Acuzatii grave la adresa soferului unui microbuz scolar: "A pupat-o, a luat-o de fund, a intrebat-o daca are iubit si i-a spus c-o invata el..."

Sursa: Adevarul
Luni, 12 August 2019, ora 20:57
49 citiri
Mama unei fete de 13 ani, dintr-o comuna din apropierea Caracalului, acuza ca soferul microbuzului scolar, aflat in pragul pensionarii, i-a agresat sexual fiica. Desi lucrurile s-ar fi petrecut in luna martie, dosarul treneaza. Laura Barbu, din Dobrun, judetul Olt, este mama unei adolescente care la sfarsitul lunii martie ar fi fost hartuita de soferul de pe microbuzul scolar. Dupa mai multe gesturi pe care fata nu a stiut cum sa le interpreteze, barbatul ar fi trecut la fapte. "Fetita il ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.