Principele Radu s-a intalnit cu liceenii

   

Principele Radu al Romaniei, in calitate de reprezentant special al Guvernului, a vizitat luni, la deschiderea anului scolar, Colegiul National A.I. Cuza din orasul Corabia, unde a participat la discutii cu elevii claselor de liceu.
Principele Radu le-a vorbit liceenilor despre importanta invatamantului si despre responsabilitatile ce revin fiecarui elev in dezvoltarea comunitatii din care face parte. Alteta sa a accentuat ca orasul Corabia nu se poate dezvolta decat beneficiind de sprijinul tuturor locuitorilor si in special al tinerei generatii, pentru ca aceasta va fi cea responsabila de viitorul localitatii.
Elevii s-au aratat incantati de vizita pe care au primit-o si l-au asigurat ca vor incerca sa se ridice la inaltimea asteptarilor pe care comunitatea locala le are in ce-i priveste.
Principele Radu a avut intalniri si cu oficialitatile din Corabia si cu prefectul judetului Olt si a declarat ca va sprijini initiativa autoritatilor locale de a realiza un pod peste Dunare la Corabia. "Orasul Corabia are nevoie de investitii si un pod peste Dunare ar contribui in masura decisiva la dezvoltarea economica a orasului. Consider chiar necesara o asemenea investitie" a afirmat principele.
Dupa vizitarea Colegiului A.I. Cuza, principele Radu va vizita obiective de interes istoric si turistic din zona Corabia, printre care Catedrala Sfanta Treime din Corabia, monumentul Eroilor de la Silistioara, cetatea dacica Sucidava.
Luni, 15 Septembrie 2008, ora 22:34
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 457 ori

Cele mai citite stiri
Sofer lovit mortal pe DN 54 A, in timp ce-si repara autoutilitara
Pompierii din cadrul Garzii de Interventie Visina au actionat la locul accidentului cu o ...
Primaria Slatina vinde locuinte ANL
In Slatina sunt 244 de locuinte ANL, majoritatea ocupate de slatineni care au statutul de chiriasi. ...
Holograf, Marcel Pavel si Hypnotique canta la Zilele Slatinei
Urmeaza patru zile de sarbatoare, pentru Slatina. Orasul de pe malul Oltului implineste 650 de ani ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor