" Actiunile intreprinse de Garda de Mediu Olt, in ultimii ani, au condus la o imbunatatire a calitatii aerului in zona Slatina"

Joi, 08 Martie 2018, ora 13:29
135 citiri
Activitatea sustinuta desfasurata de Garda de Mediu Olt s-a evidentiat in ultimii trei ani de cand la carma institutiei a revenit comisarul sef Gheorghe Neacsa in rezultatele pozitive inregistrate in urma controalelor la agentii economici din judet. Mergand in primul rand pe preventie, dar totodata aplicand si amenzi usturatoare atunci cand a fost nevoie, cazurile de incalcari ale legislatiei mediului au scazut considerabil. Despre cum s-a transpus in practica activitatea Garzii de Mediu in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.