentelor rutiere grave produse pe raza judetului nostru, insa in continuare trendul accidentelor rutiere este in scadere. Comparativ cu primele patru luni din 2017, am avut cu 12 accidente rutiere grave mai mult, insa cu patru persoane decedate mai putin, cu 15 persoane ranite grav mai mult, iar numarul persoanelor ranite usor a fost acelasi - 28", a declarat inspectorul principal Tita.

Dintre cei care au murit in urma accidentelor rutiere grave, potrivit sefului Serviciului Rutier Olt, doi sunt pietoni, unul biciclist, iar ceilalti sunt soferi sau pasageri in autoturismele implicate in tragediile rutiere de pe soselele judetului.

Pietonii, biciclistii si consumul de alcool sunt principalele cauze generatoare de accidente de circulatie grave produse in Olt. "Primele trei cauze generatoare de accidente grave, in judetul Olt, o reprezinta indisciplina pietonala, iar aici vorbim atat de pietonii care merg pe marginea partii carosabile, cat si de cei care traverseaza neregulamentar, ...

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Eveniment de Olt ]

Peste 130 de olteni intepati de capuse in aprilie

Joi, 03 Mai 2018, ora 19:17

Peste 130 de olteni intepati de capuse in aprilieStatisticile reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica (DSP) Olt arata ca numai saptamana trecuta au fost 71 de olteni care au fost intepati de capuse si au necesitat ingrijiri medicale, 56 dintre acestia prezentandu-se la serviciile specializate ale Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, iar 15 la cele ale Spitalului Municipal Caracal. De la inceputul lunii aprilie si pana in prezent, sunt 135 cazuri de intepaturi provocate de capuse inregistrate de DSP Olt.

Borelioza sau Boala Lyme asa cum este cunoscuta de mai toata lumea este boala infectioasa produsa prin intepatura de capuse avand ca agent etiologic o spirocheta, motiv pentru care reprezentantii institutiei recomanda populatiei judetului Olt sa-si ia masuri de protectie personala impotriva infestarii cu capusa. "Protectia individuala in cazul deplasarii in zone de risc (purtarea unor haine deschise la culoare, cu pantaloni lungi introdusi in sosete de culoare deschisa si textura deasa; purtarea unor pantofi fara orificii sau decupaje; prezentarea la medic in cazul in care se constata prezenta unei capusa fixata pe piele (atat in scopul extragerii corecte, cat si in vederea educatiei pentru observarea eventuala a aparitiei unor simptome)", sunt masurile pe care oltenii ar trebui sa le respecte.

Potrivit reprezentantilor DSP, cresterea numarului de imbolnaviri transmise prin capuse este favorizata de schimbarile climatice - fluctuatii de temperatura, precipitatii abundente, dar si de vegetatie.

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Eveniment de Olt ]

Elevii din clasele primare, intr-o noua competitie "Campionii cunoasterii"

Joi, 03 Mai 2018, ora 19:16

Elevii din clasele primare, intr-o noua competitie "Campionii cunoasterii"Concursul se va desfasura la Colegiul National "Ion Minulescu" Slatina, iar elevii se vor intrece la diverse probe. Clasele pregatitoare, a I-a si a II-a au ca discipline de concurs comunicare in limba romana, matematica si exploatarea mediului, elevii de la clasa a III-a se intrec la romana, matematica si stiinte, pentru ca cei de clasa a IV-a sa aiba ca probe istorie, geografie si stiinte. Propriu-zis, confruntarea campinoilor va fi in intervalul orar 09:00 - 10:30, iar de la ora 11:00 si pana la ora 13:00 tot la Colegiul Minulescu va fi un simpozion judetean cu tema "Interdisciplinaritatea, concept-cheie al invatamantului romanesc actual", in cadrul caruia vor fi prezentate referate si lucrari stiintifice.

"Conceputa ca un parteneriat intre trei scoli slatinene - colegiul nostru, Colegiul National Vocational *Nicolae Titulescu* si Scoala Gimnaziala *Constantin Brancoveanu*, competitia *Campionii cunoasterii* reuseste sa adune an de an un numar tot mai insemnat de elevi aflati la inceputul drumului cunoasterii. Plini de entuziasm si de dorinta de a cunoaste, bucurosi sa traiasca noi experiente, invataceii claselor primare se reintalnesc pentru a patra oara in cadrul acestui concurs. Ei au inteles o lectie simpla: zadarnic vei vrea sa-l inveti pe cel care nu e dornic sa fie invatat daca nu-l vei fi facut mai intai insetat de invatatura. An de an, timizi sau mai curajosi, elevii nostri isi doresc sa se inseteze de cunoastere. Rezultatele foarte bune le-au dat incredere ca ...

Actualitate / stiri Actualitate94 vizite[ Eveniment de Olt ]

Tinerii de la Scoala "George Poboran" dau lectii de voluntariat

Joi, 03 Mai 2018, ora 19:16

Tinerii de la Scoala "George Poboran" dau lectii de voluntariatElevi si profesori din Slatina si din tara, dar si cadre didactice din strainatate s-au adunat ieri la Centrul Cultural "Eugen Ionescu", pentru a dezbate un fenomen social care prinde contur si in Romania - voluntariatul. Discutiile si prezentarile interactive au avut loc sub egida "Noi ii putem ajuta pe tineri sa construiasca prezentul".

Cel mai bun exemplu ca voluntariatul este o misiune nobila e dat de elevii de la "Poboran", care si-au dedicat timp si rabdare pentru copiii bolnavi, internati la un spital din Capitala.

Organizatorii simpozionului isi propun ca, in urma acestei actiuni, sa atraga si alti tineri catre activitatile de voluntariat, care se deruleaza deja de Sarbatori sau cu diferite ocazii in cadrul Scolii "George Poboran".

Prezentarile si dezbaterile din cadrul acestei actiuni au fost organizate de Scoala Gimnaziala "George Poboran", in parteneriat cu scoli din Turcia, Grecia si Bulgaria, cu avizul Casei Corpului Didactic si Inspectoratului Scolar Judetean Olt.

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Eveniment de Olt ]

Inmormantare cu onoruri militare pentru politistul Bogdan Dumitrescu

Joi, 03 Mai 2018, ora 16:15

Inmormantare cu onoruri militare pentru politistul Bogdan DumitrescuFamilia, rudele, prietenii, unii dintre ei chiar pe motociclete, colegii din cadrul Crimei Organizate, alti colegi de la alte servicii ale Politiei Olt sau simplii oameni care doar l-au cunoscut au fost cei care l-au condus joi dupa-amiaza pe ultimul drum pe politistul Bogdan Dumitrescu.

Omul legii a fost inmormantat cu onoruri militare in Cimitirul Strehareti, dupa ce timp de doua zile trupul sau neinsufletit a fost depus la capela Catedralei Episcopale "Inaltarea Domnului" din Slatina. O garda de onoare alcatuita din jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Olt a tras trei focuri de salva in momentul in care omul legii a fost inhumat.

Bogdan a murit duminica seara pe patul de spital, dupa trei luni de chin. Politistul impuscat accidental de prietena sa era internat pe Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova, pentru Clinica de Neurochirugie. Medicii spun ca acesta ar fi murit din cauza starii biologice proaste in care se afla.

Incidentul in urma caruia politistul Bogdan Dumitrescu a fost impuscat din greseala in cap de iubita sa Alina Gheorghe de 28 ani, tot din Slatina, a avut loc in noaptea de 30 spre 31 ianuarie 2018. Nefericitul eveniment s-a petrecut in locuinta omului legii, inainte de acesta cei doi, care erau intr-o relatie de putin timp, fiind in vizita la un alt cuplu, unde au servit cina si au consumat bauturi alcoolice. Procurorii Parchetului Olt au stabilit ca Bogdan a fost impuscat din spate cu un ...

Actualitate / stiri Actualitate129 vizite[ Eveniment de Olt ]

O femeie din Bals a suferit arsuri, dupa ce i-a luat foc casa

Miercuri, 02 Mai 2018, ora 23:16

O femeie din Bals a suferit arsuri, dupa ce i-a luat foc casaSolicitati sa intervina, pompierii s-au deplasat la locul interventiei cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, iar in sprijin a venit si un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt.

"La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la intreaga locuinta, cu flacara si degajari mari de fum. Sotia proprietarului, in varsta de 80 de ani, a suferit arsuri superficiale la nivelul fetei si a fost transportata la Compartimentul de Urgenta al Spitalului Orasenesc Bals. Interventia militarilor a durat aproximativ doua ore si jumatate. Au ars bunurile din trei camere de locuit si acoperisul casei pe o suprafata de aproximativ 60 de metri patrati", a declarat sublocotenentul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.

In urma cercetarilor efectuate, pompierii au stabilit cauza probabila a izbucnirii incendiului ca fiind utilizarea focului deschis in spatii inchise. Potrivit unor informatii, se pare ca femeia de 80 ani este cea care prepara de mancare si a lasat o sursa de foc nesupravegheata.

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Eveniment de Olt ]

Schimbari in conducerea Fiscului

Miercuri, 02 Mai 2018, ora 19:17

Schimbari in conducerea FisculuiCornel Vladescu, unul dintre adjunctii institutiei, este singurul nume vehiculat pentru a ocupa functia de director interimar. El este si cel care, in prezent, conform fisei postului, ramane la conducerea Finantelor oltene, atunci cand seful institutiei lipseste. Pentru functia de director interimar, e nevoie insa de un ordin emis de Administratia Generala a Finantelor Publice, din Bucuresti.

Actualitate / stiri Actualitate73 vizite[ Eveniment de Olt ]

Fundatura Basarabilor, in reparatii capitale

Miercuri, 02 Mai 2018, ora 19:16

Fundatura Basarabilor, in reparatii capitaleDirectia Administrarea Strazilor si Iluminatului Public (DASIP) Slatina a dat ordinul de incepere a lucrarilor de modernizare pe Fundatura Basarabilor, o strada aflata in apropierea Colegiului "Ion Minulescu", nemodernizata de ani de zile. Utilajele lucreaza de zor pe portiunea de carosabil de la intrarea pe straduta, sa pregateasca drumul pentru turnarea stratului de asfalt. "Este o suprafata destul de mare, undeva la 7.000 de metri patrati. Pentru partea de carosabil, lucrarile de interventie nu sunt complexe. Se fac reparatii la zona de beton degradat existenta, preluari de nivel, acolo unde este cazul si se va pune un strat de asfalt de cinci centimetri", a explicat Daniel Murgulet, sef birou DASIP Slatina.

Lucrarile se finalizeaza in trei luni

Pe stradutele dintre blocuri sunt inca portiuni care nu au fost niciodata asfaltate sau betonate. Pentru acele zone, lucrarile prevazute in contractul de reparatii sunt ceva mai complexe. "Acolo este si o zona care nu a fost modernizata niciodata, se afla la stadiu de pamant. Se va face trotuarul de la zero, cu material pietros, peste care se va turna asfalt si se vor pune borduri. Acolo se va amenaja si o zona de parcare. Ca termen de executie, potrivit contractului, ar fi aproximativ sase luni, insa speram ca nu ne va lua mai mult de trei luni sa finalizam", a mai precizat Daniel Murgulet.

Cei care locuiesc pe aceasta strada spun ca zona nu a mai fost modernizata de mult timp, iar lucrarile care tocmai au inceput erau absolut ...

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Eveniment de Olt ]

Se pregateste licitatia pentru parcul de la Unitatea Militara

Miercuri, 02 Mai 2018, ora 19:16

Se pregateste licitatia pentru parcul de la Unitatea MilitaraO investitie mult asteptata de slatineni si promisa de autoritati, parcul de peste doua hectare de la Unitatea Militara, sta sa inceapa. Dupa ce au preluat oficial suprafata de teren si cladirile degradate ale Armatei, municipalitatea accelereaza procesul administrativ de reamenajare a acestei zone. "Studiul de fezabilitate si toate celelalte documente au fost trimise la Urmarire Lucrari Publice, pentru a fi elaborata fisa de date a achizitiei si pentru a da drumul efectiv la licitatia de proiect tehnic si executie a parcului de la Unitatea Militara", a declarat Emil Mot, primarul Slatinei.

Specialistii compartimentului de Urmarire Lucrari Publice scriu caietul de sarcini, iar in scurt timp acesta si toate celelalte documente vor ajunge la Achizitii Publice, pentru lansarea licitatiei. "Noi in aproximativ doua saptamani o sa scoatem la licitatie proiectul tehnic si executia. Daca totul merge bine, la toamna vom avea constructorul si vom da si ordinul de incepere a lucrarilor, daca nu se contesta iar firmele, daca nu sunt probleme de aceasta natura", a mai explicat primarul.

Doua locuri de joaca si o parcare generoasa

Firma sau asocierea de firme care va castiga aceasta lucrare are misiunea sa transforme o suprafata de peste doua hectare de teren intr-un parc modern, cum nu e altul in oras. Potrivit fisei tehnice, pista de alergare din tartan va avea o suprafata de aproape 1.500 de metri patrati, iar terenul de sport multifunctional va ocupa aproximativ 500 de metri ...

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ Eveniment de Olt ]

Consiliul Judetean Olt ajuta bisericile

Miercuri, 02 Mai 2018, ora 19:16

Consiliul Judetean Olt ajuta bisericileBisericile vor primi si anul acesta o mana de ajutor din partea Consiliului Judetean. In baza solicitarilor depuse de fiecare parohie, lacasurile de cult vor primi, pe parcursul acestui an, sume cuprinse intre 4.300 si 92.000 lei.

Suma disponibila pentru sustinerea lacasurilor de cult a fost, anul acesta, cu 200.000 lei mai mare decat anul trecut. "Sumele sunt acordate in baza Legii Cultelor, se acorda la solicitare si, asa cum am obisnuit, facem acest lucru de aproximativ sapte ani. Consiliul Judetean intervine, in baza solicitarilor depuse de fiecare parohie. Avem 1,4 milioane de lei pe care i-am dat anul acesta, cu aproximativ 200.000 lei mai mult decat anul trecut", a declarat Marius Oprescu, presedintele Consiliului Judetean Olt.

Catedrala Episcopala din Slatina va primi aproape 10.000 lei pentru intretinere, iar Asezamantul Bunavestire din Gradinari peste 92.000 lei. Aici functioneaza o Scoala Gimnaziala pentru Fete.

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Eveniment de Olt ]

Autoutilitara in flacari la Padurea Saru

Miercuri, 02 Mai 2018, ora 19:16

Autoutilitara in flacari la Padurea SaruIncendiul la autoutilitara a izbucnit in zona Padurea Saru, un echipaj de pompieri de la Detasamentul Slatina actionand cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma.

"La sosirea echipajului, incendiul se manifesta la furajele si lemnele de foc aflate in remorca autoutilitarei. In urma incendiului au ars lemne de foc, furaje si obloanele remorcii", a declarat sublocotenentul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt. Specialistii ISU au stabilit ca si cauza probabila a izbucnirii incendiului fumatul in locuri neprotejate corespunzator.

In autoutilitara inmariculata in Arges ce se deplasa spre Slatina erau trei barbati si, potrivit unor informatii, unul dintre ei ar fi aruncat tigara aprinsa si astfel au luat foc furajele si lemnele din remorca. Persoana nu doar ca a provocat pagube materiale, ci a pus in pericol si viata lui si a celorlalti doi barbati aflati in autovehicul.

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Eveniment de Olt ]

INTRERUPERI PROGRAMATE - JUDETUL OLT PENTRU DATA DE 10 MAI 2018

Miercuri, 02 Mai 2018, ora 19:16

INTRERUPERI PROGRAMATE - JUDETUL OLT PENTRU DATA DE 10 MAI 2018Distributie Oltenia anunta intreruperea furnizarii energiei electrice la consumatorii casnici si agentii economici, astfel:

Lucrarile pot fi reprogramate in situatia in care conditiile meteo sunt nefavorabile.

Informatii actualizate despre programul acestor lucrari pentru saptamana in curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.

Distributie Oltenia avertizeaza:

ATENTIE! Constituie pericol iminent de electrocutare urmatoarele actiuni intreprinse de persoane neautorizate:

*intrarea in posturile de transformare;

*urcarea pe stalpii de sustinere ai retelelor electrice;

*inlocuirea sigurantelor electrice in posturile de transformare, cutii de distributie, nisele si firidele de la case si blocuri de locuinte.

Deficientele in alimentarea cu energie electrica ce afecteaza retelele electrice din judetul Olt pot fi semnalate non-stop, direct operatorului de distributie la unul dintre numerele de telefon:

*Info Tel 0800 500 000 - numar de telefon gratuit in orice retea;

*0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 - numere de telefon cu tarif normal in reteaua nationala.

Utilizand doar codul locului de consum* si numarul de telefon, utilizatorii retelelor electrice pot sesiza intreruperile in alimentarea cu energie electrica, dupa aproximativ 20 de secunde de asteptare fara a mai intra in contact cu un operator.

* Codul locului de consum se afla pe factura de energie electrica si incepe cu 005.

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Eveniment de Olt ]

Personalul medical din mai multe regiuni ale tarii, instruit la Spitalul Slatina

Miercuri, 02 Mai 2018, ora 16:15

Personalul medical din mai multe regiuni ale tarii, instruit la Spitalul Slatina"Spitalul Judetean de Urgenta Slatina - Centrul de excelenta pentru instruirea personalului medical implicat in implementarea programelor prioritare de sanatate in context transnational inovativ", POCU/91/4/8/109073, este proiectul derulat de unitatea medicala in perioada 29 ianuarie 2018 - 28 ianuarie 2021 si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020. Valoarea totala a proiectului, a carui perioada de impelmentare este de 36 de luni, este de 10.989.612,78 lei, finantarea de la Uniunea Europeana fiind de 9.279.116,77 lei. Lansarea oficiala a acestui proiect a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul celei de-a doua editii a "Zilelor Medicale Slatinene", eveniment medical organizat de Spitalul Slatina, in parteneriat cu Consiliul Judetean si Colegiul Medicilor Olt.

"Din grupul tinta vor face parte 780 de profesionisti implicati in domeniile prioritare de sanatate din regiunile mai putin dezvoltate din Romania, cu precadere din Regiunea Sud-Vest Oltenia si 90 de profesionisti implicati in domeniile prioritare de sanatate din Regiunea Bucuresti-Ilfov (reprezentand minim 10% din grupul tinta). Pe parcursul celor trei ani de implementare, cei 870 profesionisti implicati in domeniile prioritare de sanatate ce apartin grupului tinta, pot participa la mai multe cursuri de formare EMC, ce vizeaza ca domeniu al formarii profesionale specifice cel putin unul dintre domeniile prioritare ale programelor de sanatate, respectiv: ..

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Eveniment de Olt ]

Sofer agresiv din Slatina, un pericol pentru cetatenii aflati de 1 Mai la Padurea Strehareti

Miercuri, 02 Mai 2018, ora 13:16

Sofer agresiv din Slatina, un pericol pentru cetatenii aflati de 1 Mai la Padurea Strehareti"In momentul in care a fost interpelat de jandarmii care asigurau in Padurea Strehareti misiuni de ordine si siguranta publica, barbatul a refuzat sa se legitimeze si a refuzat colaborarea cu oamenii legii. Pentru ca prezenta simptomele unei persoane aflate in stare de ebrietate, la fata locului a fost solicitat un echipaj de politie rutiera. In urma testarii cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentratie de 1,28 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat. Soferul a fost predat politiei rutiere in vederea continuarii cercetarilor, iar jandarmii i-au aplicat o amenda de 300 lei", a declarat locotenent colonelul Iulian Mihai, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Olt. Oamenii legii l-au sanctionat contraventional pe slatinean pentru incalcarea prevederilor Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. De asemenea, barbatul a fost transportat de echipajul de politie rutiera la Spitalul Slatina pentru recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, insa a refuzat acest lucru si pe numele sau a fost intocmit dosar penal.

Amenzi de peste 7.000 lei, aplicate de jandarmi in minivacanta

Peste 150 de jandarmi au actionat zilnic in minivacanta de 1 Mai in tot judetul, pentru ca oltenii sa petreaca aceste zile in siguranta. Efectivele Inspectoratului Judetean de Jandarmi Olt au asigurat ordinea si linistea publica in zonele in care au fost mari aglomerari de persoane, in ...

Actualitate / stiri Actualitate56 vizite[ Eveniment de Olt ]

Purtatorul de cuvant al Primariei Corabia promoveaza Oltul printr-un tur pe bicicleta

Miercuri, 02 Mai 2018, ora 11:49

Purtatorul de cuvant al Primariei Corabia promoveaza Oltul printr-un tur pe bicicletaAnul Centenarului este pentru Dan Oltean, reprezentantul Primariei Corabia, anul in care va parcurge nu mai putin de 600 de kilometri cu bicicleta intr-un tur al Olteniei, prin care isi doreste sa promoveze orasul de la Dunare in care s-a nascut si a copilarit, dar si zona Romanatiului si judetul Olt in celelalte judete din regiunea noastra. Plecarea va fi pe 25 mai din Corabia si zilnic si-a propus sa parcurga aproximativ 100 de kilometri, pentru ca in maximum o saptamana sa se intoarca in locul din care a plecat.

"In anul Centenarului fac Turul Olteniei pe bicicleta, mai bine zis turul oraselor resedinta de judet din cele cinci judete ale regiunii! Voi promova orasul Corabia prin pliantele, materialele publicitare si informatiile pe care le voi da reprezentantilor prefecturilor si consiliilor judetene din Olt, Valcea, Gorj, Mehedinti si Dolj! Voi lua legatura cu agentiile de turism din aceste judete si cu mass-media! Imi doresc o promovare corecta a orasului nostru si de aceea rog societatile comerciale care au spatii de cazare si servicii de alimentatie publica din Corabia sa-si faca pliante pe care am sa le duc personal agentiilor de turism si administratiilor publice din Oltenia! Plecarea este in data de 25 mai pe distanta Corabia - Slatina! Voi face zilnic aproape 100 de kilometri! Sunt 600 kilometri de parcurs! Cine doreste sa ma insoteasca ii rog sa ma contacteze in privat! Corabia, orasul nostru, are nevoie de promovare si vreau sa incep intii cu Oltenia! I love ...

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Eveniment de Olt ]

Inspectorii de munca olteni au sarbatorit Ziua Securitatii si Sanatatii in Munca

Marti, 01 Mai 2018, ora 19:16

Inspectorii de munca olteni au sarbatorit Ziua Securitatii si Sanatatii in MuncaIn cadrul simpozionului au fost prezentate mai multe lucrari de specialitate, respectiv: protectia tinerilor la locul de munca; tinerii, o generatie sigura si sanatoasa; statistica ITM Olt privind accidentele de munca si bolile profesionale; exemple de buna practica la prevenirea accidentelor de munca in cadrul fabricii de componente auto din Bals. Toate acestea au avut legatura cu temele de discutie si analiza in concordanta cu tendintele emergente din domeniul securitatii si sanatatii in munca lansate anual de Organizatia Internationala a Muncii, cea propusa in acest an fiind munca tinerilor lucratori, precum si combaterea muncii copiilor.

La nivel mondial, statisticile arata ca exista peste 500 milioane lucratori cu varsta 15-24 ani la care se adauga aproximativ 40 milioane de copii implicati in munci periculoase, iar in Uniunea Europeana tinerii cu varsta sub 25 de ani sufera cu 40% mai multe accidente de munca. Vulnerabilitatea tinerilor fata de riscurile legate de securitatea si sanatatea in munca este determinata de factori cum ar fi stadiul lor de dezvoltare fizica si psihica, lipsa experientei de munca si de instruire, capacitatea limitata de a constientiza anumite pericole legate de munca, lipsa puterii de negociere, fapt ce ii determina pe tinerii lucratori sa accepte sarcini periculoase sau conditii de munca proaste.

Reprezentantii ITM Olt organizeaza periodic campanii care abordeaza aceste provocari, evidentiind importanta critica a imbunatatirii securitatii si ..

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Eveniment de Olt ]


Prima   <<   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Politistii au prins inca doi valutisti in zona "Vacanta"
Politistii SICE din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt au actionat din nou joi pe ...
Mihai Mihalache si Cristian Tita au promovat concursul pentru sefia Politiei Slatina si Serviciului Rutier Olt
Nu s-a prezentat la examen Proba de interviu pentru sefia Politiei Slatina, desfasurata de la ora ...
Sot si sotie, raniti intr-un accident
Paramedicii SMURD Caracal au actionat la locul producerii evenimentului rutier. "In accident au ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor